Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Kiderult hogy mi volt a hír? Már azonkívül hogy kora délután megirtam hogy ez jön? Igazából tudtam, csak nem sejtettem! Holnap veszem tovább az indikátor részvényeket. Lehet hogy ettől fordult meg!! ☝️
-4%-nál ráraktam 1 milla folyószámlahitelt,így duplázódott a pozim.. Mostanra lett pluszban.. De még nem zártam le..mivel még mindig -3,13%-on áll a Dax. A nyerőket lezárom,a másik felét megtartom valószínűleg...
Szokott látszódni, mikor vannak longban. NQ pl. 24620-ról szinte fél másodpercekre leszúrkált 24602-re, de már azonnal 24620, és csapatja vereti. Kiütik a longosokat poziból, realizál, és azonnal visszaveszi. Aki longban gondolkodik, már csak fentebb tud visszaparipázni. 24603-24650 shortok szintúgy. "Vételt" generál, ahol elad. Gyakorlatilag csípett 40-50 pontot a semmiből, mert tudja, hova kell csapnia. Gyakorlatilag nincs két egymást követően nap, amikor ne lenne öntés. Hol vannak a beragadt longosok, akik 25300-400 között beragadtak? Én ezt soha nem fogom megérteni. Mindig CSAK a shortos tud térdelni.
DAX korrekcióján még csak-csak nem csodálkozik az ember. de az nq kb. tegnap is innen indult, gyakorlatilag semmivel nem foglalkoznak. VIX meg 26-28 is volt. Mikor esik, ha nem ilyenkor?
https://www.investing.com/indices/nq-100-chart ha nekem lesz igazam, 24620 előtt kupolázik egyet, nem megy ki új csúcsra, tehát jön a DAX kútfúró napja NQ-ban, irány 24100. 24460-24480 között hagytak egy "gapecskét", azt benyalhatnák, 24600-ról, akkor már jó vagyok.
Termelői infláció masszívban legutóbb. Lófaszt estek, mindig csak a long pumpa. Hányszor mennek neki a 24600-25000nak? DAX meg 23580? NQ meg vígan szambázik 24600-25000 között 6-10-12x. USA kötvények újra 3,9-ről 4,1 felett. +20% emelkedése a brentnek. Lassan a FED kamatemelésben gondolkodhat, nem csökkentésben. Mindig van 1 indok, hogy miért van long.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?