Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Hambisoknál csüt. pulykaünnep miatti keresk. szünet... péntek rövidített nap. Addig elvileg már nem nagyon fognak tudni esni. Jövő héten a későnkelő longosok iránti könyörületből esetleg ledobhatnak pár százalékot. :)
aranyos kis konyv.
valamint holnap reggel nemet GDP ..(ami adhat egy kis lenduletet az esesnek, ha ugy dontottek "fenn") es ha a konyv szerint is nezegetem a chartot, akkor mar ma este , du. latszania kellene a reggeli adatra utalo "piszkalas"...
vettem 24 darab eurusd long certit még pénteken, azt tartom. filléres tétel, inkább csak szórakozás gyanánt, mert milimojos valszeg nem leszek belőle :DDD.
De önmagában az, hogy egy certis pakk adott időpontban mennyit ér, mellékes. Az érdekes, hogy 1 dax-pont elmozdulás mekkora nyereséget hoz/visz. (Hisz a te pakkod csak azért ért csak 120K-t, mert nagyon küzel volt a kiütéshez.)
150 certi az dax-pontonként 150*3=450 ft-ot jelent neked. Ez az, ami mindegyik certiben állandó, 20000000 kiütésű certiben ugyanúgy 450 ft-ot mozog a pakkod értéke dax-pontonként, mint 9750 kiütésű certiben.
Ez amúgy másfél "rendes" cfd-nek felel meg (ahol 1 dax-pont = 1 euró) na ez nekem per pillanat sok, valszeg caesar kollégának is.
Erre jó a mikro CFD-s számla, ott 1 dax-pont 0.1 euró, ebből ha sok pénzed van, sokat veszel, ha kevés, akkor veszel 1-et, úgy 1 dax-pont 0,1 euró, kb 30 forint, az simán kibírható mindenkinek.
Nem ülök itt, csak ha ráérek, itt vagyok, az nem ugyanaz :)
Most már jobbára sehogy :S
Ha adódik valami ígéretes lehetőség, azt valami apróval megteszem, amúgy meg marad a demó, az ingyen van :DDDD
Nem ugyanaz, mint élesben, nyilván, de gyakorolni ezen is lehet.
Nem ülök itt, csak ha ráérek, itt vagyok, az nem ugyanaz :)
Most már jobbára sehogy :S
Ha adódik valami ígéretes lehetőség, azt valami apróval megteszem, amúgy meg marad a demó, az ingyen van :DDDD
Nem ugyanaz, mint élesben, nyilván, de gyakorolni ezen is lehet.
nem kovetem annyira a daxot hogy legyen elkepzelesem. de mondjuk igy: koveti az spy-t uj csucsra, kicsit lemaradva. Daxban most van meg az a momentum ami spy-ben ket hete volt. taxisgyuszi tett fel jo chartokat, azt gondolom utunk uj csucsot, de csak mint kanocot aztan johet a zuhe.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?