A NAV által telepített inkasszó
feloldása érdekében a Társaság hitelt vett fel, amely csak időnyerést jelent a fennálló problémák
kezelésében.
kitől vett fel hitel?
hmmm.....
banktól? hmmm hmmm érdekes.. kicsit kételkedem ebben
ha meg igen milyen fedezetre?
raffi pápá után sztem kicsit kétségesnek tartom
Ma én kiszerepeltem magam. Kicsit most hátrébb lépek. Én mindent átgondoltam, eldöntöttem a jövő hét végéig bezárólag, mit kell tennem. Nem akarok senkit meggyőzni. Te sem, ha jól látom. :)
sok verzió lehetséges
nyilván azt nem, vagy ha igen akkor sztem ki is veszik a másik oldalról - azért ők se hülék
másrészt ha nincs akkora megtérülési ráta x időn belül akkor .. nos akkor sok minden történhet - nyilván nem jótékonyságból vannak itt megmenteni a keget a sokszereplős rezsis pb piacon ahol a mol-tól is köztelező vásárolni alapanyagot
mondjuk a piaca egyedül ami talán érdekes lehet a szlovákok számára
a többi?? töltő? pápá? sonka?
SJ biztos hogy ott volt a kgy-n, gondolm beszélgetett is szlovákokkal
sztem ő is kivár, mert az ígéret szép szó... de nem az üzleti világban
Decorum meg erektálásról beszél..
mondom nemsoká erektál a papír..
erre meg is jön a 206.000darabos vételi ajánlat..
a pánik meg kitört a papír nélkülieknél :DD
Mondtam lesz itt még ereszd el a hajam :D
lehet nézelődni papír nélkül ,-)
Szvsz ha most kezdődik a cég átvilágítása, akkor én elbuktam az ide berakott pénzem.
Lehet hogy én látom rosszul, de el nem tudom képzelni, hogy előbb rakjon be pénzt valaki, majd utána nézze meg, hogy mibe is rakta. Ha ez történt, akkor sült hülyék, én pedig beszoptam.
Úgy látom trollkora hatott a 181.000darabos vevő, meg alatta a 25.000es vevő.
Ez egyben 206.000darab vételi ajánlat a csődjük alatt..
gyorsan elkezdték püfölni a billentyűzetet, meg előhozni a híreket, hátha valaki nem olvasta el még :DDDDDD
Na meg azt mondja beültetted, beültetjük az embereket. Közbe röhögnek, hogy ma 600darabos forgalom volt.. Utána a 180.000es vevő kapott csak. szegény.. :D
sztem egyszerű: elkezdődik a cég átvilágítása, gondolom azért jó pár csontváz is előkerül majd
1. Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság ellen felszámolási eljárás indult, amely
folyamatban van, az első fokon eljáró törvényszék 2013. december 9-én kézhez vett végzésében a
Társaság fizetésképtelenségét megállapította és felszámolását elrendelte.
2. Tájékoztatjuk a tisztelt Részvényeseket arról is, hogy az Igazgatótanács az Audit Bizottsággal
egységesen megállapította, hogy a Társaság rendkívül kedvezőtlen pénzügyi helyzetben van,
eladósodottsága magas szintű. Ennek tényleges mértéke egy teljes átvilágítás után lesz
meghatározható.
3. Kötelességünknek érezzük továbbá tájékoztatni a tisztelt Részvényeseket, hogy a Társaság
bankszámláit a NAV követelései miatti inkasszó terheli. Mivel szállítói bankgarancia lehívás történt,
az érintett bank a biztosítékul nyújtott fedezetet érvényesítette. A NAV által telepített inkasszó
feloldása érdekében a Társaság hitelt vett fel, amely csak időnyerést jelent a fennálló problémák
kezelésében.
KEG topik.
Venni vagy cserélni?
Zoltán?