nana... nem szeretem az ilyen bizalmaskodásokat.
eye2eye, face2face már lekaptalak volna a körmeidről.
vegyél vissza légyszi, én nem személyeskedtem, csak tényeket közlök.
nem ma kezdtem... láttam már varjún karót :D:
A mai napon 5800-ról való "esés" 5250-re elgondolkodtató jelzés. De azt sem szabad elfelejteni, hogy 9500 alatt nem volt vevő, de amint lement oda, egyből megjelentek és vissza is húzták 9600-ra.
Még mindig kíváncsi vagyok, hogy a cég jelent-e még be valamit ebben az évben vagy sem. Illetve az Erste célár és kommentár hozzá is érdekes lehet.
Első kérdésedre vállaszolva, szerintem nem ártana a nagy emelkedések után egy támaszt létrehozni 9000-9500 Ft között, ami a majdani emelkedés alapja lehet. Valóban ha megnézzük a három hónapos diagrammot akkor az RSI és az MACD indikátorok is az "egekben" vannak, túlvettséget jeleznek mint ahogy azt írtad. Mintírtam meg kell "nyugodniak" a piacnak - az árfolyamnak" nem lóverseny ez.....
A kötvény kibocsátás sikeressége megkérdőjelezhetetlen, a jelzése egyértelmű, ha a társaságnak tőkét kell elő teremtenie egy új projekthez ezt megteheti banki hitelek nélkül is...Azért is fontos egy ilyen jellegű tőkeszerzési forma, hiszen a piacon nagy a verseny, és azok a társaságok lehetnek a nyertesek akik a beruházási összeget minél hamarabb elő tudják teremteni....
A legnagyobb kérdés viszont, hogyan értékeljük a társaságot fundamentális oldalról... Olvashattunk a héten már egy "magas" célárfolyamot, és mennek most a különböző elemző társaságoknál az EPS számolások "ezerrel".... A tények, hogy a társaság nagy üzleteket nyert meg és valószínüleg nyerni is fog, ezért egy ideglenes árfolyam korerekció (stagnálás) nem más mint az emelkedő csatornában lévő árfolyam korrekciója (hoszú távú befektetőként szemlélődöm)...
Feltételezve, hogy a társaság (kibocsátó) nem emeli meg a jelenlegi kibocsátott részvény darab számot (2,4 millió db részvény), lehetnek itt még jelenlegi gondolkodás mellett "elképzelhetetlen" árfolyamok is......
gyorsan lecsavarták a bika tökét az amik is.
majd 8k-nál itt isészreveszik magukat 1-esek.
Aki szétkereste magát annak gratulálok, aki tartogatja, az meg megérdemli.
600 Ft-os volatilitás az nem semmi...
Csak bízni lehet benne tisztelt "Kubumaci" hogy holnap beveszed a gyógyszered - remélhetóleg a mai adagot is - és akkor már jobban fogod magad érezni.....Mert épp ésszel ilyen hülyeségeket állítani, szerintem nem lehet....
nem vár.
amúgy nem értem hogy az OTP-ben mit okoskodnak egyesek, sima sávozás megy a 4800-5600 sávban, kicsit lejjebb-feljebb.és ennyi.
amúgy meg én nem otp-zek, mert szerintem a legérthetetlenebb és leginstabilabb papír.
pl. nem értem milyen logika alapján megy le vagy fel, mert egyáltalán nem követ semmit, pl. a külföldet sem, amikor az usa bukik akkor is fel megy, és ilyesmi.
annyira meg nem nagy a nyerő hogy megérje egy KIS befektetőnek KIS pénzzel.
a keggel sokkal többet lehet keresni néhány nap alatt.
mondom, ez kisbüfis szinten igaz, milliárdos büfiknél más.
Szerinted kinek kéne überelnie?
Nekem elég az ha soha nem lesz ilyen hónap, de még fele ilyen se.
Sőt mondom, tőlem oldalazhatunk is, meg szépen lassan lépegethetünk is.
Nem értem miért kell vagy szakítania, vagy zuhannia.
Nemrég, október végére, novemberre írták itt az optimisték a 10ezret. Engem az sem zavarna, ha még decemberben is 10e körül lennénk.
Ha tudsz jobbat pár hónapra, akkor légyszi irányítsd oda maciékat. Az eredményt meg mondjuk december végén megnézzük.
Sarpac vár az OTP fórumon!
Idézet tőle: " Remélem jól megnéztétek az 5300-at holnap akkora réssel fog lefelé nyitni, hogy a szánk tátva marad.
2. negyedév picit jobb lett 3. negyed év lesz a feketeleves! Ami tőzsde el is kezdte beárazni!
Sarpac " Ti egy iskolába jártatok?
RFV 2009
Az alját nem látom egyenlőre, de én vettem az elmúlt napokban.
2010 előtt és 10000 alatt nem áll szándékomban megvállni tőle.
Ha csak.....