Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
ne vicceljetek már, hogy ezen ki vagytok akadva. Ér most kb 120 ezer forintot -
azért tőzsdéről beszélünk, nem kaparós sorsjegyről. Abban sok lenne, de tőzsdén mi az, ha nem pici pakk?
tízezer forinttal mégse lehet certizni értelmesen..
Egy pippel fölé csúszott a KO-nak (2071,2) kemény 2,5 percig. Hát ezt nem hiszem el! Tuti, hogy a certin nincs no dealing desk.
Új startégiám lesz: Az esrtse certi ko-ira fogok fogadni ellentétes irányú papírokkal. Gazdagabb leszek, mint az erste, és nyitok rá egy konkurens bankot "azt se ezt se" névvel, és amit elnyerek az ersté-től hétfőn, azt kedden szét fogom osztani a hétfői erste vesztesek között. Tanácsadónak pedig felveszem Gopát...
Na ja, ha Birger a haverod persze.
Nem akarlak bántani, csak megütötte a szemem!
Igazándiból én is úgy megütnék most valakit!
Nem vagyok agresszív csak eszembe jutott Lulo (remélem látod Lulo!) qrv@ äny-d usa!
Látom, látom, nézem, sasolom, de ezt nem hiszem el: link
Na jó, tudom, hogy hol rontottam el, tudom, hogy ti szóltatok két napja is. mEg azt is tudom, hogy én mgama mondtam, hogy az erste nagyon tudja a certi kiütés árát... NA DE ENNYIRE????
Na ez kemény, ezért gondolom, hogy megütnék valakit. /Pláne látva most az értéket. Először ránézve azt hittem, hogy még mindig felfelé tart. Csak másodjára tünt fel, hogy a certinek voolt olyan kőkemény 2,5 perc az életében ami a halálát okzta.
No meg az bosszant még, hogy ezzel együtt -is!- meg vagyok győződve az sp déli irányáról, csak most nélkölem mert nincsen papírom benne.
Goapsy, te egyenesben nézted végig?
Ez idáig olyannak tűnik nekem, mint a dax 10K előtt.
ááááá, úgy jártam, hogy nincs papírom, és nyugatalan leszek miatta hétvégére. ...Pedig a DAX is most jár szerintem FLAT B-nél.
Ezt nem hiszem el, hogy fel ment két prcre kiütni, és to go south.
Goapsy, van valamid? (nem lehetne a bét-et nyitva tartani 5 után is?)
jövő héten teszek egy próbát, engem nem a CFD érdekel, hosszabb távú pozikban gondolkozok, inkább sokféle certihez szeretnék hozzáférni, és nem csak BÉT időben. Este átnézem jobban, ha valakit érdekel, akkor majd írok tapasztalatról, ha már nyitottam is számlát.
"a CFD vel való kereskedést a közeljövőben kívánjuk elérhetővé tenni a platformunkon, ebből kifolyólag nem tudok pontos információval szolgálni, félretájékoztatni pedig nem szeretném.
Amit biztosan állíthatok, hogy a spreadek a piaci legjobb bid/ask spreadnek megfelelőek lesznek.
Csak éles számlanyitásra van lehetőség nálunk, a minimális összeg ami szükséges a SOFORT átutalási rendszert használva a regisztráció során 35 Forint, illetve lehetőség van hagyományos banki átutalással feltölteni-e a számláját, ez azonban 1-2 napig eltarthat amíg megérkezik a mi számlánkra és megtudjuk nyitni Önnek a platformot.
Ha szeretné küldök Önnek tájékoztatót amint tudomásomra jut milyen kondíciók mellett lehet CFD-ket kerekedni a DEGIRO-nál.
Ez esetben kérem jelezzen nekem vissza e-mailben.
Üdvözlettel,
Áron Fábián
T +36 (1) 700 83 17
E afabian@degiro.hu
I www.degiro.hu"
de, valami degiro vagy mi a neve, van is itt topikja a portfolion.
hogy elindultak e, azt nem tudom, őszintén szólva én csak cfd brokikat nézegettem mostanában.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?