Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
goapsy1
Miért akarsz mindig a szopóágon tengődni? Korábban azt írtad, hogy az FXCM jó. Akkor miért nem ott nyitsz számlát? Ha a brit oldalukon nyitsz számlát, akkor a számládra is kiterjed a brit betétbiztosítás garanciája. És van minilot. Ha meg indexekre, részvényekre is akarsz spekulálni és GBP/HUF devizapárral kereskedni stb. akkor DF markets. Az eddigi hozzászólásaid alapján úgy látom, hogy az FXCM-el meg lennél elégedve, ezt te is írtad korábban.
"(tudom van aki szerint hülye vagyok"
nem vagy az, légy erős.
bár sztem nincs is, aki ezt gondolná.
szerintem se mindegy, a spread a kereskedés alapja, ez adja a költséged - hogy lenne már mindegy bármilyen vállalkozásnál, hogy mennyi a költsége? :DDDD
mondjuk ez az admiral se lesz asszem az én cégem, 8-9 pip az sp-re, ráadásul nem tudom, milyen horribilis lot-okkal dolgoznak, de ilyen a mostani pozim:
sell 1.00 (azaz a kiválasztható minimális méret) sp500 2034.0-n.
jelenlegi ár 2034.1
és ezen az 1 tized ponton a veszteségem 2,5 euró!!!!
azért ez nem gyenge - 1 dolcsi elmozdulás az sp indexben 25 euró elmozdulás a számlán?????
mókás lenne, hallod, tényleg 6000 ft-val megnyitni a számlát, 1, azaz 1 pont elmozdulás az sp-ben le is nullázna kompletten :DDD
szal érdekes volt kipróbálni ezt az admiralt, de asszem, felejtős, túl nagy poziméretekkel dolgoznak.
lehet, h kipróbálom majd, de 2,5 pip spread nekem sok.
sose cfd-ztem még élő számlán, de még én is kapásból felsorolok legalább 4-5 céget, ahol 1 pip a spread daxra, és ezek nem kis sufni ciprusi cégek, hanem a legnagyobb, briteknél bejegyzett társaságok, brit betétbiztosítással.
Persze 2,5 pipre gondoltam a spreadnél, nem dollárra. Ahogy gondolod, úgy dönts, de a bónusz az adható, nem pedig jár. Most asszem megint adnak november 31-ig, de ezt az általuk adott pénzt persze nem veheted ki, ez a tőkéd növelésére van, hogy nagyobb méretű pozit tudj felvenni.
na de nem akarok az ügynökük lenni :-)
Eddig bevált a cég, persze az első kikérésem az csak most lesz...
Nekem ma 7kötésem volt sp-ben.(tudom van aki szerint hülye vagyok)
A lényeg h így a spread össz:2,8$
míg egy Ironfx-nél ugyanez: 9,8$
Plussz/minusz: 9,3$ maradt.
Ha a másik cégnél vagyok 2,3$ maradt volna.
Azért ez nagyon nem mindegy.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?