Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hetek óta azt olvastam hogy na most fordul. Sokat esett az nq. Most fordul és ....1500-2000++++ Ehelyett lebombázotak több tegnap 1000rel. Hát ennyi. Dax 24700-25500 nincs long realizálás?? Nevetséges.
Nálam a tőke 25% a van bent daxban Ami 0.4 egység.lofsdz kaporralq. 25550 várja 0.1 25600 0.2 25700 0.4 Ha mind becheckolna akkor 1.1, marad még 0.5...vagyis a tőke 1/3@
Rendes tőled. En lezartam a shortot. Sajna eddig minuszos a hét. Talan jobb most.figyelni. Beulok egy kis nasi longba. Nem nezem a telot. Legalabb is igyekszem
Ennyi volt a nasi emelkedés? Dax is feladni latszik a longot.. Szép kis hétfő-kedd eddig.. Pedig már háború sincs.. Mi lett volna ha lövöldöznek hétvégén,és az olaj szárnyal tovább felfelé? Jobb bele sem gondolni..
Persze,tudom,azért írtam,hogy nálunk.. Amúgy éppen most mettszi alulról az m5-ön is a12 a 26ot.vagy éppen érinti,majd mindjárt eldől..ettől meg a többi odősíkon m15,m30,h1mstb az eső csatornában van,a 12 és a bolialj között..akár még le is fordulhat újra..
más grafikon más megállapítások .......a tietek a futis másoké meg a promptos illetve jelenleg az az alapján varázsolt cfd ár.......+ nem mindegy , hogy EMA-t vagy MA-t használ valaki ( én a 200on mindkettőt lentebb csak a MA-t)
nas a 100 napos MA környékén ( + napos felhő széle is ell ) ...innen illene először megpattannia egy láthatót ....a mozgásokat a megszaporodott tökéáttétes pozik iránya felerősíti
M1-en most metszette alulról a 12 a 26-ot. Jöhetne a megerősítés M5-ön.. De nem jött,helyette levagódott M1 200-asról.. Zártam azt is 930-on. Jobb a békesség.. Pedig mindjárt atviszi szerintem..Nincs bennem kitartás..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?