Topiknyitó: mondoka 2012. 02. 16. 13:35

Megvonhatják Magyarország uniós szavazati jogát...  

Na kéremszépen ez egy transzparens demokratikus intézkedés volna vala....

Remekül rímel a több mint ezer éves gondolatra:

Ugros eliminandos esse", vagyis "rendeljük, hogy a magyarok kiírtassanak"
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 02. 17. 13:43
Előzmény: #83  kissan4
dehogy ..
a csajszit nem ismerjük , illetve egy olyan környezetből jött ami egy kicsit más mint a mienké ezért feltételezhető, hogy ott nem minden öt percben mondanak/válaszolnak blődiket és linkségeket

viszont navróékat, a magyar elitista bagázst már megismertük ,hogy minden ezredik szavukban nyomokban fellelhető valami de az is csak akkor , ha az anyjuknak a nevét kérdezik tőlük- a legtöbb más pusztán csak nettó öszödi .

ebben a helyzetben navrónak azt kellett volna válaszolnia , hogy az irodában sem mondott mást ... - de nem ezt tette, úgyhogy úgy maradt ahogy láttuk az adott válaszaival - közröhej tárgyaként

ejrópét ebben a szituban meg én speciel leszarom - köze nincs hozzá

csendben 2012. 02. 17. 13:41
Előzmény: #91  bigyula
"De, akkor is Orbánnak hinnél, ha történetesen tudnád, hogy nem mond igazat?"

Micsoda unortodox feltételezés!
A vezérnek mindíg igaza van! :-)
bigyula 2012. 02. 17. 13:37
Valamit félreértettél: én alavetően senkinek a szavahihetőségét nem kérdőjelezem meg, amíg nem bizonyítja, hogy meg kell kérdőjeleznem. Az elmúlt közel 2 év alatt ez a hatalom, ez a kormány számomra bizonyította többször is, hogy szavahihetetlen.

De lenne egy kérdésem: tegyük fel, hogy Orbán és Gyurcsány (vagy Bajnai, vagy Oszkó) állítanak egymással ellentétes dolgokat. Te valószínűleg Orbánnak hinnél. Ezzel nincs is semmi probléma. De, akkor is Orbánnak hinnél, ha történetesen tudnád, hogy nem mond igazat?
csendben 2012. 02. 17. 13:36
Előzmény: #89  Törölt felhasználó
Gyurcsány meg Bajnai.Nem is beszélve Oszkóról! :-)
Törölt felhasználó 2012. 02. 17. 13:31
Előzmény: #77  kissan4
ki küldte ide ezt a fogyatékost?
Törölt felhasználó 2012. 02. 17. 13:31
Előzmény: #87  Törölt felhasználó
De mi lesz, ha nem csak az újságírók szállnak be az ország vizsgálgatásába, hanem mondjuk titkosszolgálatok is? - kérdezi Tóta. "Mi lesz, ha összerakják a képet: igenis van ebben az őrültségben rendszer, van logikája és konkrét célja, és az a zsákmányszerzés? Sok csúnyaság elhangzott már rólunk Brüsszelben és Strasbourgban, de Simicska Lajos neve még egyszer sem. Pedig anélkül nem csoda, hogy nem látnak tisztán. Lehet, hogy vissza fogja sírni Orbán Viktor az alaptalan vádaskodásokat.”

TótaW
Törölt felhasználó 2012. 02. 17. 13:28
Előzmény: #82  kissan4
Kissan, ostoba minősítés helyett inkább érvelj. Ezt javaslom neked is.

"akik elhiszik, hogy az unió az valami jóságos szervezet, ahol nemzeti érdekek még csak fel sem merülhetnek"

Hol írtam olyat, hogy az EU jóságos szervezet? Nem írtam ilyet. Mert nem is az.

Hol írtam olyat, hogy nem fontosak nemzeti érdekek? Nem írtam ilyet. Csak van különbség okos politizálás és ostoba szabadságharcosdi között. Az utóbbi eredménye az EU eljárás, a bóvli, a 300-as euró. És láthatod, Orbánék maguk is visszavettek ebből, mert rájöttek, hogy ezen ők maguk is többet buknak, mint amennyit nyernek vele. Már csak a párthívők ragaszkodnak a szabadságharchoz, Orbánéknak a saját hatalmuk fontosabb, az pedig bukik ha tovább folytatják a buta ellenállás.

"Naívságból csillagos ötös."

Naiv pedig az, aki elhiszi, hogy Gyurcsány/Bajnai eredendően "rossz", bezzeg Orbán eredendően "jó". Szerintem mindkettő politikus.
Törölt felhasználó 2012. 02. 17. 13:22
Előzmény: #85  Törölt felhasználó
Minősítés helyett érvelni kellene... Bár tudom, hogy neked az nem megy, de azért megpróbálnád megerőltetni magad?
Törölt felhasználó 2012. 02. 17. 13:13
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
Bolond, "libsi" beszéd!!!!
csendben 2012. 02. 17. 13:01
kissan4 2012. 02. 17. 12:56
Előzmény: #81  bigyula
Na, végre nektek is van egy példaképetek, Az Asszony, Aki Sohasem Hazudott, és akinek a szavahihetősége nem lehet vita tárgya ;) Kár, hogy ez az ejrópéer erkölcsi hős pont a mi hajónkat fúrja...
kissan4 2012. 02. 17. 12:52
Előzmény: #80  Törölt felhasználó
"...nemzetek feletti szervezet"...azt hiszem, ehhez nincs is mit hozzáfűzni. Csodálom, hogy ebben az országban mindenki, aki a hazai érdekeket próbálja védeni az megvezetett idióta köcsög fideszes párthívő, szemben azokkal a bölcsekkel, akik elhiszik, hogy az unió az valami jóságos szervezet, ahol nemzeti érdekek még csak fel sem merülhetnek. Naívságból csillagos ötös.

Magyarországon azóta nincs demokrácia, mióta a francia, német, osztrák, holland meg ki tudja még milyen cégeket b@szogatjuk. Anno, mikor még Sodexho-val fizettél a Tescoban és az Erste tonnaszám helyezhette ki a devizahiteleket, akkor a kutyát sem zavarta, hogy közben lőttek az utcán...
bigyula 2012. 02. 17. 11:54
Előzmény: #76  kissan4
"Számomra ebben a sztoriban csak egy az érdekes, hogy senkiben föl sem merül, hogy akár a vén ringyó is hazudhatott."

Tudod, ezt hívják hitelességnek, szavahihetőségnek. A hölgynek van szavahihetősége, míg Navracsisnak már nincs. Meg a kormánynak sincs. Ezért vagyunk nagyobb szarban, mint egyébként lehetnénk.
Törölt felhasználó 2012. 02. 17. 11:41
"Mivel az utóbbi hónapokban az egész EU-ban Magyarország a néger"

És ennek szerinted mi az oka? Szegény magyarokat folyton bántja az a sok gaz külföldi, vagy pedig inkább arról van szó, hogy a kormány hatalmi és "nem ortodox" lépései bizony nem csak az itthoni nem elvakult párthívők szemeit szúrják, hanem egy olyan nemzetek feletti szervezetét is, amihez Magyarország önként csatlakozott (és a csatlakozási tárgyalások nagyrészét egyébként éppen Orbánék végezték).
loliense 2012. 02. 17. 11:41
Előzmény: #75  bigyula
Majd mi, a független hatalompárticivilek megmondjuk mik a tények!!!
csendben 2012. 02. 17. 11:28
Azt megtudnád mondani,hogy miért "a vén ringyó" szavának adtak hitelt a jelenlévők?

Tárgyilagosságodhoz kétség sem férhet! :-)
kissan4 2012. 02. 17. 11:26
Előzmény: #1  mondoka
A topicnyitóra reagálva pedig, az utóbbi hónapokban a legtöbbet a következő mondatot hallottam: "nem a törvény betűjével, hanem a szellemével van gond". Szerintem meg szívjanak gázt, ez pont annyira kamu duma, mint amilyenekkel itthon gyilkolják egymást a különböző pártok. Érdekes módon a fasiszta szlovák nyelvtörvénynek sem a betűjével, sem a szellemével nem volt soha gond. Ez kábé mindent el is mond erről a szupererkölcsös, szuperdemokratikus ojrópai unióról.
kissan4 2012. 02. 17. 11:19
Előzmény: #72  csendben
Számomra ebben a sztoriban csak egy az érdekes, hogy senkiben föl sem merül, hogy akár a vén ringyó is hazudhatott. Ekézhetjük Navrát ezerrel, de hogy valójában mi hangzott el, azt csak ketten tudják. Mivel az utóbbi hónapokban az egész EU-ban Magyarország a néger, ezért most bárkinek bármit elhisznek, aki minket fikáz. Szerintem az az örömtelen, gonosz öregasszony csak simán be akarta égetni Navrát ezért hirtelen előjött ezzel a "nem ezt mondtad" dumával, magában meg jót röhögött, hogy "látod, barátocskám, én azt mondok, amit akarok, nekem úgyis elhiszik..."
bigyula 2012. 02. 17. 09:57
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
Bizonyos tények emlegetése nem divat. Pl. a Fidesz korai időszakából (1989-1994), vagy az I. Orbán kormány időszakából.
csendben 2012. 02. 17. 09:56
Előzmény: #73  Törölt felhasználó
Mi mást tehetne,ha cáfolni nem tudja?!

:-)
Törölt felhasználó 2012. 02. 17. 09:53
Előzmény: #71  Törölt felhasználó
Vicces (vagy inkább hülye) ez a mínuszoló. Lemínuszolta a tényeket.
csendben 2012. 02. 17. 09:30
Előzmény: #70  mondoka
Ez is lehet!

Meg az is lehet,hogy most szenbesültek azzal,hogy pártunk és kormányunk,mást mond és mást cselekszik.
Ráadásul:mást mond egy irodában és mást egy nyilvános plénum előtt.... Bizonyos helyeken ez nem fér bele a normatívákba!
Mint látható volt,az egész terem hangosan röhögött Navracsics égésén és hülyeségén....
Megalázó volt a szitu: nyiltan meghazuttolni valakit az EP-ben.Erre csak egy magyarázat fogadható el:ez illetőt tettenérték a hazugságon!!!
Ez több,mint hülyeség volt...
Törölt felhasználó 2012. 02. 16. 23:55
Előzmény: #69  Törölt felhasználó
Wizes, megismétlem (úgy tűnik, csak írsz, de nem olvasol):

Íme az Orbánék utolsó évében bekövetkezett közalkalnazotti béremelése:
2002.május/2001.május
bruttó +34.7%
nettó +30.5%
link
18. oldal

És Megyó elhíresült béremelése:
2003.június/2002.június
bruttó +24.4%
nettó +24.5%
link
18. oldal

Az is jól látható, amit írtam, Orbánék béremelése elsősorban a közigazgatást és a védelmet érintette (ennek egy része a szintén 2002-es Orbán féle minimálbér duplázás következménye). Azaz maguknak emeltek... Megyó erre emelte meg a tanárokét és orvosokét.
mondoka 2012. 02. 16. 20:18
Előzmény: #68  mondoka
Van egy olyan érzésem, hogy az eléggé túlméretezett és valamiképp önkényeskedőnek tekinthető különadók az okai ennek a Magyarország egy rosszfiú című kampánynak. Az elindító inpulzus ez lehetett , aztán már csak azt nézték hogy mit hogy lehet negatív sztorinak eladni velünk szenben. Elindult a hógolyó aztán lavina lett belőle. Itt tartunk most.
Gondolhatjuk, hogy nem a mucsai és csikosch-gulasch , nyeregalatt puhítjuk a húst sztereotípiaként létező Magyarország lett hirtelen ilyen fontos! És nem ennek az országnak a szeplőtelen szűzi tisztaságú demokráciának való megóvása! :))
Mint ahogy pl. sohasem a százezres, milliós áldozatokkal járó gyilkos rezsimektől való nincstelen néger-afrikai országokban lesz fontos a demokrácia biztosítása. Vagy sohasem lesznek az emberi élet elvételének bűnének elítélendő misztifikált példái ezek az esetek. Az ilyen misztérium másokat illet...
Így aztán egyértelmű hogy nálunk is a pénz az amitől a haraszt rezeg! Ez a fajta érdeksérelem az amely ilyen határozott, elsöprő médatámogatott és ismert személyek plusz szervezetek által eladott kampányokat gerjeszt.
:-)))
A világ már csak ilyen. Ha azt akarjuk szebb legyen nekünk kell azzá tenni.
Törölt felhasználó 2012. 02. 16. 19:51
Előzmény: #67  bigyula
Ezt ismertem, ez nem az amit kérdeztem, ez azonban arra volt jó, hogy a közterheket iylen arányban emeljék és ennyivel több legyen az elvonás.
ez a 250% minálbéremelés nem vonta magával az átlagbér emelést, valamint ebbe sok vállakozó belerokkant valamint teljesen tönkretetta könnyűipart ami azóta is halott! nem viselet el ezt a minimálbér emelést.

Ezt meg nem a közalkalmazottak bérememlése, hanem a minimálbér emelése amit a vállkozóknak kell kifizetni! Megyó bérememlése a közalkalmazottakat érintette.
mondoka 2012. 02. 16. 19:47
Előzmény: #66  csendben
"Egy az igazság, ezer az arca!"

Szerintem ez a cikk nem jó érv a kormány ellen.
Talán ha meghalgattatna a másik fél is.

A fidesz-ről is el lehet képzelni némi csúsztatást. A velünk foglalkozó uniós személyiségekről is el lehet hinni hogy azt sem tudják (hülyén fogalmazva) hogy enni e vagy inni kell e minket,vagy hogy a fővárosunk Budapest vagy Bukarest -közben nagyon okosak mindenről van véleményük.(Biztos amit a szócsőből a fülükbe súgtak).

De ez a cikk így önmagában mégsem tűnik jó választásnak a fidesz negatív bemutatására.

Annak viszont örülök, hogy a dolgokat így fogjuk fel :-)))
bigyula 2012. 02. 16. 18:07
Előzmény: #63  wgl
link

1998 19500 Ft
1999 22500 Ft (+15.38%)
2000 25500 Ft (+13.33%)
2001 40000 Ft (+56.86%) !!!
2002 50000 Ft (+25.00%)

Összesen 1998-2002 között 19500 Ft-ról 50000 Ft-ra nőtt a minimálbér, ami 156.41%-os növekedés!
csendben 2012. 02. 16. 17:58
Előzmény: #64  mondoka
:-)))
Szerinted!
Szerintzem perdig,azt a pofátlanságot jelenti,hogy: "mi mindent megtehetünk"!

Egy az igazság, ezer az arca!

Törölt felhasználó 2012. 02. 16. 17:49
Előzmény: #63  wgl
Wgl, már vagy 20-szor bemásoltam, belinkeltem.

Íme az Orbán kormány utolsó évében bekövetkezett költségvetési béremelkedés:
2002.május/2001.május:
bruttó +34.7%
nettó +30.5%
link
18. oldal

És Megyó elhíresült béremelése:
2003.június/2002.június
bruttó +24.4%
nettó +24.5%
link
18. oldal

Az is jól látható, amit írtam, Orbánék béremelése elsősorban a közigazgatást és a védelmet érintette (ennek egy része a szintén 2002-es Orbán féle minimálbér duplázás következménye). Azaz maguknak emeltek... Megyó erre emelte meg a tanárokét és orvosokét.

A linkekből az is látszik, amit OTTER-nek írtam, hogy az Orbánék béremelése nagyon aránytalan volt. A közigazgatásban és rendvédelemben dolgozók esetében közel 50%-os volt a mérték, miközben a többi területen nem vagy alig emeltek. Megyó gyakorlatilag erre válaszul emelte meg elsősorban a tanárok és az orvosok fizetését. Ez szintén látszik a statisztikákban.
mondoka 2012. 02. 16. 17:36
Előzmény: #61  csendben
Ez a cikk (amit link-eltél) a "Magyarországgal minden módszer megengedett" szintű nyugati hozzáállást mutatja be.
wgl 2012. 02. 16. 17:25
Előzmény: #62  wgl
Lemaradt az eleje: kértem valami adathelyet vagy linket tegyél be ami bizonyítja hogy ilyen magas volt a béremelés OV 1 kormánynál.
wgl 2012. 02. 16. 17:24
Előzmény: #57  Törölt felhasználó
zt meg tudod hogy 98-02 között kb ugyanannyival nőtt (50%) az ÁH mint minden más időszakban, kivéve az Antall kormánynál, mert akkor 250%-al.

Adatok az akk.hu-n! csak ki kell írni!

Én megtettem!
csendben 2012. 02. 16. 17:12

Topik gazda

mondoka
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek