Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem tudom miröl beszélsz ha minden áldott nap lefele vérod egyszer igazad lesz... én egyetlen egyszer jeleztem hog yitt a rövid távu short lehetösége betettem hogy itt a tettö nem vaktában lövöldöztem... ott volt a charton...
Ez a vonat már elment. S&P és nq meg 10 napot ment. Én mit mondtam? Short. Most meg -3%. És esik tovább. Én meg ezt mondtam, 1* elindul nem lesz visszateszt, nincs is
az a baj csak nq-ban agyalsz... mást nem nézel... s&p 500 a kötekező elem abban a képletben ami az irányt eldönti nem a nasdaq... ettöl még lehet trédelni csak ha érteni is akarod hol döl el az irány akkor s&p 500
koncentrált az esés tegnapi pánik második hulláma, dax zárva zárd be... olaj esik... látod semmi össze függés... nyuggi van.... macro adatok höttek piacok mozdultak de a fö narrativát nem változtatja meg... szoval amig nagy idösikon nincs törés addig csak piaci zajjal van dolgunk... https://www.tradingview.com/x/V8hfnfWO/
Nem lehet azt mondani,h nem próbálgatom a longot. bezzeg tegnap, hülyegyerekek mentek rést tölteni. MA ? GAP down és -2,5% hulló kések...ugye...tegnap meg long volt... dniel te miben látod a különbséget? én semmiben. csak annyiban, hogy néha néha bepróbálkozok a longgal ,de amikor 5x kiüt, megunom.
Ez a vonat, meg hajó, meg Space X is már elment. 1x tesztelte vissza alulról a 4h közepet, és elakadt. Tom írta, ha megáll 30500-nél, mára 29600 lehet belőle. Először nem hittem a szememnek, de most már igen. 29680
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?