Nagyon helyes, hogy tarják... Ez a hálájuk azért, mert sokan nem dobálták el az osztalékfizetés után sem (pl. én :-))) )
Csak tartsák: én a részvényt, ők az árfolyamot :-)))
Na, gyorsan megnéztem. A legmagasabb árfolyamon 15500Ft ért vettem a Zwackot és rá két hónapra megkaptam a pakkom legalacsonyabb tételét 10E forintért. Akkor sem akartam a Dunának menni csak egy kicsit sajnáltam, hogy nekem van "olyan magasról" is. ;-)
Nem, ezen nem gondolkodtam el és nem is látom értelmét, amíg fizeti az osztalékot és látok fantáziát a cégben. Nem két évre vettem a részvényeket.
Mellesleg tudom miről beszélsz! Van Mtelekom részvényem 958Ft-ról is, és 500Ft-ról is. Így összeségében 598Ft az átlagáram.
Nem az a fontos hány darab van (szerintem), hanem a portfóliódra vetített aránya mekkora. Sok embernek a 10milliós tétel is csak egy játék. Valakinek a 100E-es is nagy érvágás. Nekem a Zwack a 20-25%-át teszi ki a részvényeimnek. És ez az egyetlen papír, ami kizárólag pozitív érzéseket vált ki belőlem a múltat tekintve! :-)
Nem tudom, hány darabod van, de azon elgondolkodtál, hogy éreznéd magad, amikor még "csak" 9 ezernél jár és részvényenként 4 ezer ft bukóban lennél? és ha eléri a 8 ezret, s a kívánságodra nem megy vissza 13-ra évekig?
Mert én bizony a 20 ezres Mol pakkommal már átéltem ezt, amikor 8 ezer volt. Nem kívánom senkinek... Ráadásul pénzem sem maradt higítani :-((((
Én nem látok okot rövid távon az emelkedésre. Jön egy jövedéki adó emelés, és egy romló bruttó fedezeti hányad. Az elmúlt időszak marketing költségeire nem érkezett jelentős árbevétel növekedés. Frank az egekben, nem költünk piára.
Zwack esések