Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Milyen jól tetted hogy zártad el is indult lefele.. Ha megvan a profit,kit érdekel,hogy merre megy tovább nem igaz? Nézd meg a videot amit kaptunk,aztán ünnepelj egy kicsit..🙃
NQ100 1H: https://kephost.net/p/MTg3MjA5NQ.png 19300-19330, erről kellene pattannia. ha long. tegnapi jelölgettem ezt a dojit: 19300-nál, aktiválódhatna
Azért az érdekes,hogy Nasi meg Dax majdnem egyforma minuszban voltak,Dax lentmaradt,nasi meg mi djárt pluszban..Ha fele-fele a pozim,ahogy szoktam,jobban jártam volna.
Zárva mind a kettő.. Nasiban 140 pont,Daxban 70 pont jött.. Csak nem fele-fele volt az arány,hanem Nasi 0.02,Dax 0.06. Ez profitban 60 ezer.. 20 perc alatt..el is tettem a telót..Meg amúgy is meló van..
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?