xilinx

Regisztráció:
2006-06-13 15:23:47
Hozzászólások száma:
34
Utolsó hozzászólás:
2019-02-15 17:27
Pontok:
Tapasztalati: 4
Aktivitási: 4
Népszerűségi: 1

utolsó 20 hozzászólása

Dátum
2019-02-15 17:27:59
mutat
2019-02-15 15:29:05
mutat
Hiába sikerül elkerülni a kormányzati bénulást, rendkívüli állapot jöhet az Egyesült Államokban #11
ha még csak ez ütközne jó erkölcsbe...de az, amit a világban meg a saját országukban művelnek, a saját törvényeikbe is ütköznek ám...
2019-02-15 15:22:32
mutat
Hiába sikerül elkerülni a kormányzati bénulást, rendkívüli állapot jöhet az Egyesült Államokban #10
ja...már csak egy pártot kéne elvenni, hogy egypárti demokráciák legyenek fődemokratikusék...
Egyébként terelek? Komolyan? Gyűjtöm itt ezerrel a nem tetszikeket, senki másnak nincs annyi, mint nekem...de még egy konkrét probléma, cáfolat nem lett leírva, hogy mi nem igaz a hozzászólásaimból...
2019-02-15 13:59:18
mutat
Hiába sikerül elkerülni a kormányzati bénulást, rendkívüli állapot jöhet az Egyesült Államokban #4
Ahhha...Értem...Vagyis nem nagyon...
Trump kerítést akar építeni. Ok. Ő dolga, ő felelőssége.
És a tömeges illegális lehallgatások is az ő idejében kezdődtek? Obama alatt nem volt egy sem, igaz?? Meg Clinton meg Bush meg a többi alatt sem.
És Trump kínoztatott embereket Guantanamón? Meg kényszervallattatott?
És Trump támadta meg a szuverén Szíriát meg Irakot?
És Trump vezette be a halálbüntetést?
És a rasszista rendőrségük kizárólag Trump alatt öli a feketéket?
És...és...és....
Kérdezni meg görbe tükröt tartani még demokratikus, vagy már az is terrortámogatónak számít?
Ha nálunk az itt felsoroltaknak és fel nem soroltaknak csak a tizedét megnék művelni, akkor az úgynevezett jogvédők már fejenállva vernék magukat a földhöz...
2019-02-15 10:09:49
mutat
Hiába sikerül elkerülni a kormányzati bénulást, rendkívüli állapot jöhet az Egyesült Államokban #2
R-r-r-r-r-r-r-endkívüli á-á-á-á-á-á-álapot??????????? AtyaúristenAtyaúristenAtyaúristenAtyaúristenAtyaúristenAtyaúristen!!!!!!!! Szörnyen aggódok a demokrácia usa-beli állapotáért....!!!! Nem elegek a náci rendőrségük feketék elleni tömeges erőszakja, ami ellen a blacklivesmatter is szót emel, nem elég, hogy förtelmes, haláltáborokat idéző kerítést emelnek a legelesettebb üldözöttek előtt délen, nem elég, hogy még mindig halálbüntetést alkalmaznak, hogy tömegével hallgatnak le törvénytelenül embereket, most még majd rendkívüli állapot is jön... tasz, rájcvocs, hebitet, helszinki, többi kitartott!!!!! volt pár napja alkalmatok találkozni ezek külügyminiszterével...remélem tolmácsoltátok neki aggodalmaitokat....!!!!!!
2019-02-14 15:38:54
mutat
Fáj a német autókereskedõknek: brutális árengedménnyel tudják csak a használt dízelautókat eladni #2
A probléma ott kezdődik, hogy mi az hogy eladják?????? Mi az, hogy a Német Állam asszisztál az átírással egy olyan szar szemét adásvételéhez, ami nem felel meg a típusbizonyítványában leírtaknak???!!!!! Maj először a gyártója átveszi a saját szemetét, teljeskörűen kártéríti a tulajdonost, átalakítja úgy, hogy megfelejen az általa összehazudottaknak, és azután lehet szó eladásról!!!
2019-02-14 10:16:42
mutat
Így épül az ország legveszélyesebb autóútja #2
Nincsen vele semmi probléma. A KRESZ világosan fogalmaz, a jelzőtáblának prioritása van az útburkolati jelek felett.
2019-01-30 22:42:01
mutat
Borzalmas állapotban van a német hadsereg egy friss jelentés szerint #2
Még jó, hogy Izraelnek jut harmadáron is Delfin tengeralattjáró, és az működőképes is...
2019-01-30 15:23:06
mutat
8 év után újra hazánkba jön az amerikai külügyminiszter - Aláírhatják az új megállapodást #11
Az egy dolog, hogy nem védett meg! De még aktívan hitelezte is őket, és ezzel évtizedekre bebetonozta a hatalmukat! Mert ugyan nagyon nagy demokrata volt/most is az az USA...de ahhoz nem voltak neki elég büdösek a kommunisták, hogy ne hitelezze őket!!!!
És tudod miért? Elmondok egy rövid (kitalált) történetet, és te is megérted.
Valahol Afrikában túrják a földet a négerek ásóbottal. Mi erre megpénzelünk valami idiótát, hogy menjen oda egy nagy rakat fegyveres árnyékában, és hirdessen új társadalmi rendet, egyelőségesdit, meg mindent, és kiáltsa világgá, hogy ásóbotos bantunéger országunk fel fog virágozni és az egész világ legjobbja lesz. Hogy ottan csurranjon-cseppenjen is valami a népességnek, meghitelezzük ezt az idiótát, és hagyjuk, hogy bőszen dolgozzon és dolgoztasson az ásóbotokkal, sőt, ennek biztosítékaként meghirdetjük, hogy mivel idiótánk ilyen csúnyán elnyomja a népét, ezért semmiféle modern technikát, permetszert, öntözőberendezéseket, traktorokat nekik ugyan el nem adunk, és minden partnerünktől ugyanezt megköveteljük. Közben nálunk a földet már traktorral műveljük, öntözünk, permetezünk, génmódosítunk, és ezzel bantunégereink terméshozamait 3-10x-esen meghaladjuk. Aztán egyszercsak megszáll bennünket a jótét lélek, és azt mondjuk, mégse állapot már, hogy őnáluk a népek mindenféle kommuna elnyomásban sínylődnek, ezért megjelenünk, hogy mostan akkor már csak úgy lesz tovább hitel, ha demokratikus-kapitalista módon fog viselkedni országuk. Szétesik az addig viszonylagos rend, országukat elárasztjuk a gépesített jó technológiával megtermelt olcsó és jóminőségű terményeinkkel, a csődbe ment ottani ásóbotos bantunégerek földjeit pedig szaré-húgyé felvásároljuk. Közben nem győzzök üdvözölni őket a demokratikus közösség tagjaiként, és biztosítjuk őket 1000x, hogy milyen fontos egy demokratikus országban az emberi jogok tiszteletben tartása. Közben pedig elégedetten nyugtázzuk, hogy kummuna-idiótánk az ámokfutása közepette sikeresen likvidálta/a Föld túloldalára üldözte a Vének Tanácsának tagjait, valamint sikeresen szétverte a korábbi közösségeket, akik az ősi bálványimádó kultuszt gyakorolták.Ez után pedig elégedett kishazánk számára nem marad más hátra, mint a hasát fogva fetrengeni a földön a röhögéstől...
Ez csak egy kitalát történet, bárminemű hasonlóság a valósággal kizárólag avéletlen műve.
(De  azért meg lehet próbálni a magyarok, társadalmi elit, kereszténység, kommunizmus, kommunisták, Szovjet Hadsereg, megszállás, COCOM lista, Valutaalap, USA, rendszerváltás stb. szavakat behelyettesíteni, hátha valami érdekes sül ki belőle...)
2019-01-30 13:39:22
mutat
8 év után újra hazánkba jön az amerikai külügyminiszter - Aláírhatják az új megállapodást #8
hát, ebben lehet valami...de attól még nem elfogadható a viselkedésük a világban...
2019-01-30 13:38:21
mutat
8 év után újra hazánkba jön az amerikai külügyminiszter - Aláírhatják az új megállapodást #7
1. nem jártam az usaban és nem is tervezek, mivel a határukon koszos bűnözőként kezelnek, ujjlenyomatot vesznek. Majd ha tőlük is ujjlenyomatot vesznek az ejuban, akkor esetleg. És ezen Sólyom László sem változtat, aki azonos véleményen volt, mindaddig, amíg Köztársasági Elnökként a procedúrától mentesülten beléphetett.
2. Orbán propagandája sem izgat nagyon.
3. Miért van az, ha valaki megpróbál egy görbe tükröt tartani, az egyből usa ellenes? Mi évtizedek óta hallgatjuk tőlük az álszent, hányadék emberijogi szar szövegeiket, miközben vér tapad a kezükhöz. Az általd emlegetett terroristákat ők maguk fegyverezték/fegyverzik fel!
2019-01-30 10:49:31
mutat
Bréking! Kivégzi a lakástakarékokat a kormány! #342
Csak nem túl etikus dolog az adófizetőkkel megfizettetni ekkora kockázatmentes hozamot úgyy, hogy ahhoz maga a pénztár semmit sem tesz hozzá, sőt, még elvesz belőle! Kerressen magának az ilyen pénztár valami produktívabb elfoglaltságot!
2019-01-30 10:06:09
mutat
8 év után újra hazánkba jön az amerikai külügyminiszter - Aláírhatják az új megállapodást #4
Részemről OK, nemmel szavaztam a NATOra anno....de ezért felesleges idejönnie, telefonon is el lehet intézni...
Nem tetszik nekik, hogy Orbán Putyinnal is leül tárgyalni? Egyrészt nézzék már meg, az elnökük kivel tárgyalgat...igen,  Kim Dzsong Unnal. Ennyit erről. Másrészt onnan jön az energiahordozó...harmadrészt ha a nagy történelmi távlaltot nézzük, ki volt itt a helytartó? Bizony az oroszok. Tehát nem árt jóban lenni velük. Még ha történetesen az ügynökök ügyében valószínűleg igazad is van. Bizonyára jótékony hatással lenne az ügynökállomány apadására, ha a a CEUval együtt az Orosz Kulturális Intézet is Bécsbe menne (bár szerintem ez nehezebbé tenné a szemmel tartásukat)...A CEU kapcsán azért elgondolkodtam: Trump állítólag utálja Sorost. Namármost ha én utálok valakit, és annak a valakinek a gründolmányát széjjelcsapják valahol, akkor jót röhögök rajta. Ezzel szemben mi történt? Trump és az egész amerikai kormányzat egy emberként állt ki a CEU mellett...elgondolkodtató, vajon miért is... :-))
2019-01-30 09:31:26
mutat
8 év után újra hazánkba jön az amerikai külügyminiszter - Aláírhatják az új megállapodást #2
Ejjjkérem!!!!! Hát milyen dolog ez? Olyanokkal parolázunk, akiknek az országában - még mindig dívik a sötét középkort idéző halálbüntetés, - embertársainkat kínozzák - néha halálra is - a börtönökben, - kínvallatnak, vagy -tak még pár éve is, és az érdemi felelősségre vonáz azóta is várat magára, - a titkosszolgálataik százmillió számra végeznek törvénytelen lehallgatásokat, - embertársainkat támadnak meg a bőrszínük miatt is - még a rasszista rendőri erőszak ellen is rendszeresen tüntetnek -, - falat emelnek a legkiszolgáltatottab, elesett embertárasink ellen a határukon, - fegyveres gyűlöéletbűncselekményt elkövető lövöldözik zsinagógában, - szuverén országok megtámadását viszik véghez mindennemű nemzetközi felhatalmazás nélkül, - folyamatosan ellenségképeket kreálnak, idegenek ellen hagolják a közvleményüket - atomfegyvereket gyártanak, . . . És még sorolhatnám. Ezek mind szerepelni fognak majd róluk az éves emberijogi jelentésünkben. Jobb helyen az ilyen ország képviselőjét egy banánköztársaságba vagy a jó édes anyjába küldik el. Szörnyen aggódok az USAban tapasztalható emberjogi helyzet miatt!
2018-11-06 18:01:54
mutat
Bréking! Kivégzi a lakástakarékokat a kormány! #340
Arra jutottam, hogy hülye vagy, ha nem tudsz 10%-nál több hozamot csinlni évente ezek a gátlástalan harácsolók nélkül. Gratulálok!
2018-11-06 17:55:17
mutat
A nap ábrája: õk bukják a legnagyobbat a kormány lakástakarékos intézkedése miatt #7
Ez még önmagában nem (elég) indok. Ezen lehetett volna azzal is segíteni, ha a felhasználási kört szigorítják, szűkítik. Ez csak egy hangzatos ürügy.
2018-11-06 17:50:04
mutat
Menekültválságot okozhat, ha Ukrajna kiesik a gázszállításokból #2
Hát persze...Kárpátaljára már bepofátlankodtak, ott döngetik a nagy ukrán mellkasukat a koszosai meg öntögetik le, gyújtogatják fel a vereckei emlékművet, aztán ha jól a seggükre vernek, akkor meg mi majd végjunk jópofát ahhoz, hogy spuriznak az "ország"ukból...
2018-10-30 09:25:28
mutat
A nap ábrája: õk bukják a legnagyobbat a kormány lakástakarékos intézkedése miatt #2
Nézzünk két olalt. 1. Az LTPk össz üzleti volumene vagy 1100 milliárd Ft az ábra szerint. Ennek valószínűleg nagyobb része a betét, kisebb része a hitel. Legyen mondjuk a betét 700 milliárd Ft. A minap előjött a Fundamenta a gondolattal, hogy 5%-os támogatást ajánl, és így az EBKM valahol 0.7 - 1 % körül lenne. A megszüntetéskori -0.5 - -1%-hoz képest. Vagyis lehet ezt a rendszert vagy 2%-kal alacsonyabb EBKM-mel is működtetni a betét oldalon. Mennyi pénz ez? Szerény számolgatásom szerint 10-15 milliárd Ft. Nos ez az, amit "mélyen tisztelt pénztáraink" kivettek a megtakarítók és az állam zsebéből. Évente. 2.Őszintén...: volt egy10% körüli EBKM-ű cucc az állami támogatással. Amit számla ellenében lehetett elszámolni és felhasználni. Majd most nem lesz kérve számla, és el lesz beruházóval felezve a 27%-os ÁFA. Kb. ugyanott vagyunk. Sőt! A pénzt addig a 4-5 évig szabadon használhatja a delikvens, és nem az LTP használja 6%-os hitelnyújtásra. Nem érzem összességében nagy veszteségnek ezek eltűnését. Illetve mégis. Mert azért a 2-es pontnak a gazdaság fehérítése szempontjából nem túl pozitív az üzenete.
2018-10-15 17:17:46
mutat
Bréking! Kivégzi a lakástakarékokat a kormány! #73
És még néhány gondolat. Érződött már ennek az előszele hosszabb ideje. Mint ahogy hasonló érződik minden hasonló konstrukcióban (önkéntes nyugdíjpénztári befizetések, egészségpénztárak). A 20% az 20% maradt. De a 150 ezres plafon gyakorlatilag nem változott már vagy 10 éve. Az árak viszont kamatos kamattal számolva ugyanezen 10 év alatt vagy 60%-ot biztosan mentek....nem számoltam ki a KSH alapján, de a duplázódáson sem lepődnék meg. Úgy hívják azt, ami történik, hogy elinflálás. Illene a visszaigényelhető összeget évente legalább a hivatalos infláció métékében megemelni.
És tágabb kontextusban pedig azt látom, hogy ez a húzás is egy sajnálatos nagy folyamatnak a része. Ez a folyamat pedig az orosz energiafüggőség erősödése/erősítése. Belerakjuk az országot Paks2-vel egy 50-60 éves függőségi viszonyba, az uniós energiahatékonysági pénzeket elköltjük közintézmények szigetelésére (miközben a lakosságnál 1 Ft támogatás még 2 Ft-ot mozgatna meg lakossági/bankhitel/önkormányzati pénz formájában, vagyis 3x annyi beruházás valósulna meg és az állami túlárazások sem történnének meg...) és most elvágjuk azt az ösztönzőt is, ami a napelemeket, megújulókat, költséghatékonyságot még segítette. A következő lépésre is van tippem: például lehet egy korrekciós 0.6-es szorzót berakni a napelemes áram fogyasztás visszatáplálás viszonyába. Vagyis a napelemmel megtermelt felesleges áramot csak 60%-kal beszámítani a fogyasztásba. Kíváncsian várom, bejön-e a jóslatom...
És ami külön tragédia: minderre az ellenzéknek egy szava sincsen. Nincsen mondanivalójuk azoknak a hulladékoknak ezzel kapcsolatban (sem...)! Volt egy választás nemrégen. Ott sem volt erről mondanivalójuk (meg másról sem...)!
2018-10-15 16:53:40
mutat
Bréking! Kivégzi a lakástakarékokat a kormány! #72
Annyit azért megjegyeznék, hogy a kormány részéről szándék sincsen bármi hasonló konstrukció fenntartására. Ha lenne, akkor lehetett volna olyasmit is lépni, mint pl. a babakötvényeknél, hogy az Államkincstárba terelik a megtakarítókat, és oda jár a 30% jóváírás. Ezzel a pénztárak gátlástalan harácsolása ki van kapcsolva. Igen. Azt gondolom, hogy ha valaki évekig ingyen használja más megtakarítását, ezzel adós előminősítéshez jut ingyen és bérmentve és még ezután az állami támogatás egy részét is lenyúlja, az bizony nem más, mint gátlástalan harács!

friss hírek

AZ OLDAL TETEJÉRE