Ehhez már nem tudok mit szólni. A sok hülye pánikroham közepedte dobja be a papírját egyre olcsóbban REMÉLEM A FÓRUMOZÓK KÖZÜL SENKI NEM ADJA EL EZEN A SZINTEN ezért ESIK!
Vissza kellene emelkednie a 3-400 ft os sávba. Pénzügyileg jobban áll mint akkor.
Dobhatna egy kis osztit....
Törölt felhasználó2014. 02. 04. 13:48
Az 50 napos több mint egy éve esett be a 200 napos mozgó átlag alá akkor még 400 Ft felett kíváncsi vagyok így hogy fölé tudott emelkedni mit fog produkálni.
Törölt felhasználó2014. 02. 04. 12:57
a könyv szebb mint tegnap, csak egy szinttel lejeb csúszott, viszont a golden cross jó hír lehet hogy erről a szintről fordul.
Jó a papír. Már a harmadik éve emelkedő bevételekről adnak számot. Az ingatlan biznisz külföldön is jó stratégia volt ez elmúlt évben. Szerintem az idei eredmény is jobb lesz mint a tavalyi évben volt(az sem volt rossz). Nem tartok kizártnak egy meglepetésszerű kissebb osztalékot sem.De ez csak saját vélemény.
én nem tudom mi a véleményetek én benne vagyok a papírban rendesen mivel most fordulni látszik csak kéne mára is egy 26-os záró minimum csak nagy az eladói nyomás a mai napon viszont mint mondtam most indulhatna egy ralli rövid időn belül technikailag.
APPENINN