Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Iránt se értem, nem is kell érteni A fél világ ellen összeesküdött. Amint szorul a hurok, már a békéért küzd. Akkor minek kell ezt csinálniuk? Mert barmok- birkák.
DAX nál az órás aljak: 23580-23600-23620: tudom nem jelent semmit. De azért annyit igen, hogy TALÁN a 23580-al elérték az alját. Irán ELVILEG tárgyalna. Gyakorlatilag ez a mélypontra paszírozás tökéletesen ideális lenne a shortok kiszórására, és a fordulásra. Menjen csak 1-2%-ot (felét vissza)
amcsi nyitó előtt délelőtti intenzív mozgás esetén necces nyitni....célszerű a nyitó után 15-30 percet várni , mert pofára esés lehet simán...borogatják a rv ajánlati könyveket egymásra elkezdenek működni a rv stoppok
Komolytalanság van. 23700-ért a kutyának se kell, 25300-ről meg képtelen volt esni, mert TA longot mutatott. Hát most r....tul nem longot mutat. Mi meg longolgatunk. 23850 hetes SMA50-ben akadt el. Innentől kb. borítékolható a 23480 előző ATH / 23100.
Mondjuk én annyira azé nem vagyok benne biztos, szóval stoppolok, tartok egy tisztes távolságot, de nem engedem -300ba, mint Nesztee. Nálam már a -100 is gáz.
https://www.investing.com/indices/germany-30-chart -4%. 25300-on a világba vették, bár pont én írtam,h "szamba jön".... jött. de ennyire? USA meg lófaszt nem esik. Irán már tárgyalna, De Trump köti az ebet a karóhoz...fenét fogja, beleáll a békébe.
Soha egy beírás nincs itt arról, hogy a longosokat kistoppolták USA-ban. ÁRAD a pénz a longokba. ÁRAD a gigantikus tőke a longokba, ETF-ekbe. De long stop az nincs.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?