Topikgazda: Törölt felhasználó 2005. 05. 03. 09:30

Várszegi üzenete: "Az Önök társasága hatékony és stabil lesz..."  

Ugrás a cikkhez
Az alábbiakban Várszegi Gábornak, a Fotex Rt. elnökének a társaság részvényeseihez szóló, 2005. március 27-i, budapesti keltezésű levelét tesszük közzé változatlan formában.

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=53693
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2005. 05. 03. 13:45
Előzmény: #8  oszlopos
hát már ideje volt vmit szólnia Várszegi úrnak
azonban pár kérdést még nyitva ahgyott
pl az okés hoyg kinyitják az internetes áruházat, ami ügye a legnagyobb netes kereskedelemet bonyolította le kishazánkban az elmúlt év októberéig, na igen kinyitják, de mikor?csak azt látni, hoyg nyitás 2005 tavaszán, ahogy kinézek msot az balakon kicsit már kánikula is van és erősen nyár érzésem ekdz elnni lassan, úgyhoyg lehetne konkretizálni lassacskána dolgot
amúgy meg szvsz csak közölni akarta, hogy már kijöttek a sazrból és épp az új lehetőségek felé mennek
majd meglátjuk, mindenesetre nem egy hüyle gyerek ez a Várszegi;)
oszlopos 2005. 05. 03. 11:31
Előzmény: #7  bpmcwap
az ember azt írta le, hogy kercégből ingatlancég lesz a Fotex. ennyi.
bpmcwap
bpmcwap 2005. 05. 03. 11:25
Előzmény: #6  Törölt felhasználó
Én nem értelek benneteket... most a fotex árfolyamára spekiztek vagy a fotex vállalatra... A FOTEX céget mint vállalatot nem irnám le, akármilyen rossz körülményi is voltak vannak, ki merem jelenteni hogy vannak lehetőségei, az hogy ezt Várszegi úr vagy az általa kiválasztott menedszment meglátja e vagy sem az más kérdés, de mivel több embert is érdekel a fotex ha ők nem is látják meg majd valamelyik előbb utóbb meg tudja venni vagy igy vagy ugy a cég egy bizonyos %át,melyel már rámutathat a kinem használt megnem látott lehetőségekre... Az árfolyam pedig szvsz nem képezheti vitatárgyát ennél a papirnál...:)) azt nem mi forumtársak mozgatjuk, csak probálunk okosak lenni és jokor beszálni, jokor kiszálni ezzel némi haszont realizálni magunknak és némi szellőcskét adni a nagyoknak..:)))
Törölt felhasználó 2005. 05. 03. 11:16
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Hm..nekem ugy tünik ez mint 1 segélykiáltás,én is hasonloan látom mint vito.érdekes hogy a nagy felfutása előtt is ugyanigy láttam a dolgot és nem is mertem belevenni,persze ez rossz döntés volt,viszont ha majd elkezdenék önteni nagyobb mennyiségben szivesen shortolnám napon tuli shortra gondoltam,kár hogy nem lehet majd csak napom belül az meg nem az én stilusom
Törölt felhasználó 2005. 05. 03. 10:56
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
A Várszegi nem egy hule gyerek kerakter, szerintem valakik arra játszanak, hogy igy akarná kétségbe esve tartani a "drága fotex-et"... Bull a papír, emelkedésben duplázás.
Törölt felhasználó 2005. 05. 03. 10:16
Előzmény: #3  Törölt felhasználó
Nekem inkább úgy tűnik, hogy mindenkit és mindent hibáztat csak a saját elhibázott stratégiájukat nem.Az erős forint pl. nem kimondottan a kormány "érdeme", de az is érdekelne, hogy miközben a felelőtlen osztogató költekező kormány jóvoltából látványos reálbér növekedés zajlott az elmúlt 3 évben és ebből a kiskereskedelem sok szereplője remekül profitált, a Fotex miért épült le látványosan (Azúr, Keravill, Ajkakristály és maga a Fotex lánc is)? Szerintem nem jól itélték meg a kereskedelem látványos átalakulását (belváros meghal, bevásárlóközpontok virágoznak).Ez a fő baj! A jövöre nézve pedig érdekelne hogyan fogják hasznosítani a remek adottságú ingatlan portfóliót.Ki, mire, és mennyiért fogja bérelni azokat az üzleteket ahol ők sem tudtak profitot termelni?
Törölt felhasználó 2005. 05. 03. 09:52
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Szia Wedge.Megeloztel pajti. Epp ezek a kerdesek foglalkoztattak engemet is.
En szemelyszerint orulok ennek, hogy egy ilyen level a mult heten irodva , csak ma jon ki , es az arfolyam ott van ahol van.
Amugy ugy veszem ki ; Várszegi nem orul(t) 2002-es kormanyvaltasnak.
ud v.
Törölt felhasználó 2005. 05. 03. 09:43
Előzmény: #1  portfolio
Szupi, de ezt miért most tették fel? Vagy eddig nem láthattuk sehol? Mondjuk tök mindegy, mert nem hinném, hogy ennek akármilyen árfolyambefolyásoló hatása lenne...

Topik gazda

Wedge1
4 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek