Topiknyitó: _Sigorszky 2018. 03. 25. 15:14

Választ ás 2018  

Gondoltam, elég kevés az erről szóló topikok száma, kéne végre nyitni egyet...
Ez most amolyan kétfarkús legyen! :D (választási malacok eladók, jeligére)
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2018. 04. 01. 10:34
Eddig csak kitettünk az állásodból, elvettük a vállalkozásodat, kisajátítottuk a földedet, megfenyegettünk téged és egész családodat, de tudunk mi ennél barátságtalanabbak is lenni, földre is tepertethetünk a legényeinkkel, megbilincseltethetünk, lecsukathatunk – nézd csak meg, mit csinálnak Putyin és Erdoğan barátaim! Nem lesz itt még egyszer hódmezővásárhelyi tévesztés, nem lesznek itt civil szájalások, lerúgjuk a templomlépcsőn a Jézus Krisztust is, ha megmukkan ellenünk!”
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 03. 26. 11:41
Előzmény: #4  Törölt felhasználó
Értem én, hogy nektek a migráncsozás a legfontosabb, de ez itt a magyarországi választásokról szól. Itt nálunk csak olyan migráncsok vannak, akiket eddig Orbán engedett be. Érted az összefüggést, kis barátom? Majd akkor pampogj, ha kis fatornyos faludban, Bivalyszörcsök alsón migráncs hordák fenyegetnek téged, akkor rettegj, de akkor se ebben a topikban, hanem valamely témához illőben. Remélem világos voltam!
kerge
kerge 2018. 03. 25. 16:29
Előzmény: #2  _Sigorszky
kétfarkúnak vissza kéne lépni. egyébként jó a humor, értékelem.
_Sigorszky
_Sigorszky 2018. 03. 25. 15:19
Akkor így rendben van, lehet választ asni. De hogy péenynek és pampának hogy sikerült ugyanazzal a címmel ugyanazt a topikot elindítani, az a pf rejtálye.

Topik gazda

_Sigorszky
_Sigorszky
3 4 4

aktív fórumozók

friss hírek További hírek