Topiknyitó: Törölt felhasználó 2012. 06. 25. 08:57

Norbi Update Nyrt.  

Itt a BÉT megmentője... :)

link



(Vagy ez már tényleg a vég...?)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Civinjanos 2014. 10. 07. 17:07
Előzmény: #1896  noworf
#1900
Kedves Noworf,

amit ír, ismétel, abban még igaza is lehet, talán van is. Csak mi értelem ezeket leírni, immár ki tudja hanyadszor?

Én azt mondom, történt, ami történt, most már induljunk ki abból, hogy több a részvényes, mint az a kettő, akiket ki tudja hanyadszor aposztrofál. Ha van sanszuk miért ne nyerjenek?

Őszinte híve
sasa44 2014. 10. 07. 16:56
Előzmény: #1897  MKY
#1899
Akkor tőled is megkérdezném:
Hol csalóztam én le az urat , akivel szimpatizálsz?

"A különbség ezen felül már valóban apró: Önök ezt névtelenül teszik. "

Neked mi a neved MKY?
MKY 2014. 10. 07. 16:44
Előzmény: #1896  noworf
#1898
egy megjegyzést engedj meg: A bíróságon nem az igazságos döntés születik, hanem jogkövető....

Tehát ez NUL részvény bevezetés is ilyen...
MKY 2014. 10. 07. 16:40
Előzmény: #1891  sasa44
#1897
EBBEN :"Én a szövegeikből kiolvasható „önző és műveletlen” jelzőket használom, Önök pedig engem lecsalóznak – ami lássuk be egyrészt büntetőjogi kategória, másrészt sem a tevékenységemmel, sem a hozzászólásaimmal nem szolgáltam rá. A különbség ezen felül már valóban apró: Önök ezt névtelenül teszik. "
noworf 2014. 10. 07. 16:38
Előzmény: #1894  pomperj
#1896
Egyetértek!
Ha az általad nevezett h-s úrnak szimpatikus az adócsalás, az emberek becsapása, a semmi értékesítése az Őt is minősíti!
Én befejeztem a h-s úrral a beszélgetést.
A tényeket azért még egyszer...
A kicsi, beszédhibás, fogalomzavaros ámde roppant erőszakos exrendőr közösen hazudozik az ízléstelen, pókharapó, szétműtött nénivel miközben elszedik a gondolkozás rá képtelen rajongóik pénzét nem törődve azzal ,hogy ezen tevékenységükkel, az anyagi károkozás ön túl komoly egészségkárosodást is okoznak! A fenti , hosszúra sikeredett mondatban mi az ami nem igaz ???
Az adócsalás, cégbedöntés stb h-úr szerint is valós!
Attól meg hogy h-úrnak nem tetszik, hadd hányjak attól hogy, Rubikhoz méri magát, lejáratja a hazámat és világsikerről hablatyol ez h-s úrnak oly szimpatikus " vállalkozó "!!!
Törölt felhasználó 2014. 10. 07. 16:20
#1895
A "T" kategória mellett lesz majd egy még lentebbi. Ez lesz a "magyarCelebeksikertörténetei" kategória...
Nem sokára itt lesz
VV Senki NyRt,
Győzikéék NyRt,
FeketePákó NyRt és még sokan mások.
pomperj
pomperj 2014. 10. 07. 16:13
Előzmény: #1890  Civinjanos
#1894
A humanus es pozitiv hozzaallasod nyilvan sokan ertekeljuk. Azt is, hogy szembe mesz a tobbsegi velemennyel, ez onmagaban is meltanylando.

Dehat...
azt irni, hogy "ez a kibocsátás sikeres lett" ?

Ha a ma megjelent cikkek tartalma igaz, akkor mi a sikertelen kibocsatas, ha nem ez?

Ha sikerult TENYLEGESEN eladni 2-3%at a tervezett minimalis mennyisegnek, az siker?

Nem volna jobb volna belatni, hogy

-a kibocsatas egy IPO-ra teljesen alkalmatlan, arra felkeszuletlen es erdemtelen ceggel tortent.
Emlekeim szerint az lenne a "normalis IPO, ha a ceg mar stabilan nyereseges, legalabb 1 Mrd nagysagu stabil eves bevetele van, ertekelese kb. a magyar piac atlagos P/E=10 mutatojat eleri, es az egesz IPO anyag realis terveket tukroz.

Nos, ebbol egyik sem latszik teljesulni.

-Remesen rossz az idozitas. Amikor mindenki az orszagban utalja es szidja abankokat, es penzugyi szolgaltatokat, amikor senki nem akar reszvenyt venni (last BET forgalom), akkor kell egy extreme gyenge IPO alannyal kiserletezni?
Hol volt (ha Norbinak nem eleg) a Budacash jozan esze, hogy ezt elvallalta?

-Nem lenne egyszerubb bevallani az igazsagot? Visszavonulni, nem probalkozni masok tovabbi megkarositasaval, es tisztes vereseggel de becsulet megtartasaval levonulni a palyarol?

Visszaterve, azt irni, hogy..
"Sikerült, hogy eddig megúszták a ki nem fizetett számláikat, az adócsalásaikat, a bedöntött cégeiket és maguk mögött tudnak sok minden mást. Most kisrészvényesekkel együtt valami sikerre van egy halvány esélyük."

Nos, amit itt irtal az nem IPO-rol szol.
Az a csalas mufajanak dicserete.
Bocs.
sasa44 2014. 10. 07. 16:07
Előzmény: #1890  Civinjanos
#1893
"Valami sikerült nekik. Sikerült, hogy eddig megúszták a ki nem fizetett számláikat, az adócsalásaikat, a bedöntött cégeiket és maguk mögött tudnak sok minden mást"

Na pont ez az , ami engem pl. undorral tölt el.

Ne haragudjon már, de én nem vagyok hajlandó az ilyen embereknek drukkolni, ellentétben magával.

U.i.: az "egyetértek" nem azonos szerintem a "csaló vagy" kifejezéssel már megbocsásson...
Törölt felhasználó 2014. 10. 07. 15:58
Előzmény: #1890  Civinjanos
#1892
Tisztelt Civin János úr!
Teljesen igaza van!Én is remélem ,hogy csoda lesz és a Norbi részvénybe fektetők örülni fognak!
A Humet számomra nyereséges részvény volt!
Jó emlékeim vannak!)
sasa44 2014. 10. 07. 15:52
Előzmény: #1889  MKY
#1891
Miben?
Civinjanos 2014. 10. 07. 15:49
Előzmény: #1888  noworf
#1890
Köszönöm kedves Noworf, hogy ilyen részletes válaszra méltat. Természetesen nem kívánom semmiről sem meggyőzni Önt, de mivel úgy véli, hogy elbeszéltem Ön mellett, az alábbiakat le kell írnom.

Bárki is legyen Norbi és Réka, a honfitársaink. Kitaláltak valamit, ami sok szemszögből ártalmasnak tűnik és talán adót is csaltak és csalnak (mint sokan mások az erre berendezkedett országban). Norbi valóban alacsony és pökhendi, és Réka is fura azzal a fogsorral. Ők ilyenek és bármit tettek is eddig most belevágták a fejszéjüket egy nagyobbacska fába – megvették André Agassi jelentős idejét és tesznek egy próbát azzal a termék (franchise) ötletükkel, amivel itthon nem sikertelenek.

A mi pozíciónk az érdekes. Én erről beszélek.
Akár szidjuk őket, akár nem, akik vettek az ő részvényeikből – lelkük rajta – vagy nyernek vele, vagy vesztenek, de ez a kibocsátás sikeres lett. Nem sikertelen, ha így jobban tetszik.

Most aztán lehet őket tovább szidni, vagy hallgatni. Ez utóbbit ajánlom én. Mint tudja hallgatni arany, haragudni meg hatalom nélkül nem érdemes.

Talán azt kellene mondani, írni, hogy OK, sok sikert, lássuk mi lesz ebből… és ezt a felesleges kutyapicsázást, meg törpikézést, meg egycukrozást be kellene fejezni. Hátha valakinek valami végre sikerül Európában. Annyi sz@rt adnak el itthon és kint is, annyiféle mérget eszünk, miért pont Norbi (és részvényestársai) ne csináljanak pénzt ezen a szemét piacon?

Valami sikerült nekik. Sikerült, hogy eddig megúszták a ki nem fizetett számláikat, az adócsalásaikat, a bedöntött cégeiket és maguk mögött tudnak sok minden mást. Most kisrészvényesekkel együtt valami sikerre van egy halvány esélyük. Talán a kisrészvényeseik miatt be kellene fejezni ezt az áldatlan és értelmetlen kritizálást. Mi értelme van ennek
MKY 2014. 10. 07. 15:38
Előzmény: #1874  Civinjanos
#1889
Igaza van János!
noworf 2014. 10. 07. 15:27
Előzmény: #1885  Civinjanos
#1888
Utoljára...
Ha tetszik jellemezzen engem Cívin Úr, szíve joga!
Én ezt Önnel kapcsolatban nem teszem, mert Önt nem ismerem, a tőzsdén kifejtett tevékenységéről ellentmondó információkkal rendelkezem és ennek alapján nem vindikálom magamnak a jogot bármiféle jellemzésre!
Őn a Lowcarb piacról ír ....
Nos ez a piac a világban is kétarcú, vannak valóban egészséges, természetes összetevőkből álló termékeket forgalmazó cégek és hasonlóan az update termékekhez, káros összetevőkből álló, egészségre ártalmas termékekkel piacra lépők is!
Nem ellenszenv kérdése, hogy sajnálatos módon a MAGYAR VILÁGSIKER kifejezést mindenféle jog nélkül használó nul nyrt az útóbbiak közé tartozik!
Az sem ellenszenv kérdése hogy fenti céget fémjelző két személy előzetes munkássága is nélkülöz minden szakmaiságot, felelősséget és hozzáértést!
Én ezzel befejeztem az önnel való polemizálást e körben, némiképp úgy érezve, hogy elbeszélünk egymás mellett. Természetesen a továbbiakban is érdeklődéssel fogom olvasni megnyilvánulásait.
Üdv
________
________ 2014. 10. 07. 15:13
Előzmény: #1886  humika
#1887
tippem szerint a papírok 99%-a Norbinál, meg a Budacashnél van, mert kb. a kutya se vett belöle

ezért nagy eladás nem lesz, majd ök szépen csendben a tözsdén akarnak töle megszabadulni
humika 2014. 10. 07. 15:08
Előzmény: #1884  noworf
#1886
Norbika sosem ért el sport területén eredményt.Végzettsége mind a sport és az élelmiszer területén nulla.Igaz lehet, hogy meg akar gazdagodni, de csak mások félrevezetésével tud.Hamarosan mindenki látja majd, hogy a papír meredeken esik majd lefelé
Civinjanos 2014. 10. 07. 15:03
Előzmény: #1884  noworf
#1885
Még egyszer. Nem csak ellenszenvről, hanem a "lowcarb" piac alapos ismeretéről is írtam Önt jellemezve.

Az oroszok visszatérhettek volna a gyertyához, így meg részesei lettek a globális felmelegedést okozó horribilis széndioxid kibocsátásnak. Érdemes több szemszögből vizsgálni a dolgokat, hogy egy magamfajta vénember ne gondolja azt Önről, hogy az ellenszenv motiválja.

Őszinte híve igyekszik minden szemszögből vizsgálni azokat a dolgokat, amikhez hozzászól. Alaposan, lassan, tapasztalatokkal felvértezve.

noworf 2014. 10. 07. 14:59
Előzmény: #1882  Civinjanos
#1884
Tisztelt Cívin Úr!
Ön ellenszenvről ír az én esetemben.
Ennél többről van szó!
Az Ön által említett amerikai vállalkozó nem győzte meg az embereket a petróleum fogyasztás előnyeiről, ezzel veszélybe sodorva egészségüket! A testnevelő tanárok képzése annyiban hasonlatos az orvosokéhoz, hogy egyik alappilére a" ne árts " elv!
30-40-50 kg túlsúllyal rendelkező embereket nem lehet, nem szabad radikális terheléssel és ezzel együtt radikális tápanyag megvonással " megreformálni" mert belehalhatnak!!!
Nem szabad, vagy nem lenne szabad természetes, egészséges ételként reklámozni, tartósítókkal, mesterséges adalékokkal telített táplálékokat !!!! Nem lenne szabad tőzsdére engedni olyan céget melynek tulajdonosai a minimális adómorálnak ( eldobott cégek ) sem felelnek meg!
Ennyit az önvizsgálatról!
Üdv
noworf 2014. 10. 07. 14:45
Előzmény: #1880  pomperj
#1883
Az a helyzet, hogy nojbi most sem a sajátjával veri a csalánt!
Már leírtam korábban...
A terjeszkedésnek nincsenek költségei nojbi felé, csak bevétel képződik a kamu védjegyekből, franchise-ból!
A marketing ( Agassi ) költségeket nem fizeti ki, erre már komoly gyakorlata van!
Az általad írt adót, adókat a már eladott, valósan nulla értékű, részvényekért befolyt pénzből fizeti, ha akarja ( már néhány alkalommal bedöntötte a cégeit adófizetést elkerülendő )!
Ha valaki rosszul jár, az nem nojbika, hanem a nul vásárlói!
Civinjanos 2014. 10. 07. 14:43
Előzmény: #1878  noworf
#1882
Kedves Noworf,

alapvetően minden fenntartásának az alapja egyrészt – a nyilván megalapozott – ellenszenv, másrészt az az alapos szakmai felkészültség, amellyel a „lowcarb” piacot szépen leírja. Egyetértek azzal is, hogy a BÉT és az MNB szakmai gyengesége engedte meg ennek a papírnak a tőzsdére kerülését.

De!

Annak idején Mr. Armand Hammer begyűjtötte a villamosítás miatt feleslegessé vált amerikai petróleumlámpákat és petróleummal feltöltve Oroszországba szállította – ingyen. Nem nagy ötlet petróleumlámpákat szállítani egy olyan helyre, ahol csak gyertya van (volt). Mondhatjuk, hogy Mr. Hammer egy undorító féreg (volt), de az biztos, hogy amikor az ingyen lámpákból a petróleum kifogyott, eljött az ő ideje és Mr. Hammer cége - az Occidenal Petroleum - a világ egyik legnagyobb cégévé vált. Az amerikaiak mosolyogva beszélnek róla és nota bene a feleségére Ms. Hammerre sem tettek soha ócsárló megjegyzéseket.

Ezért vagyok bátor kijelenteni, hogy eljött a jellemfejlődés (egy önvizsgálat) ideje.

Őszinte híve
pomperj
pomperj 2014. 10. 07. 14:41
Előzmény: #1880  pomperj
#1881
4)Es akkor most kellene, ebbol a penzbol a cegben a szerzodes szerint toket emelni, nagyjabol 6xx MFt osszegben, ahogy megigerte.

Topik gazda

wannabe
3 3 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek