gombócból_is_sok

Regisztráció: 2019-11-16 15:23:13

Hozzászólások száma: 3 034

Utolsó hozzászólás: 2020-06-06 14:30


Tapasztalat: 4
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4

Kedvenc topikok db Utolsó hozzászólás

96
2020. 05. 29. 21:55

Kitiltások, felfüggesztések

Moderáció:
Kitiltás a "leves" topikból

A moderálás a "leves" topik #5044 sorszámú hozzászólása alapján történt.

A moderátor indoklása:
hát ha fogyott, ne igyál olyan sokat, mielőtt hozzászólsz

felfüggesztés(ek):

Moderáció:
Felfüggesztés a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topikban - 2020-01-03 07:42-ig (31 nap, 0 óra, 0 perc)


A moderálás a "MIGRÁCIÓ, EU-ból való kilépés ,napi hírek, Magyarország" topik #31544 sorszámú hozzászólása alapján történt.


A moderátor indoklása:
KLÓN TROLL
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-01 23:08-ig (9 nap, 23 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
ezzel a gusztustalan szöveggel keress másik fórumot.
Moderáció:
Felfüggesztés a teljes fórumból - 2020-04-30 14:36-ig (10 nap, 0 óra, 0 perc)
A moderátor indoklása:
személyeskedés

utolsó 20 hozzászólás

CoronaVirus ma, 14:30
Nem, félni kell, mert ha nem félnénk, már akkora járvány lenne hogy ki lennénk halva. Mondták a jobban felelősségteljes olvtársak.
CoronaVirus csütörtök, 12:00
Milyen lemez? Ismételtem volna magamat? Te most érvet sorakoztattál fel vagy szintén ismétlésbe bocsátkoztál miszerint kukker jól mondja. Mit mond jól? Azt, hogy mindenhol jók a védekezés eredményei, ahol nem idióták kormányoznak? Most nem akarok belemenni abba hogy nálunk ez alapján jó a helyzet és tényleg zsenik kormányoznak-e, nem is érdekel őszintén szólva ez a kérdés. Az mellett viszont továbbra is nehezen megyek el szó nélkül, hogy a minap megint vettünk néhány száz lélegeztetőgépet, miközben gondolom a meglévőknek is a két százaléka van kihasználva. De nyilván remek titkosított üzlet született ezügyben is. Hogy a Hunguest szét lett tömve pénzzel miközben a nem haveri gazdaság csapásokat szenved el. Hogy ami korábban öt perc alatt elintézendő dolog lett volna, de Magyarországon három napig tartott, az most egy hónap alatt se intézhető el mert megszűnt mindennek a legalább olyan amilyen működése. Lehet hogy ez egy beakadt lemez, de valódi számok vannak rajta és ezt kellene hallgatni, nem azt a történetet, hogy mi lett volna ha mi lett volna.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 11:36
A példa csillagos ötös. Branko annyival tompább kés még ennél is, hogy neki ugyanúgy a háza elé öntik a sittet, és ő neked ugat be hogy emiatt ne pattogj és elhisz valami mesét arról, hogy ténylegesen nem is az öntötte le a sittet aki, hanem az csak megvédi attól, hogy ne legyen még több sitt leöntve elé. És ezért sittöntésről plakátol meg nemzeti konzultál. Közben önti a sittet, és Branko örül. Sitthalmon keresztül jár ki-be a házából, és örül mert csak akkora a rakás hogy legalább nem kell hozzá hágóvas.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 11:24
Félrevezeted magadat állandóan ezzel a magadból kiindulással. Nem, az egész ország nem áll tolvaj szar alakokból.
CoronaVirus csütörtök, 08:30
Na helló. látom a "nagy baj lett volna ha nem zárkóztunk volna be" elmélet lesz a hivatalos végül és a történelembe mint sikersztori és nem mint elbaszás kíván bevonulni az elmúlt néhány hónap. Most már csak a gazdasági romok újjáépítésével kell foglalkoznunk, közben tartunk egy koronavírus nemzeti konzultációt (kívánja-e ön hogy családtagja koronavírusban haljon meg stb) meg kiutalunk párezer milliárdot a leginkább érintett lőrinceknek.
ORBÁN TAKARODJ !!! csütörtök, 08:16

Hát arra van a sunyimínusz :)
 
Na jó reggelt, a napokban nem szóltam hozzá mert a mi itt megy az nem elég branko ahhoz. Lehet hogy sűrűbben fogok így tenni, elég pihentető volt.
A fidesz elcseszte az országot. kedd, 11:41
a ner cégek még ezen a torz piacon is úgy "működőképesek" ahogy lőrincnél látjuk: eladjuk a cimborának, ehhez adunk neki egy valag pénzt, ő még többet elbukik és akkor visszavesszük a többszöréséért vagy hozzávágunk még egy csomót (mátrai és hunguest mint hirtelen példák ugye) - ez nem a klasszikus értelemben vett működőképesség
A fidesz elcseszte az országot. kedd, 10:52
Egész pontosan értettem hogy egy zavaros szöveget olvasok, nem volt közben semmi szövegértési nehézségem, annak értettem ami. Ahogy a többieket olvasgatom nem én megyek szembe a forgalommal.
ORBÁN TAKARODJ !!! kedd, 09:51
Nagyon sok meló lehet ebben a trollmunkában. Kár hogy valószínűleg szart se ér. Ki hiszi azt, hogy bejön az egységsugarú kisbüfi spekulációs tippért hogy mit csináljon a kilenc mol és négy otp részvényével, meglátja a topicot hogy orbán takarodj, belekattint, látja hogy a vazsborzok éljenzik a diktátort, ezen sok az upvote, a demokraták ellenzik, azon sok a downvote, tehát legközelebb a fideszre szavaz. Vagy WTF? Mennyire kell hülyének lenni ahhoz hogy ezt higgye az ember? Vagy ez tényleg működik csak túlértékelem az idelátogatók képességeit?
A fidesz elcseszte az országot. hétfő, 23:36
Nehari, zavaros a mondókád.
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 11:56
Na helló emberek. Látom jó a műsor. Bábozódnak már az új fórummunkások :))
ORBÁN TAKARODJ !!! hétfő, 00:08
Az már amúgy is csak 18202 év.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 23:02
Vazsi is tízkor lövi fel a pizsit. Igaz, ő ritkán sober. Bár gondolom te se sűrűn.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 15:40
Megtörtént.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 13:01
vazsi is csak másnaposan mínuszolgat, ilyen front van
CoronaVirus vasárnap, 12:18
Mit kivel akarnak elhitetni? Az orvosok tényleg nem keresnek úgy ahogy kellene. Nyilván a jattos szülész meg a magánpraxisát az állami egészségügyi infrastrutúrára építő orvos kivétel, de az nem is a normális működés. Amióta az eszemet tudom orvos ebben az országban még nem volt rendesen megfizetve. Az egész állami egészségügyi rendszer egy kalap szar.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 11:05
Az önkéntes elkülönülésre szép példák láthatóak Dél-Amerika-szerte, fekete Afrikában és mondjuk Moszkvában. Őrzött lakógettók a fehér gazdagoknak. Nem olyan jó mint az mint amikor szabadon mozoghatsz mert működik az állam és próbál helyt állni a kihívások közepette. 
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 10:35
pl. első körben lehetnének megfelelő tömegsport és klub jellegő foglalkozási lehetőségek, amik jó alternatívát nyújtanak a szabadidő helyes eltöltéséhez az elkallódó fiatalság számára. Működő szociális ellátó rendszer, megfelelő segítségkérési lehetőségek, satöbbi satöbbi. Nem egy agysebészet, csak szándék kell hozzá.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 08:27
A benned is tomboló etnikai ellentét ellenére megfelelő közbiztonsági és nevelési  valamint szociális munka sokat tudna enyhíteni a gondokon. Nyilván szar ügy, és meg is látszik az ingatlanod értékén ha portyázó és fürkésző családok laknak a szomszédodban. Azonban hiába fogalmazol meg akármekkora ellenérzéseket, nem mondhatod azt a kis Dzsenifernek vagy Máriónak hogy jogokat vonsz meg tőlük. Egyenlő jogokat kell kapniuk, másképp nem lehet, csak az az egyedüli helyes út. És megfelelő törődés mellett el se fognak kallódni. Az egy más kérdés hogy jelenleg ezt nem kapják meg.
ORBÁN TAKARODJ !!! vasárnap, 08:11
Ez az igazság.

friss hírek További hírek

 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek