USD/HUF meg továbbra is 224FT.
Lehet itt égszakadás földindulás, 2%os banki kamatszint. Akkor is 10FT-tal erősebb még mindig, mint a 235ös elszámolóár a 2012es utolsó éves beszámoló alkalmával.
EUR/HUFban mindenki emelkedő háromszöget lát és örülten nyitja a longokat rá, további forint gyengülésre játszva. Naposon tegnap megjelent egy szép doji star, ma meg erős lefordulós gyertya rá.
Meglátjuk. Nehogy a fagyi visszanyaljon a sok varjúnak, meg keselyűnek!
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyrt. (2545 Dunaalmás, 0704/35.; a továbbiakban: „Társaság”) a
Gazdasági társaságokról szóló 2006. évi IV. törvény 312/A. §-ára hivatkozással ezúton közzéteszi az
Igazgatótanács tagjainak e minőségükben nyújtott valamennyi pénzbeli és nem pénzbeli juttatást tagonként
és a juttatás jogcíme szerint részletezve 2013. évben:
- Pimper Richárd elnök juttatása tiszteletdíj címén, tisztségének 2013. szeptember 23. napján történt
megszűnéséig havonta bruttó 150.000.- Ft;
- Diósi László juttatása tiszteletdíj címén, 2013. szeptember 23. napján történt lemondásáig havonta
bruttó 100.000.- Ft;
- Gerlei Zsolt juttatása tiszteletdíj címén, 2013. szeptember 23. napján történt lemondásáig havonta
bruttó 100.000.- Ft;
- Hegyvári István juttatása tiszteletdíj címén havonta bruttó 100.000.- Ft;
- Takács József juttatása tiszteletdíj címén, tisztségének 2013. szeptember 23. napján történt
megszűnéséig havonta bruttó 100.000.- Ft;
- Varga Tibor juttatása tiszteletdíj címén 2013. június 17. napján történt megválasztásától tisztségének
2013. december 9. napján történt megszűnéséig havonta bruttó 100.000.- Ft;
- Rekettyey Zoltán elnök juttatása tiszteletdíj címén, 2013. szeptember 23. napján történt
megválasztásától 2013. november 19. napján történt lemondásáig havonta bruttó 150.000.- Ft;
- Lilla Nagyová juttatása tiszteletdíj címén, 2013. szeptember 23. napján történt megválasztásától
2013. december 6. napján történt lemondásáig havonta bruttó 100.000.- Ft;
- Vajna Viktória juttatása tiszteletdíj címén, 2013. szeptember 23. napján történt megválasztásától
2013. december 9. napján történt lemondásáig havonta bruttó 100.000.- Ft;
- Klaudia Levkivová juttatása tiszteletdíj címén, 2013. december 9. napján történt megválasztásától
havonta bruttó 100.000.- Ft;
- Milan Meciar elnök juttatása tiszteletdíj címén, 2013. december 9. napján történt megválasztásától
havonta bruttó 150.000.- Ft;
- Zuzana Bezúrová juttatása tiszteletdíj címén, 2013. december 9. napján történt megválasztásától
havonta bruttó 100.000.- Ft;
- Veronika Bucková juttatása tiszteletdíj címén, 2013. december 9. napján történt megválasztásától
havonta bruttó 100.000.- Ft.
Az Audit Bizottság tagjainak az igazgatótanácsi tiszteletdíjon felül külön tiszteletdíjat a Társaság nem
fizetett.
Az Igazgatótanács tagjai tisztségükre tekintettel a tiszteletdíjon kívül egyéb pénzbeli vagy nem pénzbeli
juttatásban nem részesülnek.
KEG Nyrt.
KÖZGYŰLÉSI MEGHÍVÓ
A KEG Közép-európai Gázterminál Nyilvánosan Működő Részvénytársaság (székhely: 2545 Dunaalmás,
0704/35., cégjegyzékszám: Cg. 11-10-001604; a továbbiakban „Társaság”) értesíti tisztelt Részvényeseit, hogy
2014. április 17-én 10.00 órai kezdettel
éves rendes közgyűlést tart.
A közgyűlés helye: Old Lake Golf Hotel (2890 Tata, Remeteségpuszta puszta 1.)
A közgyűlés napirendje:
1. Döntés a Társaság 2013. évi magyar számviteli szabályok szerinti beszámolójának elfogadásáról az
Igazgatótanács előterjesztése, az Audit Bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata alapján
2. Döntés a Társaság 2013. évi IFRS szerinti, konszolidált beszámolójának elfogadásáról az Igazgatótanács
előterjesztése, az Audit Bizottság véleménye és a Könyvvizsgáló nyilatkozata alapján
3. Döntés a Társaság 2013. évi Felelős Társaságirányítási Jelentésének elfogadásáról az Igazgatótanács
előterjesztése alapján
4. Könyvvizsgáló megválasztása, díjazásának megállapítása
5. Az Alapszabály módosítása a 4. napirendi pont keretében hozott határozatnak valamint a jogszabályi
változásoknak megfelelően
Arra mérget vehetsz, hogy ezt nem veled fogom megbeszélni.
Miért tenném?
50Ft-od nincs papírra. minek papír nélkülivel tárgyalgatnunk?
A rémhírek engem továbbra sem érdekelnek.
Tudom téged érdekel, olvasd.. jól táplál téged.
Egyébként szerintem a szlovákok veszik a papírokat, amikor végre van egy kis pakk, szippantanak egyet.
Én már megvettem minden papírt, amit akartam. Egyelőre pénzemnek fel kell szabadulnia a további vásárlásaimhoz.
Szerencsére nem adnak, nem pattogtatják el a pakkjukat a KEG részvényesek, így nincs honnan elszívni a mennyiséget. Amiben nincs eladó az nem esik. Ha nem esik, akkor várhatóan emelkedni fog.
Főleg, ha kiszolgálják a vevői igényeket a szlovákok, ahogy írják.
Elég szűk a szókincsed ebben a KEG topikban.
A blogos már megint.
Na persze. 2éve csak a blogos, senki más. Minden hozzám köthető, persze.
Nincs nagy fantáziád, az egyszer biztos!
"1. napirendi pont
„Döntés a Közgyűlés előzetes egyetértéséről csődeljárás lefolytatása iránti kérelem bírósághoz történő
benyújtásához, az Igazgatótanács felhatalmazása a kapcsolódó szükséges intézkedések megtételére és
határozatok meghozatalára”" link
"4. napirendi pont
„Vezérigazgató megválasztása”
Az Igazgatótanács vezérigazgató megválasztására nem tesz javaslatot, indítványozza, hogy a
megválasztásra kerülő vezérigazgató személyére a Részvényesek a Közgyűlésen tegyenek
előterjesztést."
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?