Hi mindenkinek!
Ha valaki van regisztrálva a cd-nél milyen tapasztalatai vannak?
Én a tőzsdecápa nevezetű játékban veszek részt, és nagyon tetszik a tőzsdézés, és megy is eddig legalábbis. Még 2 hétig tart a játék és erre az időre nem adná meg valaki a cd-re beregisztrált real-time adatokhoz való kódját? Semmi hátránya nem származik belőle, megkérdeztem attól aki ért hozzá.
A 15 perccel késleltetett adatok nem az igaziak, a múltkor is azzal buktam 1,3 % ot.(nem 6% ot nyertem, csak 4,7%ot:-((()
Negatív és pozitív hozzászólásokat szívesen fogadnám.
Ha valaki van regisztrálva a cd-nél milyen tapasztalatai vannak?
Én a tőzsdecápa nevezetű játékban veszek részt, és nagyon tetszik a tőzsdézés, és megy is eddig legalábbis. Még 2 hétig tart a játék és erre az időre nem adná meg valaki a cd-re beregisztrált real-time adatokhoz való kódját? Semmi hátránya nem származik belőle, megkérdeztem attól aki ért hozzá.
A 15 perccel késleltetett adatok nem az igaziak, a múltkor is azzal buktam 1,3 % ot.(nem 6% ot nyertem, csak 4,7%ot:-((()
Negatív és pozitív hozzászólásokat szívesen fogadnám.
Internetes brókercégek
Vélemén yeteket szeretném kikérni, s talán vitát indítani a piacon lévő, internetes kereskedést biztosító brókercégekkel kapcsolatban. Nekem a Procentnél, s a CD-nél van számlám, de váltani szeretnék, mert az egyik céggel nem vagyok elégedett. Ha jól tudom a piacon még az Equitas, s a Quaestor van jelen, de több cég tervezi internetes szolgáltatása beindítását.
Várom hozzászólásaitokat az említett cégekkel kapcsolatban.