Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?
Ha ráklikkelsz a vállalatra, ott hoz egy táblázatot, majd oda teszik szerinte...mintha lenne egy üres rublika Earnings , estimated earnings, divided stb
Köszönöm szépen, azt jeletené, hogy hétfőn 29-10-2012 már kezdődik, láttam, hogy a listán első napra ott az Audi a második nap Deutche Bank meg a Bayernem lesz izgalom nélküli hét
Ha még olvasod a fórumot.
Pusztán kíváncsiságból vissza olvastam nem is tudom kb. 4 napot. Ha gondolod tedd meg te is és nézd meg mennyire valós amit írok.
Amikor elkezdted felrakni a linkeket a trade-idről, többen szóltak teljesen normálisan hogy ne tedd, ez itt nem szokás. //ennek vannak előzményei, ha érdekel olvass vissza kb. 3 hónapot :-) //
Te ezt nem vetted figyelembe, továbbra is feltetted az eredményeidet. Volt olyan kérés is, hogy írjál pontot, ne Forintosítsd ill. indokold a nyitásaidat.
Igazad van abban hogy a nyitásokból és zárásokból le lehetne szűrni a meglátásokat, de ez nem olyan könnyű ám. Van 100 féle Indikátor, Mozgóátlagok mindezeknek több féle beállítása, Fibo stb. Ugye te sem gondoltad komolyan hogy akár 10 sikeres trade-ből is meg lehet egyértelműen mondani hogy miért nyitottad?
Ezek után sajnos eldurvultak a dolgok, Nekem az a véleményem ezt nem így kellett volna lerendezni, de ami megtörtént megtörtént.
Itt a topicban időről időre felbukkannak olyan mágusok, akik megmondják a tutit, de igazából csak bomlasztani akarnak. Lehet hogy te nem tartozol közéjük, de ennek ellenére úgy viselkedtél, hiszen nem tartottad be az itt elfogadott szabályokat, hiába kérték tőled.
Továbbra is fenntartom, hogy mindezért még nem kellene durvább hangnemet megütni veled szembe de különbözőek vagyunk, és mindenkinek más az ingerküszöbe.
Biztos vagyok benne hogy a többieket nem az zavarta hogy keresel kötésenként 5-20.000 Ft-ot. Ha így van gratula!
A fő gond hogy ezt nem lehet leellenőrizni.
A társaságok jobban érdekelte volna hogy kötésenként hány pontot fogsz. (ezt is írta valaki)
Ez a topic elvileg egymás segítéséért (is) van. Ha te tényleg tudod az egyik "tutit", akkor ábrával célárral, indível oszd meg itt a fórumon, és a sokadik sikeres meglátás utána a kétkedők is belátják hogy a stratégia működik.
Köszönöm a hsz-od, szerintem nem Te vagy az első aki probált a lényegre mutatni...van itt aki nem tud linkelni de mindig hozzajárult a toppikhoz valami hirrel, olyan hirrel ami építő jelegű, természetesen vagy megvítattuk, vagy olvastuk a figyelembe vettük a tartalmát...ezek a közinfók, nem az , hogy ki és mennyit mennyit nyert...
Üdv!
Sokat én sem irkáltam még, kb 2 hónapja vagyok itt, de egy darabig nem írhattam.
Lenne 1-2 észrevételem.
Először is mi csak azt szerettük volna tudni, hogy milyen szisztémával "játszol", nem konkrétan, hogy most itt ezt kell venni, és eddig tart, csak úgy kb. Pl: fibó, mozgóátlag, RSI, oszcillátor, mert abból a számlatörténetből ezt nagyon nehéz kihámozni, Te pedig azt mondtad, hogy van rá taktika.
Másodszor: nem fogok idézni, mert nem keresem vissza, csak a lényeg jön.
Vegyünk Daxot 200-as célárral. Erre megindul le. Te írod, hogy ez csak vicc volt. Utána mégis felmegy 200-ra, megkérdezik, hogy most akkor mi van, erre Te azt mondod, hogy így gondoltad, meg is "játszottad". Akkor melyik az igaz?
Elvileg az lenne itt a lényeg, hogy taktikákat beszéljetek meg, kinek mi jön be, nem az, hogy csak úgy dicsekedjünk a számlánkkal.
Hangsúlyozom nem az érdekel, hogy mikor, mit, merre, csak, hogy Te mivel dolgozol.
Volt aki fibózott, volt aki Bollingerre ment, van aki vonalazgat ....
...hát igen a ráérős emberek hülyesége minden topicot tönkretesz....hol vannak már a régi szép idők,amikor tanulni lehetett itt(lásd vadász és mások beírásai)...és jó infókat kapni...egyre kevesebb az értelmes és hozzáértő ember...
...a topicok színvonala is lesüllyedt, akár a portfólióé...
Asszem, ennyi.
Az OTP topikból anno azért jöttünk el, amiért.
Nem hiszem, hogy sokat leszek még itt.
Ahhoz valami nagy dolognak kellene történnie.
Ha lesz valami alternativ megoldás, a topikmailon keresztül szóljatok.
Itt már csak akkor, ha valami nagy irtás lesz.
Kösz mindőtöknek, akikkel ezt a 70k hozzászólást végigcsináltuk.
"De én nem anyáztam senkit és nem is fogom...ismeretlenül sem...részemről nyugodt lehetsz..."
engem köcsögnek szólítottál úgy hogy nem is ismersz
franciául azt írtam neked kb. "kultúrált ember" mert szépen írtál Franciaországról és a nyelvén is anno
"ha nincs olyan építő gondolatom inkább passziv maradok és nem írok hülyeségeket ami rombolja a topikot"
az én kerekedésemhez egyetlen építő gondolatod nem volt annál inkább alpári alaptalan baromságokat okádtál ki magadból
álszent hazug vagy kisbarátom!
ezzel a nagy önkormányzati adósságátvállalással csak egy a gond vissza kell fizetni ezt is. ezzel max időt nyerünk de mást nem. imf eu el lett paterolva, nem is fordulhatunk senkihez pénzért csak a kedves polgárokhoz ugyan járuljanak már a kasszához!
DAX
Előrejelzés, visszatekintés, napi chartkövetés, hír, füles, megérzés, nyerő-vesztő... minden.
Jelen pillanatban a németeknél általános a vélemény, hogy a DAX kb. 600 ponttal van "alulértékelve" az amerikai indexekhez képest. Önerőből hogyan fogja tudni ezt ledolgozni? Le tudja egyáltalán?