..ilyen réssel felnyitáskor szinte mindig visszaejtik...így inkább nyitottam vissza..és mellette mol short is...325-ről,mert az oil még padlón...s addig a mol sem fog fordulni...
..én a felét lezártam,de ma nyitó után nagy örömködés lesz,így a maradékot is zárnom kell....majd vagy long ha erős a vételi speka...ha nem akkor visszanyitok...
A Kt mindig pont olyan, ami szar az embernek... :)
5 óráson már visszajött a bolliba az árfolyam, de naposon még az egész gyertya kint van vagy 100 ponttal...
még 11 órakor átállítottam a short lezárásokat 16.151 -ről 16.206 -ra mer láttam hogy emelkedünk....aztán forexesztem és most is azthittem hogy shortban vagyok....de valami szerencs folytán lezáródott ahogy elnézem....mekkora szerencse...ezt el sem hiszem .-)))
Köszi Eros, én is így olvasom, viszont 10:00 után ha megvan a záróár, utána mi van? Vannak még kötések, vagy automatikusan megtörténik az elszámolás? Vagy várnom kell, hogy más is bepárosítsa azon az áron ez én kontraktusommal?
Én ezt találtam, itt 9:20-tól 10:00-ig írják (tehát ebből lesz egy átlag, ami lesz a záróár):
A Lejárati Nap 9:20:01 másodpercétől a másodpercenként gyűjtött első 2400 indexértékből kivéve a 15 legnagyobb és a 15 legkisebb indexértéket, a maradék 2370 indexérték számtani átlaga, az Árlépésköznek megfelelően kerekítve.
Viszont nekem még ebből sem teljesen egyértelmű, mikor mi fog történni 19-én. Lehet, hogy pár darabbal kipróbálom, a többit megpróbálom addig zárni vagy átvinni 1512-re.
1312-13
..akivel ma beszéltünk,tudják miről van szó..
...de,mindenkit várunk, aki shortol longol...trédel,vagy hatizik...befektet vagy csak spekizik....
...de csak normális hangvételben...
..addig is.
..Áldott Békés Karácsonyt...