Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Optimisták voltuk, hiszen a 15000et szépen tartották a hetekben+tárgyalásról szóló hírek voltak.......14600 környéke durva...igaz most volt egy 100 pont fepattanás is
Hát igen én is csak néztem ki a fejemből valahogy én sem gondoltam volna mai nap nagy zuhét pláne amikor 200 felé húzták így nemhogy shortoltam volna még longban is voltam egy darabig én barom:DD
nincs kukija, csak "minimum 8 millios autoval lehet felszedni" https://www.youtube.com/watch?v=C_5OhmAJ5Uk Re: Disney családi mesegyűjtemény – Az őszinteség a legnagyobb erény - Történetek a tisztességről és a becsületről
Le a kalappal aki 15200 környékén mert shortolni...ezt a 1489xet nem gondoltam volna, nagyon ideges a piac ezek szerint, még egy kis pluszt sem tudott megtartani, csúnyán visszanyomták.... Szóval szép volt aki shortolta...Én most 14890nél long, hátha legalább a 15000et nem engedi el....
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?