Hát, mondasz valamit. Valahol a lelkem mélyén tudomásulvettem, hogy nincsenek protektoraim és emiatt szív 1500 részvényes, 250 hitelező. A PSZÁF inkasszónál volt a mélypont. Már jövök kifelé a gödörből lelkileg is és ilyen dolgok, miszerint az általában 41 napig tartó tőke-emelési procedúra most harmadik hónapja végén jár azért hagy hidegen, mert elképesztően sokrétű a munkám és ez leköt. Tegnap reggel óta svájci, kanadai, perui, ausztrál és német cégekkel tárgyaltam telefonon és mindegyik esetben ők hívnak... és ami még fontosabb ezekkel mind volt kontaktusom már 2001-2002-ben. Szóval van remény, hogy még egyszer elmondhatom (talán már a következő húsz hónap folyamán), hogy a HUMETnek piaca van és nem küzd napi pénzügyi gondokkal...
Gondolj bele honnan jöttünk vissza. Egymilliárd volt a három év (02-03-04) vesztesége és a csőd "csak" 325 millió. Ezek szerint 2002 elején 600 millió likvid tartalék volt a cégben. Ezt egyszer már produkáltuk (produkáltam), hátha még egyszer meg lehet csinálni.
Szóval: fel újabb kudarcokra! A munkaidőm az első civinfarktusig tart, addig már nem zárunk be.
Hadd idézzem id. Obersovszky Géza sztoriját, amikoris mint az 56-os halálraítéltek egyikét a kivégzés előtti napon meglátogatta a cellájukban a hóhér a segédeivel és jól eldumáltak vagy 40 percet. Ekkor a hóhér már búcsúzni kezdett és azt mondta:
- De kár magukért.. Nagy kár, hogy ilyen rendes pasasokat kell aggatnom... - Mire OG száján kifutott a mindat:
- Rá se b....n százados elvtárs! Túléljük, ha beledöglünk is!
Gondolj bele honnan jöttünk vissza. Egymilliárd volt a három év (02-03-04) vesztesége és a csőd "csak" 325 millió. Ezek szerint 2002 elején 600 millió likvid tartalék volt a cégben. Ezt egyszer már produkáltuk (produkáltam), hátha még egyszer meg lehet csinálni.
Szóval: fel újabb kudarcokra! A munkaidőm az első civinfarktusig tart, addig már nem zárunk be.
Hadd idézzem id. Obersovszky Géza sztoriját, amikoris mint az 56-os halálraítéltek egyikét a kivégzés előtti napon meglátogatta a cellájukban a hóhér a segédeivel és jól eldumáltak vagy 40 percet. Ekkor a hóhér már búcsúzni kezdett és azt mondta:
- De kár magukért.. Nagy kár, hogy ilyen rendes pasasokat kell aggatnom... - Mire OG száján kifutott a mindat:
- Rá se b....n százados elvtárs! Túléljük, ha beledöglünk is!
Visszakapja a pénzét a Humet
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=51893