Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 05. 03. 14:42

Vásárolj máshogyan! - Jön a Buy-Way  

Ugrás a cikkhez
Az ABLON ingatlanfejlesztő cégcsoport márciusban megkezdte első két kiskereskedelmi beruházásának kivitelezését a dunakeszi és a soroksári Auchan áruházak mellett. A két, összesen mintegy 44 millió Euro beruházással létesülő ABLON Buy-Way-t ez év őszén nyitják meg a vásárlók előtt.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=14&i=53722
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
matgab 2005. 05. 04. 18:05
Előzmény: #22  Törölt felhasználó
Azért a gyermekek jövőképéhez az is hozzátartozik, hogy addigra kb. 3 millió panel tönkre fog menni és a 100 év feletti házak se tudni meddig bírják, ha nem újítják fel...Márpedig ahol nincs senkinek se pénze, akkor a közösre marha nehéz összegyűjteni...
Más én Solymáron laktam 11 évig...Ezlatt BKV-val több mint 90.000 km-t utaztam , ami az átlagos 20 km/órás sebességgel számolva több mint 28 évi szabadságom...
Egy rémálom volt az utazgatás... Most bent vagyok a belvárosban és imádom, még ha nem is olyan jó a levegő...
És ne mondja nekem senki, hogy pl. a 10-es utat vagy a Hüvösvölgyi utat meg tudja kerülni dugó nélkül akár kocsival akár busszal(Budakeszi út se megoldás!!), mert azt megharapom
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 13:51
Előzmény: #21  bpmcwap
Ingatlanpiaci jövőkép:Te vagy az első ember akitől ezt hallom!Én már évek óta ezt pofázom és mindenki idiótának néz.Most vagy be kell zárni egy rakás diliházat mert kettőnknek minek annyi, vagy nem tudom ketten mit fogunk csinálni ennyi hülyével?
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 13:36
Előzmény: #20  Törölt felhasználó
én most kényszerültem beköltözni...:) tavaj decemberben kb 5évig maradnom kell..:((( rendszeresen járok ki a szüleimhez vácra, ha tehetném inkább visszaköltöznék,de erre még várnom kell...
Amugy dunakeszi és vác környékén már irrálisak az árak...sződőn nem sokára kezdenek épiteni egy uj lakóparkot, de a telek árak is vetekednek egy kissebb pesti, sőt budai lakás árával... pl tavaj az I.kerületben az Attilla utcában egy rakás 40-50nm es lakás volt elado 8-12milla között, igaz ránézésre még 3-4millát rákellet költeni,de 16ért van egy lakásod Budán, a Tabánnál, a Főváros közepén... Vácon a Törökhegyen, se villany, se viz, se gáz, se beton ut , se csatorna csak szép kilátás 4000nm-es kulteruleti telek 25millio... meg a jó édest... hol élnek ezek vazeg... vagy vehetsz a dcm lábánál éls nézheted milyen szép sárga az eső... Dunakeszin az uj dunaparti lakoparkban egy ikerház fele 70nm+kb ugyanennyi kert rész 60millio... persze azota is árulják.... 2 házat épitettek fel 2év alatt azokat se tudták eladni... mondjuk én nem vagyok megijedve, mert a gyerkőceim már turkálhatnak a jóban...:))) épitik ezt a sok uj lakást meg lakoparkot, az öregek kihalnak, mi nem szaporodunk , sőt még a létszámot se tudjuk tartani, nyugatról nem nagyon jönnek mert ugye minek, mire az én porontyom lakást akar majd venni addigra kirázza az árát kisujból... :))) Mert akkora lesz a tulkinálat, kereslet meg semmi...
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 13:21
Előzmény: #19  bpmcwap
Sajna Bp.-n lakom és elég jól ismerem, de manapság sokszor olyan a forgalom hogy az egérutak sem működnek.Jórészt emiatt akarok elköltözni pl. a Dunakanyarba.Az sem zavar ha 2-3 hetente be kell merészkedni a város szélére bevásárolni.A belsejére meg nem vagyok kiváncs, ha mégis majd befizetek egy turista útra!
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 13:10
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
jut eszembe ha már bent vagy a váciuton,rgo pesten nem csak a váci uton lehet bemenni a belvárosba,azon kivül millió egy út van!!!Van amelyiken éjszakai a forgalom, r-go szinte üres az út... Ha nem is mered fővárosunkat, javaslok egy gpc beszerzését,1 éven belül megtérül az ára,pláne ha egy fontos tárgyalásra mész vagy vállalkozo vagy aki sokat ül kocsiban a dugo miatt... a dugok kirelülésével a hatékonyságod akár meg is duplázhatod ami egy honap alatt jelentkezhet a bevételedben!
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 12:55
Előzmény: #17  bpmcwap
Kell de nem egy ördögi feladat.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 12:49
Előzmény: #16  Törölt felhasználó
már gondoltam rá csak nem tom kell e rá jogsi,vagy milyen papirok kellenének hozzá... :(
Aki feltudna ezügyben világositani az tegye,mert lecserélném a kocsit egy motorcsonakra...
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 11:58
Előzmény: #15  bpmcwap
Most képzeld el mindezt úgy, hogy nincs 2/A!Egyébbként én igaz nem napi rendszerességgel de sokat járok a 2/A-n és erős forgalmat már tapasztaltam de dugót még nem.A gond mindíg bp.-i bevezető utakon van Váci út,M3 bevezető.Ha napi szinten ingázol Vác és a Gellért között én a helyedben motorcsónakkal járnék kiegészítve egy elektromos rollerrel.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 11:40
Előzmény: #13  Törölt felhasználó
harminc percet akartam irni!!!Jártál te kocsival pestre reggelente? 6-7óra körül szeptember és junius között az új2esen 70nél többel nem lehet menni,a dunakeszinél lévő benzinkutnál volt mikor 30ra lassult le a sor és halatt annyival a duplasávig... teli vadálattal én már nem is járok arra... a régi kettes rövidebb, igaz lassabb is, átlag 60nal lehet menni váctól keszi aljáig onnan megint meg hal a dolog legalább a plázáig, DE ha az ember elevickél a régi kettesen az Auchan ig és káposztásnak veszi az utat pikkpakk bent vagy a westendnél... csucsforgalomban is 50perc alatt vagyok vácról a Gellért lábánál... ebből 15-20perc a margithid... :)))
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 11:16
Az Auchan nem sokat tett a fejlodesert. Sok munkahelyet teremtett, de sokakat tett is tonkre. De nem akarok belemenni nagyon az ilyen aruhazak kornyezetre gyakorolt hatasaba. A kozlekedes szempontjabol tenyleg a 2A nyero a vaci, godi autosoknak. Dk-n mar eleg messze van, es sokszor kenyelmesebb a regi 2-es. Persze azert igy is csokkent volna az autoforgalom, ha kozben nem no oly nagy mertekben az autok szama. Amugy sokat jartam be Pestre vonattal regebben, es rohely, h az elmult 10 evben szinte semmit nem fejlodott.
Dunapart: Szerintem nagyon gaz, h nincs meg mindig kiepitve. Mashol orulnenek, ha lenne egy ilyen termeszeti lehetoseguk... Nem beszelve a Dunai kerekparutrol, amit legalabb 5 eve igernek, es mar Godtol Vacig gyonyoruen megepult. Na persze nem jo ha megepul, mert akkor meg a vegen az emberek biciklivel is kozlekednenek, es nem koltenenek annyit benzinre!!
Szorakoza s, stb: Dk-in mar regota terveznek egy kozpontot, es meg mindig nincs semmi!!! Lenne par 100 misim, mar reg megcsinaltam volna en. Siman megterulne, es akkor lennenek szorakozasi lehetosegek itt is, es nem kellene Pestre jarni.
Na, udv Dunakeszirol. :)
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 10:50
Előzmény: #12  bpmcwap
3 percet akartál írni igaz?
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 10:49
Előzmény: #11  Törölt felhasználó
ja csak az a bekötő ut 30percel röviditi le a bejutást pestre... ;)
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 10:43
Előzmény: #10  bpmcwap
Dunakeszi közlekedéséért a 2/A tette a legtöbbet ahoz meg nem sok köze van az Auchannak.A bekötő utat meg maguknak építették, hogy könnyebben odatalálj és nehogy tovább menj a régi 2-esen a váci úti Tescóba.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 10:35
Előzmény: #9  Törölt felhasználó
Vito az Auchan eddig többet tett Dunakeszi közlekedéséért mint maga a város.... :DDD
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 10:33
Előzmény: #8  bpmcwap
Nem biztos, hogy rossz ez így.Fiatalként biztos bosszantó, de majd rájössz Te is, hogy nem a bevásárlóközpont a világ közepe.A környékén élni pedig egyenesen sz@r.Tudok olyan példát amikor a nyugodt kertvárosban megjelent a bevásárlóközpont és héthatárból odavonzza a mocskot.A zajon kívüli hátrányok:közlekedés i káosz,rablások,betör ések ugrásszerű növekedése.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 10:17
Előzmény: #7  Törölt felhasználó
kereshetem én őket... valahogy akár hányszor körbecsörgetem a bagázst 80%a pesten van moziban, shopingol, vidámpark, strand, mogyorodi vizipark, stb,stb... a dunaparton is szoktak lenni,de az a lakosság max 1% a váci dunaparton még most a majális alkalmával sem voltak többen 3-4ezer embernél... a multkori cirkusz volt az utolso csepp a népnek szvsz... Dunakeszin szinte nincs is dunapart, bár ott jetskyzni szoktak a népek,már aki... göd meg ugye falu... A dunakanyarba az emberek 80%a aludni jár, vásárolni, szorakozni pestre jár nagyrésze... A 2esen még vasárnap is tömeg van a vonatok délelőtt befele délután kifele vannak tömve... valszeg hétvégén is dolgozni megy a tömeg...
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 09:50
Előzmény: #6  bpmcwap
Bp!
A Duna parton keresd az embereket ne a városban.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 09:45
Előzmény: #5  Törölt felhasználó
Budaörsön van vagy 10 multi, elférne Dunakeszin is,de főleg a szorakoztatás hiányzik a környékről!Rengeteg fiatal él a környéken, és egyre többen menekülnek ki budapestről is Dunakeszi, Vác, Göd környékéra lakni,de költeni pestre járnak mert vásárlást ugyan megoldhatják hazafelejövet az Auchanba,de ott sincs semmi szorakozási lehetőség... Vácon 40000laknak,hétvégén végig sétálsz a városon és mégis mintha egy szellemvárosban lennél, alig van ember az utcán, kitalálhatod hogy hol vannak... Sokan még nógrdámegyéből is bejárnak pestre,mert pestig semmi nincs...
Törölt felhasználó 2005. 05. 04. 09:19
Szerintem is hasznos lesz nagyon a kornyeknek, ha uj lehetosegek lesznek, elsosorban szorakozasi szempontbol. Ugyanakkor munkahelyek szempontjabol is nagyon hasznos lehet. Budaors es kornyeke is azert futott fel annyira, mert nagyon sok uj munkahely telepult oda.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 08:51
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
ne izgulj ha lesz hova menni én bepotollak,de ott lesz a fél környék majd minden nap, csak oldják meg az odajárást pl vácról is... na onnan meg az gimisek fogjék megrohamozni,ne izgulj kereslet jocskán van rá,ha elszurják akkor meg járnak be továbbra is pestre a fiatalok meg a családok....
A MÁVnak köszönhetöen pl már egész gyorsan belehet jutni... vannak 10percenként vonatok és azok közül vannak amik 20perc alatt érnek be pestre... képzelheted jancsika meg a csapata kilog az orárol fél ora mulva már a westendben ulnek a moziban...
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 04. 08:47
Előzmény: #1  portfolio
örvendetesnek tartok egy ilyen mizut a Dunakeszi Auchan mellé és a többi áruházat is mert nagyon elvan maradva az a rész, remélem hamarosan olyan lesz mint a budaörsi bevásárló központ!
A Buy Way-nek meg tennék egy javaslatot ha giga nyereségre akar szert tenni:
-Fektessen jóval nagyobb hangsúlyt a szórakozásra!!!A környékbeli települések lakói ugyanis elunják az életüket!!!!Alig van szorakozási lehetőség a környéken!Még a határról is pestre járnak!Egy kissebb vidámpark,egy uszoda, sőt egy vizipark, egy NORMÁLIS mozi, és szinpad,stb stb!Családok szorakoztatása, fiatalok szórakoztatása és ha ezt jol csinálják, jól vezetik be akár a duplája akár 2millios forgit is felmutathatnak-ha nem többet...
Törölt felhasználó 2005. 05. 03. 19:12
Előzmény: #1  portfolio
...havi másfél MILLIÓ??
tehát havonta majd' egész Budapest?
hát valakinek kétszer kell mennie, mert én tuti nem fogok havonta menni...sőt, még az is lehet, hogy valakinek ötször-tízszer el kell mennie
8-)

Topik gazda

sirgeorge
1 1 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek