Mégis működik :D
Ezek neked szólnak. Mikor tanulod már meg?
Ez olyan amikor van egy cég aki offshore kilopja a vagyont, semmi nincs a nevükön, húzzák be a milliárdokat, lesz@rják a törvényeidet.. de Te ott állsz kosztümbe. Uraim a ptk, 150paragrafusa kimondta, hogy maguknak a szobában kell ülniük, napi 8órát dolgozni trabanttal járni munkába, és a hölgyeknek ajtót nyitni :DD
olyan uncsi vagy már a szabályaiddal..
életbe nem fogsz tudni kereskedni a szabályaiddal.
Ha korai, akkor minek kezdtél dec.10én már visszaszámolni 14napot :D
Az nem volt korai?
Nem tudtok már mit kitalálni kínotokban.
Steier úr megjelent. Összefogásért szólt.
Szólj neki, elkésett. Azt mondtad Ő mindent tud, hiszel neki.
Most nem hiszel neki? Szelektív a hited?
Ha tovább gondolkodik nem nem bízol jobban benne, ha felszámolásról beszél, akkor jobban hiszel neki :D
Hogy van ez?
A beérkezett fellebbezés másodpéldányát az elsőfokú bíróság azzal a figyelmeztetéssel kézbesíti a fellebbező fél ellenfelének, hogy a fellebbezés kézhezvételétől számított nyolc napon belül az elsőfokú bíróságnál észrevételeket terjeszthet elő. Csatlakozó fellebbezés előterjesztésére nincs lehetősége a másik félnek. A határidő eltelte után az elsőfokú bíróság az iratokat - az esetleg benyújtott észrevételekkel együtt – felterjeszti az ítélőtáblára másodfokú elbírálás végett."
wlőtte pedig van a hiánypótlási felhívás
korai a hozsanna
cégközlönyben csak a hivatalosan elrendelt felszámolás jelenik meg. amíg nincs erről hír, addig felszámolás sincs. minél tovább nincs hír, annál inkább egyértelműbb, hogy fellebbeztek, és/vagy fizettek. tehát napról-napra csökken a felszámolás esélye.
De a Fuso 43as beszerzésből lett 15, meg a tőkéd 2/3át vitte el.
Addig bohóckodsz 100.000Fttal, ha azt megduplázod egy év alatt, akkor is csak 200.000lesz :D
Neked megélhetésed kell, nekem nem.
Én egybe kaparom be a 10milkás profitokat 1-1pozin, Te meg naponta kaparod az 5-10ezreket, másnap meg a stop elviszi :D
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?