Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
dax tegnapi -1% NQ -3% ma DAX -0,7% NQ +0,4%. pont fordítva vártam volna. NQ pici + rásegít a dax longra, és jön a 25000+ hát nem ez jött, hanem a 24660. Célba vette a 24400-es GAP-et, akár tetszik akár nem.
Addig jó, míg ez a full tőkés 50-60-ak bejönnek. Bár ez nálam is igaz. 1x nem jön be, és nézed, ahogy DAX -800. Mert az olaj kilő. Akkor nem lesz kérdés,h rosszul döntöttél. dax 740>695. kell nekik a likviditás -50 pár perc alatt.
NQ 1h -n jött egy csökkenő tetős zöld, majd jött egy csökkenő aljak tetők piros, megerősítés, most küzd a 2.-al, ki akarja venni ezt a pirosat.bármi áron. Dollár erő van, én azt szoktam mondani, amikor dollár erő van, az nagyon nem kedvez a tőzsdéknek, főleg nem a dax-nak, most elpicsázták a 24770-et, 24660-ig leesett.Sentimentre ránézek, mit látok? https://www.boerse-stuttgart.de/en/tools/euwax-sentiment/ napon belüliek izmosan beragadva: +40. viszont nagy tf tegnapi, mind -25, tegnap emelkedett, végig, tehát kb. maradhatott a -25, vagyis nagy tf shortot mutat, napon belüliek pedig beragadt longokat, nem annyira egyértelmű.
2 hét alatt 30%-ot esett az olaj, ugyanúgy mint minden tőzsdei szarnak, lesz korrekciója, és kemény lesz. Főleg ha Irán elkezd újra harcolni. Én ezért akartam longolni azt a szerencsétlent. De a piac MÉG Nem döntött, hogy LONG, napos aljak tetők még csökkennek, meg kell várni egy értelmes fordulót. dniel ezt szokta írni, amíg nincs jel, mi a francnak longolom? Hát valóban. Kivárás, addig meg DAX NQ.
60-on zarva.. Újabb 50 pont.. Na ilyen a daytrade Tamás.. Par percenkent változhat az irány,de nem kell vele foglalkozni..ki kell venni a nyerőt,oszt jónapot...
24900-24660>750 = 90 pont. de esett 240-et. A nagyobb halakra kellene rámenni, és nem a zajokra, mert a korrekció a zaj. Bár nem írtam, de éjszaka 22 óra után nyitottam eg 29420 shortot, amit éjfél után 29362-nél. + 60 nálam is már van. viszont az olaj megszivatott, nem tudom miért de bármi áron longolni akartam. Úgy esik minden, hogy az olaj is esik, mi lesz akkor, ha eleve inflációs nyomás van, és az olajár elindul északnak? Na akkor nem a longot kell keresni. ÉN írtam: Akkor fog esés lenni, ha már béke lesz, Trump szemét ütőkártyája kikerül a képből , és jön a pofon, ez a 30660 dupla csúcs NQ. gondolkodom, hogy NQ-t 29530-at lezárom a sáv felett picivel: 29330, éjszaka 300 alá is benézett. Te zárnád 300-330nál? Vagy arra számítanál ,hogy újra nekirugaszkodik a tetőnek. Tegnap mit írtál nekem? Esett, 0-ban lezártam, pedig még esett tovább 500-600-at. Spiller: ha lezárom, tovább esik, ha tartom, kistoppol. Én most tartom.
Igazán jólesik, hogy többen is aggódtok a pozim miatt! 🥰 Örülök, ha ti türelmesebbek voltatok és máshogy láttátok és a saját szabályaitok szerint haladtok.
Én nem zártam semmit, ragaszkodom kegyetlenül a 29533-as nq shortomhoz. jelenleg 40 +ban áll, nem venném ki 80 nyerőben, inkább várnám h kiüssön -200-al. látod leírtam, ideálisan piros szerda jön, és mint láthattk tegnapi napi min 15:00-15:30, ezt kell figyelni.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?