Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
SP-t követtem most egy ideje, próbálok visszarázódni, DAX én se tudom, mi van.
SP szerintem csúcsra ért (talán egy utolsó löket lehet ma még), DAX meg ellenállások szerint 9740-nél, taxisgyuszi pedig alább írta, hogy fibo 9750-nél, ott fordulhat.
végül nem dobtam DAX shortot, nagyon pici pakk (155db certi), abban bízva, hogy nem éri el 9750-et 17:30-ig. Hétfőn meg szerintem korrigálnia kell ezt a mai menetet, és remélem, már futikban megteszi, így gap down nyit. Vagy kiütik, ha pechem van.. mint neked, ha jól értem.
pedig illene neki, mert rövidebb távon állati túlvett...
a gond részemről az, hogy nagyobb perspektíva per pillanat nincs benne lefelé - aztán persze lehet h egy hét és 9k-n áll.
passz, nekem a dax jelenleg abszolút átláthatatlan.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?