Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Nem érted a szó lényegét. Én lefordítottam a saját nyelvemre, amit már sokadjára írok. Arra mennek, amerre PRofitképesebb az irány. Én nézegetem ezt a dax sentiment oldalt, ha megnézed nagy tf -50, izomból, napon belüliek -60...megállás nélkül. vagyis nem kicsit beragadtak. Nesztee: Margit jön. Egyeseknek, lehet nekem is, idővel. NQ már 1-2 napja lefordult, túl nagy erő kell vissszamenni a tetőre, és valószínűleg shortolnak, tehát ezt támogatják. Ezért látod,h minden egyes nagy +++ba beleadnak, nem adnak el, hanem shortot nyitnak. Ha megvan a likviditás, saját magukért mennek fel, a shortok stoppjaiért, akár, mert ők tudják meddig visz a szekér. DAX bármeddig mehet, amíg kitart a short bánya.Bármeddig.
Na jó reggelt,felébredtem.. Amit reggel írtam,most is tartom,nem sokat tévedtem vele..Dax long,NQ short.. Ez most a trend rövidtávon.. Dax kitörésről is beszéltem ma is,tegnap is..Hát ez is megtörtént.. Szóval már ennek is örülök,hogy kezdenek bejönni a dolgaim,megérzéseim megint Erre lehet építeni a jövőre nézve.. UI: Tamás,ha mégegyszer beírod azt,hogy "likviditás" nem beszélek veled többet.. 🤣🤣🤣
Látod ez a nevetséges. NQ tolja a longot 29900ről "emelkedő aljakat produkálva, leöntik az m5 aljára 29760-ig, majd ismét 29900. ők tudják meddig kell önteni, ott van a short tp + long nyitás. dax-ot viszik tovább, dow jonest is, NQ is haladna. hm. na mikor verik pofán őket?
29750 4h támasz zóna vért izzad lassan, vagy meghúzzák a longot izomból, vagy elengedik, végre. DAX 25550. NQ 29760-29850, beszarás...öntenek rajta 130-at, majd +70, hát, mindig kevesebb a visszaptt, mint a beesés. Előbb utóbb én ebből rogyást várnék.
Dows Jones lefele konyuló 1h tetőt akarná tolni. NQ 1h előző záró 29920, ide igyekszik, átfogni az előző pirosat, vagy összejön, vagy berosál . DAX +200-at produkált, NQ -100at Ezért tartom, és várom,h történjen valami. Omán és Irán vámot akar a fuvarokra. Ezt nagyon nem akarták az amerikaiak, akik akár támadnák is Ománt, hogy ne vámozzanak. vagyis eleve inflációs nyomás, mire vár az olaj? Arra,h Trump támadjon, csak nem tud, mert a kongresszus fogja a kezét. Majd talál valami kiskaput, és birka módon támadni fog. Mert shortban lesz.
Remélem sikered lesz benne. Én annak örülnék,ha NQ végre leszambázna, délre. DAX bődületes long kitart, NQ-t ez tartja. Amint a likviditás elfogy daxnál, NQ öntést várok.
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart lejött nyitó résig. 29800-ra. 29880-29950 lesz az érdekes, ha eléri. Ha nem éri el, akkor folytatja a tegnapi napot, amit tegnap félbehagyott.
én bekockáztatom NQ tartását. DAX atomerőben NQ atom gyengén. látszólag. 29830. DAX 25520 ATH dupla csúcs, elérte, innen be lehetne verni a piacokat. DAX 24900-25520, profitrealizáláls. + NQ is
azóta nq 28860, az adat előtti szinten, fals örömködés. gazdasági túlfűtöttség jelei a csökkenő munkanélküliség, pedig egyre kevesebb új munkahely jön létre, mert nincs hova bővülni, itt a vége fuss el véle. vagyis KB: ez a padló, innentől már csak szarabb jöhet, az én logikám szerint.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?