Topiknyitó: Törölt felhasználó 2011. 04. 29. 19:15

feri megy a kaptárba  

ez van.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 17:02
Előzmény: #38  Törölt felhasználó
#40
Megbocsátok. Az Államfő csak eszköz volt, a Kormányfőt szándékoztak közvetetten támadni.

A funkciót természetesen tisztelem, függetlenül attól ki tölti be...
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 16:59
Előzmény: #37  ts3
#39
Fleto már rég megsemmisítette a dolgozat összes példányát, tisztában volt/van vele, hogy az Államfő ügye után várhatóan az dolgozatát is megnézik.

Még arra is lusta volt, hogy végig legépelje sógora munkáját, inkább leadta fél terjedelemben a másolt dolgozatot. Ez ám a pofátlanság...
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 16:29
Előzmény: #36  Törölt felhasználó
#38
Szép ez az áhítatos tisztelet, hogy nagy K-val írod a legcsodásabb Kormányfő nevét:)
De annyit azért helyesbítenék, h Plagi bá (ha rá célzol) államfő (illetve bocs: Álamfő) volt, nem Kormányfő.

Kormányfő a Csodálatos Viktor, hogy áldassék a neve hetedíziglen. :)
Őt is rugdalta ez a csúnya gonosz Feri? :(
ts3 2012. 04. 30. 16:07
Előzmény: #35  Törölt felhasználó
#37
"Javaslom elolvasni a vonatkozó cikkeket, meghallgatni a híreket..."

Én meg javaslom az újságíróknak elolvasni fletó szakdolgozatát, mert anélkül elég nehéz bebizonyítani a plágiumot. (szerintem biztos kezekben van már a szakdolgozat, elő fog az kerülni)
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 15:54
Előzmény: #32  kepesK
#36
Természetes, hogy politikai ellenfelei az alkalmat kihasználják, mint ahogy pofátlanul és képmutató módon ő is naponta a plágium ügy kapcsán belerúgott a Kormányfőbe...

Ha lenne minimális erkölcsi érzéke azonnal távozna az üzleti életbe, de Fletonak vastag bőr van a képén, mint egy korosodó rinocérosznak...
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 15:51
Előzmény: #30  kismarton
#35
Nem én fogom ezt bizonyítani kolléga, az oknyomozó újságírók megtették helyettem...

Javaslom elolvasni a vonatkozó cikkeket, meghallgatni a híreket...
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 15:49
Előzmény: #28  rockmaster
#34
Nem világos mi ebben az érdekes, nem hallottál még a betyárbecsületről. Itt is sok betyár élteti Fletot...

Kíváncsi vagyok, hogy Schmitthez hasonlóan Fleto le fog-e mondani legalább a pártelnöki funkciójáról...
loliense 2012. 04. 30. 15:23
Előzmény: #32  kepesK
#33
Ha Gyurcsány is plagizált,akkor ő is húzzon el végleg a halálrépájába és ennyi,-nincs mentség rá!
kepesK 2012. 04. 30. 14:52
Előzmény: #31  apocca
#32
Lopás miatt feljelentést tesz Gyurcsány

Lopás miatt ismeretlen tettes ellen feljelentést tesz Gyurcsány Ferenc, amiért eltűnt 1984-ben írt szakdolgozata a Pécsi Tudományegyetemről (PTE). A volt miniszterelnök szerint ellenfelei el akarják távolítani a politikából, ezért vádolják plágiummal

link
apocca
apocca 2012. 04. 30. 13:01
Előzmény: #30  kismarton
#31
Nálunk csak csóró feri megy a kaptárba, aki a februári zimankóban kabátot lopott a boltban.
kismarton 2012. 04. 30. 12:57
Előzmény: #25  Törölt felhasználó
#30
Tudod bizonyítani azt, amit állítasz, mert ha nem, akkor nem kellene ilyet állítani.
rockmaster 2012. 04. 30. 12:38
Előzmény: #28  rockmaster
#29
Mártír Schmitt :)
rockmaster 2012. 04. 30. 12:37
Előzmény: #27  Törölt felhasználó
#28
Érdekes Selmeczi kifli Gabika hogy kikelt Gyurcsány ellen most. Ezt miért nem tette meg Schmitt esetében? Ha Fideszes csal az nem csalás, hanem érdem?
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 09:09
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
#27
Kedves kolléga, a DK honlapján biztos nagyobb sikere lenne, Ferit éltető hozzászólásodnak...
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 09:05
Előzmény: #24  pampa
#26
Feri taktikusan időben eltüntethette a dolgozatát, de ne legyen kétségünk amit elő lehet bányászni azt elő fogják kaparni az újságírók.

Feri esetében természetesen nem kell számolni a nemzetközi sajtó dühödt támadásaival, gúnyolódásaival, illetve előreláthatóan LMP aktivisták és civil szervezetek nem fognak a házánál sátor tábort bontani, élő láncban tüntetni ellene. (Bár Bayerék lehet, hogy összeszerveznek valamit, majd kiderül.)
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 09:00
Előzmény: törölt hozzászólás
#25
Gyurcsány sukorói ügye kapcsán könnyen megismétlődhet az a szituáció, mint Júlia Timosenko esetén, vagyis hogy politikai mártírt csinálnak belőle a kozmopolita média erős támogatása mellett.

Szögezzük le Feri Juliához hasonlóan bűnöző, mind a ketten pár év alatt csalták, lopták össze milliárdjaikat. (Julia annyival rosszabb, hogy ő már politikusként tette, amit tett.)

Ferinek egy szerencséje van az elévülési szabályok, emiatt a régi ügyeit nem lehet vizsgálni, pedig azokért a gazdasági-pénzügyi bűncselekményeiért csont nélkül el lehetne ítélni...
pampa 2012. 04. 30. 08:47
Előzmény: #23  Törölt felhasználó
#24
"A Pécsi Tudományegyetem tanárképzőjén Gyurcsány 1984-ben, négy évvel a sógora után adta be a szakdolgozatát. Ugyanazzal a címmel, mint korábban Rozs Szabolcs, vagyis korábbi sógora. A főiskola levéltárában nem találják a dolgozatot. Igaz, összes évfolyamtársáé megvan. És nem találják Rozs Szabolcs négy évvel korábbi dolgozatát sem.

Az MTI Hírcentrum megtalálta Rozs Szabolcs szakdolgozatának munkapéldányát. A Hírcentrumnak a balatonfüredi ház mellett mutatta meg a hatvanoldalas munkapéldányt Gyurcsány Ferenc korábbi anyósa. Az asszony azt mondta: az anyag fia kutatásának összegzése, és erről készült két példányban a diplomamunka. Gyurcsány Ferenc egykori anyósa szerint a munkapéldány 1980 óta ott van a füredi ház polcán, vagyis a veje bármikor láthatta.

Az asszony azt mondta: kizárt, hogy a fia engedélyt adott volna Gyurcsány Ferencnek, hogy felhasználja a dolgozatát.

Gyurcsány Ferenc erre a facebookon azt írta: nem emlékszik pontosan, hogy merített vagy nem merített Rozs Szabolcs dolgozatából. Azt írta: ha ott volt a dolgozat a füredi házban, akkor biztosan olvasta. Idézem: Ha olvastam, bizonyára felhasználtam. Ha használtam, szeretném hinni, hogy tisztességesen megjelöltem a forrást.

A Hír TV Célpont című műsora mutatta be először Rozs Szabolcs szakdolgozatát. És ők keresték meg a volt miniszterelnök egykori rokonát is. A Célpont szembesítette Gyurcsány Ferencet korábbi sógora dolgozatával.

Ő azt mondta: „Ha Szabolcs erről írt dolgozatot, és ismertem az írást, akkor egészen valószínű, hogy láttam és olvashattam. Ha olvastam, akkor bolond lettem volna, hogy egyáltalán nem használom, persze.”

Rozs Szabolcs 1980-ban írt dolgozatán ott a cím is: A Balaton-felvidék szőlészete és borászata. Gyurcsány Ferenc négy évvel később ugyanezzel a címmel adta be saját dolgozatát.

Ráadásul ugyanott: a pécsi tanárképző főiskolán. De mára eltűnt a dolgozat, legalábbis a főiskolán nem találják. Igaz, az összes többi évfolyamtársájé megvan. És az egyetem nem találja Rozs Szabolcs négy évvel korábbi dolgozatát sem a levéltárban. Vagyis azt, hogy a két dolgozatban vannak-e szövegazonosságok, egyelőre nem lehet tudni.

Gyurcsány Ferenc 1990-ben a pécsi közgazdasági karon is diplomázott. Az egyetem viszont hat évvel a védés után, vagyis 1996-ban leselejtezte azt a dolgozatát.

Két hete Gyurcsány Ferenc azt mondta: sem a tanárképzős, sem a közgazdász szakos dolgozatát nem találja otthon. Akkor így kommentálta a volt miniszterelnök:

- Be kell valljam, egy csöppnyi lelkiismeret-furdalásom nem lesz akkor sem, ha nem találnám meg, de keresem.

HírTV: a bírálat azonos hibákat említ

A bírálat alapján rekonstruált Gyurcsány-dolgozat minden ponton egyezik volt sógora, Rozs Szabolcs dolgozatával - hangzott el a HírTv Célpont extra című műsorban vasárnap este. A televízió szerint a feltárt egyezések jelentősen erősítik a plágiumgyanút.

A HírTv Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának bírálata alapján próbálta meg rekonstruálni az eltűnt 35 oldalas dokumentumot. Ennek során több olyan, a bírálatban jelzett hibát találtak, amelyek - még az oldalszámozás alapján is - megegyeznek Rozs Szabolcs négy évvel korábbi munkájában olvasható hibákkal, hiányosságokkal.

A televízió riporterei Gyurcsány Ferenc szakdolgozatának bírálatát olvasva úgy látták, az "olyan, mintha Gyurcsány sógorának, Rozs Szabolcs disszertációjának első 35 oldalára vonatkozna".

Ennek alátámasztására jelezték azt is, hogy a Gyurcsány-dolgozatot bíráló adjunktus felvetette, hogy a diplomamunka csak a szőlészetről szól, a borászatról nem, holott a mű címében ez is szerepel. Arra mutattak rá, hogy Rozs Szabolcs azonos című dolgozatában éppen a 35. oldaltól foglalkozik tételesen a borászattal, míg Gyurcsány Ferencé éppen itt ér véget.

A HírTv idézte az értékelés több, oldalszám-hivatkozást is említő pontját is; így például a Gyurcsány-dolgozat "a 11. és 12. oldalon ellentmondásosan ír a Balaton vizének mikroklímát befolyásoló hatásáról". Jelezték: Rozs Szabolcs dolgozatának épp a 11. és 12. oldalán is pontosan erről van szó."

Ezt ugyan kivizsgálják e ugyanolyan alaposan? Amennyiben bebizonyosodik, hogy igaz maradhat e a politikában?
Törölt felhasználó 2012. 04. 30. 08:39
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
#23
a sógor cucca beadva borkimérés ügyileg.
muhaha...
a bezzegelő gyúrcsányistáknak: dokumentáltan pali lemondása mellett álltam.

holnap lenin apátok képét elővenni és tüntetni a horthy tér ellen.
faszkalapok.
Törölt felhasználó 2012. 03. 19. 18:14
Előzmény: #1  Törölt felhasználó
#22
ferit terrorral vádolják!
kikérem magamnak!

hol vagy üvegtiger-liberál!?
segíts.!
Törölt felhasználó 2011. 04. 30. 12:01
Törölt hozzászólás
#21

Topik gazda

LaFleur
4 4 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek