Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
óráson nézve ez egy fordított fej váll akar szerintem lenni,lehet,hogy ennyi volt a short és holnap már lehet longos nap,nem mint ha ma annyira shortos lett volna :)
Én meg aludtam ,ma már megyek melózni,és pont a zárás elött ébredtem fel pár perccel :)De nem zárom ha nem megy fölé annak a szintnek amit berajzoltam alvás elött,hogy elkell akadnia a visszateszt során ha nem megy fölé akkor élt volna még a short trend,de mivel fölé ment így már gyanús volt,hogy támasz lett az utolsó aljból. Szóval a TA nagyon is működik .Az pedig,hogy a bejelentés elött már bukott a short trend percesen a túl magasra húzás miatt azt feltételezi, hogy valakik nagyon is jól tudták, hogy mi fog történni.
Amúgy is longos volt ma a hangulat egész nap,de ez most rátett egy lapáttal.. Ezt viszont Trump tényleg nem tehetné meg.. Ez már vicc kategória ahogy rángatja az indexeket..
Nekem is szerencsém volt.. Pont lezártam a shortot,és elkezdtem ide irogatni,mire Trump beszólt,hogy délután csak viccelt..Idióta barom.. Ez most 400 ezrembe került volna ha nem zárom le 700-on Huhhhh..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?