rothim

Regisztráció: 2019-04-02 22:25:41

Hozzászólások száma: 10

Utolsó hozzászólás: 2019-09-05 21:44


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 2
Népszerűség: 5


utolsó 20 hozzászólás

Ebbe belerokkannánk: pusztítást okozhatna az egységes minimálbér 2019. 09. 05. 21:44
#2
1. Úgy tudom , hogy az átlagbér kb. 60 %-a , vagyis 216 ezer forint lenne Magyarországon. 2. Javítsanak ki , ha nem igaz , de az EU hozzájárul a multik megadóztatásával egyes szegény országokban történő bevezetéséhez HUMANITÁRIUS SZEMPONTOK SZERINT !!
Hamarosan összeroppan a magyar társadalom - Dermesztõ ábrákon a valóság 2019. 08. 31. 17:26
#8
Rendszerváltás előtt SZOCIÁLKAPITALIZMUST ÍGÉRTEK !! Ehhez képest nem csak az össznépi tulajdont kommunizálták el , hanem minden szociális jogot igyekeznek bezsebelni .
A pofátlanság csúcsa , hogy erre is volt képük törvényt hozni és a nyugdíjjárulékként befizetett összeget a saját belátásuk szerint használják fel !
Hiába a gazdasági hozzáértés , ha a tömegekkel szemben eltünt a JÓSZÁNDÉK  !
Az ellenzék főpolgármester jelöltje a hibáival együtt is rögtön vonzóbb választás lesz !
Hamarosan összeroppan a magyar társadalom - Dermesztõ ábrákon a valóság 2019. 08. 31. 17:18
#7
Nagyon sajnálatos , hogy a jövedelmek felzárkózását a nyugat európai jövedelmekhez kihagyják a számításból !
Bár én is inkább a dermesztő szót használom , a szándékos elhallgatásra , mert ez is valami lenyúlási tartalék képzésre utal és az emberség sehol .
Drámai a magyar nyugdíjhelyzet: eddig sosem látott számok a szomorú valóságról 2019. 08. 27. 15:06
#7
Sajnálatos módon alacsony magyar keresetekből képtelenség félre tenni és ezért nem a magyar dolgozók , hanem a fizetéseket alacsonyan tartó magyar Kormány a felelős !
Épeszű ember nem növeli kínjait , hanem azt a csöpp jövedelmét feléli talán az országunk gazdasági növekedésében bízva reméli a nyugdíj színvonal növekedését .
Teljesen érthetetlen , hogy ezt a lehetőséget Kormányunk miért titkolja el és miért tartja rettegésben a magyar dolgozókat , akik egyre sűrűbb sorokban hagyják el kis hazánkat ! ?
Ilyen új lakást kapsz 40 millióért Budapest különbözõ részein 2019. 08. 20. 15:17
#2
Pofátlan árak , a kizsákmányolás nemcsak a zöldség-gyümölcs és emelkedő hús árakban egyre erősebb , hanem a lakásárak iszonyata megsemmisíti a munkáink gyümölcsét és így válik teljessé a MAGYARORSZÁGI RABSZOLGASÁG !!
Máris reagált a minisztérium az orvosok követelésére 2019. 08. 14. 22:50
#2
Na így kell ezt csinálni és minden gazdasági szektorban !
Olyan forróság lesz 2050-re, hogy meg fogunk sülni 2019. 07. 11. 16:58
#4
Sajnos nem az emberi tevékenységtől , hanem a Nap és az ózonréteg állapotváltozásaitól függ a sorsunk !
A kiszolgáltatottságunk teljes körű és " csupán " a reménység fenntartási kapaszkodója az emberi tevékenységet hibáztató álláspont .Ráadásul nemcsak a korábban több tudós  ember által közzétett 2030-ra kialakuló kis jégkorszak fenyeget Európában , hanem :Toll Ferenc: Zanzásítva az történik egy egységnyi hővel egy zárt rendszerben, hogy ahonnan azt elvesszük, helyére hőhiány kell kerüljön. Tologathatjuk a hőegységeket, de az szigorúan hőhiányt kell eredményezzen a túloldalon. A bibi az, hogy a Föld nem zárt rendszer. A kitolt troposzféra tolja maga előtt a sztratoszférát, az az ózon réteget, ami tágulása közben vékonyodik, erre bizonyíték az emelkedő uv sugárzás, amaz tolja kifelé a mezoszférát, végül az ionoszférát. A szférák változó denzitása áthangolja a magnetoszférát is, hiába működik a mag változatlanul. Előbb utóbb ez a túlfújt lufi pontszerűen valahol (feltehetően magas hegycsúcsok közelében) "leszakad" a troposzféráig, behozva a világűr hidegét, kiszívva a meleget és megtörténik a rapid helycsere, extrém hideggel, jégkorszakkal. Úgy gondolom, hasonló jelenség már történhetett nagy becsapódások során. Elképesztő hatású lenne most egy szuper-vulkán kitörés, vagy akár több kisebb becsapódás. Szerintem kevés hiányzik egy hideg leáramláshoz. Ami nem hasonló egy nukleáris télként emlegetett jelenséghez, hanem konkrétan lefagyasztaná az egész alsó légkört és kiszívná az üvegház hatású gázok nagy hányadát is. Arcunkra fagyna a döbbenet. A HAARP tevékenység is okozhat mini leszakadásokat, de az csak a troposzféra tetejét kapargatja, de jégesőhöz az is bőven elég. Sőt
Megfékezné a kormány a szúnyoginváziót 2019. 06. 20. 13:30
#2
Lám lám tisztelt ellenzék érdemes a Kormányt piszkálni , mert most sikerült ! Hajrá hajrá és lőn nemzeti együtt ügyködés a nép érdekében la !
Itt a friss inflációs adat! 2019. 06. 07. 22:32
#2
Vajon a minimál béresek és a kisnyugdíjasok fogyasztási szokásai szerint az élelmiszeráraikra számolt súlyozott átlaggal figyelembe vett infláció mennyi lehet ?? 10 vagy 20 % Vajon mikor tudjuk meg az igazat ?
Eldõlt: drasztikus változások lesznek az új autóknál 2019. 04. 16. 22:02
#2
Pörög az üzlet , nő a profit és a szegény Kelet Európai ill. Közép Európai országok soványabb pénztárcájú tömegei újra kaptak egy fenékbe rúgást az EU-tól.

friss hírek További hírek