Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Te nem olvasod amit írok? Shortoltam 800-nál,850-nél,900-nál,és 950,nél.. Be vagyok mostmár szorulva mint te..Eddig mindig beleadtak az emelkedésekbe,legkésőbb 30.000-ről vágódott le.. Most nem tudom mi ez a nagy tartás..Azért még a holnapi napban bízom,csak már elsütöttem az összes muníciót..Nem szeretek ilyen hekyzetben lenni..Már legalább 2 hónapja nem is voltam..
Gyakorlatilag amit látunk, hogy 30800 ATH közel 1000ra is még az ATH-t csapatjuk, Kospit (dél korea-t) néztem, elég sokat ment, de esett is 30%-ot a csúcsról NQ meg 4% esés "ok, go, long". dniel jól írta, hiába az ATH, simán oldalazhat, anélkül,h nagyobbat esne, ami totál nem reális, max amiatt,h védik a picsájukat, amíg ki nem szállnak.
Eszméletlen a birka-long, már ne haragudjon a világ. Leöntik 1x a 29000 longokat, és újra visszaszállnak. Simán beleláttam azt,h 29000 támaszból ellenállás, hol van ez a régi mondás, ami anno működött? 29150-29000 között legalább 6x nekiment a 29000-nek, mire átszakadt tegnap 28800-ig, majd simán visszajött 29000 fölé. Én ezt tartom viccnek. Te longoltál? Ha nem miért nem? AI-Gép longol, mert tudja,h tolni kell, mert arra van a mana.
BÍzom Trumpban. https://www.investing.com/commodities/brent-oil Az olajár gyakorlatilag koppra lejött ategnapi aljhoz. Ha nem akarják hogy boruljon az olaj long bili, akkor kb. itt és most meg kell állnia.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?