Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
hát jah, tán igaz se vót...) engem BF vett rá arra, hogy a közepes németemet fejlesszem fel felsőfokra, mert a Dax-hoz kelleni fog... és milyen igaza volt! Thx BF! :)
egyszer régen olyan régen mikor még a windows 7 sem volt volt egyszer egy birkanyiroo nevű manusz (aki persze nem volt olyan irritáló személyiség mint a gyuszi...DD)) ....nos az irta be olyan 6-7 k-s daxnál , hogy 1-2 éven belül 10k-s lesz ...azt se nagyon hitte el senki....sőt asszem a tervet sem hagyták jóvá....
Pénteken mérgelődtem, hogy bezártam a shortjaim csütörtökön, most már nem zavar annyira :) Kezdem újranyitni öket 12100 felettről. Sajnos közben BUX shortom elszállt, szép bukó van rajta
hát jah, erről a magasságról még nem volna túl nagy baleset a 9k-10k visszateszt... sajna EW-ben ehhez hiányzik még egy uccsó minor szintű 5-ös a valamekkora lekör (vagy csak flat konszolidáció) megindulása előtt. Ennek az uccsó 5-ösnek (elvileg) minimum meg kellene közelítenie alulról a 13k-t, de akár jelentősen túl is szaladhat rajta.
jaja,ugyanazt mondjuk matekolgatunk
mindenesetre holnapra a 2 cfd daxocskám jónak néz ki igy már ,nálam nincs árjegyzés ilyenkor csak ha a futuressel is kereskednek (fxcm-random számla)
remélhetőleg holnap elrakjuk a nekünk való kp-t... husvéti locsoló pénzekre elég lesz :):):)
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?