Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
NQ M1. https://kephost.net/p/f6QtfYf4-kE4S2ecAytH_Q.png Leírom hogy én mit figyelek. miért írtam a 29588-59x blokkot, ez a kék. jön a korrekciós emelkedő ék, nem sáv, hanem ék. 3db ilyen "akasztott ember" jelzi a likviditás végét, olyankor önt valószínűleg shortol, és nem longot dob, tehát a longot tartja, hanem izmosan önt. És ha eléri "saját magát", szerintem csak a short stop aktiválódik, ezzel tör ki új tetőre. Kicsit fentebbre jut, megint önt, újra és újra. 10:50 már nincs rajta a képen, a piros nyílall jelzett "akasztott ember" már mélyebben van az előzőnél. Tehát gyakorlatilag letöri az éket, nem elég a lkviditás a további emelkedéshez. Esni kell. Addig piroslik, amíg a megfelelő likviditás készen nem áll arra, hogy akár újra longba forduljon. Én ezt látom bele. m1 végig piros. 16:49 óta. valószínűleg shortokat nyitogat, és a longjait realizálja. 29500-510 kitörési pont, m1-en nézve, azt próbálja tartani, tehát a felfele építkezés a kulcs. 510 dupla alj. és már 560. egyszerűen annyit tud realizálni, hogy azonnal longot nyit. Szerinted ez marhaság?
Ideális esetben nem kellene elcsesznie a nyereséget. de ez az esés: 29700-29400, hát ez elég gyors volt. tisztítótűz. és "lassú oldalazás van", nem erőtlen, de nem is pattanásszerű. mintha be akarná osztani a manát a nap végéig, reális a 29700 visszaemelkedés. de a GAP-et benyalta elég hamar lefele, tehát érdekes. én sokadjára írom 29550-29600 nálam sokszor jó beszálló volt. 580-530-580, ezt játsza, újra és újra. LONG bármi áron.
Ne add fel.. Úgy latom m15,m30-on,hogy a csúcsból a visszaesés után még lehet eg, fejváll,a jobb vállat megvárom,és lehet hogy abba még beszállok,ha lefelé indul.. Én nem baszogatlak,de válaszolnom kellett valamit,arra,hogy miért "ülök a picsámon"..🤣 Mert őrzöm a kis nyereségemet..
-300at lerealizált. Innentől a long "lassú" fenntartására kellene törekednie. vagyis 29400-29700 szamba vissza. Nem kell harciaskodnia, Megvan a lé mára, tartja, lassacskán. m1-m5 szép lassú emelkedés, a mozgók mentén.
29555 dupla tető, pedig realizált. likviditás -boom. jöhetne le 29400 dupla aljra, és újra neki 29550. VAgy összeszorított segglukkal átküldi magát a 29550-en, ha akarja.
Én térdelek reggel,délben meg este, meg megállva. Nyikorgó kosárral ölében, ment a padlásra, ment serényen. Az én kosaram is nyikorog, legalább te ne baszogassál:D
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart imádják a zászlókat. 29700-29400 korrekció 29400-29500 30% 31,8%, HA ... KÖV KÖR HA IGAZAM VAN, HA!!! 29500-29200 ez a nyitórés. de ott megáll.
Túl gyors nekem ez a nasi.. Nem tudtam lereagálni.. Persze 900-nál mar vakon is bele lehetett volna adni,mindenféle jel nélkül.. De nem tettem.. Viszont így is nyereséges lett a mai napon.. Ennyi.. Neked?
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?