Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart visszanyitottam. GAP tetőn ül Alatta a +3%. TP 23000 STOP 23400 Olajártól függően, majd kiderül, mit alkot. Legalább azt a dojis napot visszanézhetné. 22960/22930 aljak, mint támasz, és mint korrekció. Hogy újult erővel tudjanak támadni.
Részlegesen zárok.. 102.5-nél nyitottam őket.. Az utolsót 97-nél zártam.. Bármikor jöhet egy durva ellenirányú hír..pl mégiscsak elindultak a szárazföldi csapatok..akkor meg borul minden..szóval az olaj hirtelen tud irányt váltani,és durva 3-4%-okkal,nem úgy mint az indexek..
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart +3%, még tovább várjátok? GAP-es +3%ban, legalább 1% csorgás beleférne. Nincs köztetek, INNEN, egy bátor pilóta sem? Jön még ma a +4 vagy 5%? Nyugodtan írjátok le, mit gondoltok....
alakul az alakzat lassan lassan a célárnál ...de nem árt elfelejteni ha beüt valami b+ vissza a feladóhoz móka jöhet ( a poszt TA elemeket tartalmaz egyszerű bajusz szektásoknak... irreleváns) ....jelenleg a dax ár egy nagy likban ugrál (japók, kína vidáman zártak nagyon) , mert ugye a legnagyobb rallyk a mci alatt vannak ....:) adatok 14.15 14.30 15.45 16 dexter-atya kedd, 08:19Előzmény: #301328 dexter-atya#301420h4en a dax csinálgatja a tegnap írt dupla aljat , az alakzati célára ( tankönyvi) kissé feljebb tanyázik a jelenlegi ár felett , egy zsák ellenállással ( az alakzat megvalósulásának a statja sacc 60%)….a hírek , trampliii tweetek mozgatnak továbbra is mindent , 100-500 pöttyös gyertyácskák ugribugrizhatnak https://www.youtube.com/watch?v=oBy55sLfaqk&list=RDL99hpL5rLrs&index=29
Ettől még vannak szintek. NQ-nál ez 23980. Kereken 23980-ról van egy shortom. DAX kb. +700 GAP-el nyit, esélyesnek látod,hogy megtartják? Én nem. Nem ártana figyelni, akármekkora bitang jó kedvük van. Április 1 - Bolondok napja.
Amúgy NQ sokkal becsapósabb volt, a lendület ereje. DAX amúgy dupla alj felett állt meg. NQ-t ha megnézed, 4h-n. 22900 volt az első alj, és nem dupla aljt csinált, hanem: 22840-22770 Szinkron -60/-80, viszont 4h-n mindkettő visszazárt 22900-ra. "csökkenő aljakból" lendület.
Miért zárod az olajat, 100.5-nél ha most 97? NQ 22760-24000: 2 nap alatt se, vagyis 1.5. Értem, hogy pánik meg stb. De azért érdekes. Bezzeg amikor esni kellett, teszt-teszt hátán, visszateszt 86x. Látod ez a vicc. amikor NQ legalább 2hétig szutyakolt 24300-24800 között, míg nem pár napra lenézett 23000-re.
Dupla alj, kb. mindenki ezt látta. Aki lekereskedte, elhitte, gratula. Nálam 2 long is volt. Még DAX 22135-ről is, és zártam... letérdeltem kőkeményen. De az élet megy tovább.
Nem arra reagáltak.. Le vafy maradva.. Az iráni elnök is nyolatkozott azóta.Arra indultak meg jobban..De a Dax még a hírek előtt megállt 22.200-nál.. Utálom ezt amikor utólagos okoskodással vádolnak.. Az elmult napokban többször említettem,hogy már long van,amikor kérdezte ktamask,hogy miért nem nyitok shortot..
ne viccelj dobi, ha trump nem egy eszement barom és nem találja ki hirtelen, hogy le akarja állitani a háborút akkor sehol nem lennél a longoddal, utólag okoskodsz
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?