Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
" Ki a f@szt érdekel mennyi a spread? Még, ha ki-be is ugrál az ember."
Hááát, ízlések és pofánkok, engem azért érdekel :DDDD
Pláne, mert az adja a kereskedés költségét :))
Én ráadásul pont ilyen ki-be ugrálós típus vagyok, nagyon nem mindegy, hogy az én számlám hízna, vagy a brokicégé :DD
Nekem meg pont a hívogatós bróker az, aki nem hiányzik, felhív h mi újság, régen beszéltünk, hát ki ez, bróker, vagy egy rég nem látott haverom?:D
Ez nekem spec baromira nem kell, nem haverkodni akarok a céggel, hanem kereskedni náluk, ahhoz meg nekem a jó spread hasznosabb, mint az, ha rámtelefonálgat a broki, h mizujs :DDD
A brokit majd hívom én, ha valami gondom van, az a fontos, h akkor legyen elérhető. (de akkor viszont tényleg legyen elérhető.)
ide linkelt be vki egy tőzsdefórumot asszem augusztusban, ahol a cég képviselői válaszolgattak, és volt vmi olyan balhé náluk, hogy belenyúltak valakinek a betett pénzébe, mert úgy ítélték meg, h az általuk adott bónusz nem volt jogos.
mondjuk 2,5 spread daxra elég sok, pláne ha 24 órás árjegyzés sincs.
nekem amúgy az alfa lett volna minden szempontól jó (átlátható felület, mikro pozik, alacsony kezdőösszeg) csak sajna ezt az alacsony kezdőösszeget megemelték, és az eddigi 300 usd/eur helyett lett 2000(!!!!) usd/eur.
kissé soknak érzem, pláne, hogy a kisbüfik felé akarnak nyitni.
azért nem hiszem, h minden kisbüfi kapásból el fog utalni bő fél millát egy élesben még sose kipróbált cégnek...
én is ezt látom az admiralos mt4-en, csak a symbol rész piacfigyelő néven fut.
de ott csak devizapárok, amcsi részvények, és gold van felsorolva, pedig engem döntő részben (eurusd eurhuf és gold kivétellel) ezek pont nem érdekelnek.
nem ibm részvénnyel akarok kereskedni, hanem sp500-zal
de ez még a kisebbik gond, a nagyobb az, hogy úgy látom, a poziméret ugyanaz, mint a cityseknél, (azaz az alfához képest 10x-es nagyságú.)
... nem tudom, hogy egy átlagembernek, aki nekivág, mennyire számít ez-az, illetve mennyire szúr szemet. Feltehetően előbb megyek hazai céghez, mint a fórumokon agyon dicsért új-Zélandon bejegyzett, ki tudja milyenhez. A környezetemben is páron minden hülyeségen fennakadtak, lehet még most is az szent brókert keresik, nem a pénzt. :)
nemcsak a spread számít ,
a választék , időbeni hozzáférés a kedvenc instrumentumokhoz ,
teljesülések pontossága , cégen belül tüskézik vagy sem , meg egyáltalán biztonságban van-e a lovetta, vagy egyik nap egész egyszerűen eltünnek vele , volt-nincs , akármennyi profitos pozid volt ! )) ,
itt lehet mazsolázni ... link
XM-nél volt valami bonusz is nemrég , nem tudom aktuális-e még
Nem tudom mit kínlódtok a brókerekkel ennyit. Elmentek az EQUILOR-hoz, megkötitek a szerződést, ott befizettek pénzt vagy utaltok, másnap már mehet is a kereskedés. Nincs keverés az adózással, minden működik, be tudsz menni hozzájuk, vagy fel tudod őket hívni. Segítenek, foglalkoznak veled. Ki a f@szt érdekel mennyi a spread? Még, ha ki-be is ugrál az ember. Nekem ez olyan fillérb@szó dolog, hogy jaj, de a másik cégnél 10 centtel kevesebb... Pénzt akartok keresni, vagy kifogást keresni? :) Épp ma hívott az a bróker, akihez tartozom, megkérdezte mi újság, mert régen beszéltük, elmondtam a meglátásaimat a jövőt illetően, ő is, kiegészítette pár dologgal, elköszöntünk. Igaz nem 3000 Ft-os számla, de pont ugyanez volt akkor, amikor 500 Euróval nekivágtam.
Nem tudom mit kínlódtok a brókerekkel ennyit. Elmentek az EQUILOR-hoz, megkötitek a szerződést, ott befizettek pénzt vagy utaltok, másnap már mehet is a kereskedés. Nincs keverés az adózással, minden működik, be tudsz menni hozzájuk, vagy fel tudod őket hívni. Segítenek, foglalkoznak veled. Ki a f@szt érdekel mennyi a spread? Még, ha ki-be is ugrál az ember. Nekem ez olyan fillérb@szó dolog, hogy jaj, de a másik cégnél 10 centtel kevesebb... Pénzt akartok keresni, vagy kifogást keresni? :) Épp ma hívott az a bróker, akihez tartozom, megkérdezte mi újság, mert régen beszéltük, elmondtam a meglátásaimat a jövőt illetően, ő is, kiegészítette pár dologgal, elköszöntünk. Igaz nem 3000 Ft-os számla, de pont ugyanez volt akkor, amikor 500 Euróval nekivágtam.
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?