Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
nem, inkább el kéne kezdenem cfd-vel kereskedni nekem is.
rohadtul unom már, hogy mindig zárás után megy ez a szutyok, nap közben meg 30 pontos sávban agonizál 8 órát.
A vesémbe látsz Lulo....:))))
Pont arra gondoltam h nap végén v elején....kajabálok h hiányozol innen Karter!!!!
Meg Takika is.....pedig nincsenek rossz napjai!
Lehet a holnapot várja....hátha izmosodik a tapírja....:))
ha korrekciót soha, akkor zoltano tartja a longot, akkorse meg a shortot, ugyanabból kiindulva, h korrekciót soha :) ahhoz előbb kell 1 célár, h tudjuk, mi minek a korija. sztem rést fog tölteni, na nem mintha ez valakit is itt érdekelne :)
Te Lulo, én laknék ezen a felcsúton, ha valaha viktor elveszti kerályságát.....akkor többé ez a felcsút még hidegvízre valót se fog kapni....de az a gyanum készülhetnek a fatüzelésre, mert lehet arrafele elfagy a gázcső......:))))))
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?