Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Azt reggel írtam,a határudős kereskedésre.. Most éles helyzet van 15.30-tól. Öntenek tovább,ilyenkor nem számít higy mennyit estek már..Aztán ha vége az öntésnek,lehet egy kis felpattanás...
Közben aludtam egyet.. Ha olvastam volna,szóltam volna hogy ne longold a nasit. Reggel ugyan adott nekem 100 pontot,de az nem éles kereskedés.. 15.30 után látod hogy öntenek.. Jó volt az a short,meg kellett volna tartani..
Nyitóba 28200 odarobbantást? Remélem nem jatszottad meg.. Nyitóba mindig esik az NQ,ahogy most is.. Nyitóba kezdik el dobálni a részvényeket,nem nyitó előtt.. Mostmár úgy néz ki a 27850 sem fogja meg,ami napközben megfogta.. Amúgy a Kospi majdnem 10%-ot esett.. úgyhogy felejtős a long egyelőre..
530 tól voltam shortban ... köszönöm nekem elég a hétfőt is megnyertem a múlt hét csütörtöki long nyitással... szavam sem lehet , mosolygok megyek tovább
Mindenki dax restoltesre vár. És USA nyitoig sem képes erre. Mivel mindenki erre vár lehet akár betereles is. Ideálisan szerda heti max. Nem pedig a kedd. Nq 27800 dupla alj de járt 27680-700 nál is. Csökkenő aljak + likviditás . Nyitoban várok egy 28200 odarobbantást. Nqtol. Akkoe pedig dax is patt addig. Leraktam a limit eladásokat exponenciálisan, jöhet, várom.
megszokott módon nem érted....:) tegnap a havi 3 havi , éves ( amik nem azt jelentek ami látszik persze) -50 %ban voltak a kicsik shortba a sentiment szerint ...persze mindig vannak shortba csak a nyáj mérete nem mindegy , de lényegtelen...neked
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?