Szerintem még egy kis emelkedés, aztán stagnálás jön az árakban. Nagyjából egyetértek veled, de: Az ingatlanpiaci ciklusok átlagosan 8 évesek. Eszerint a felénél lehetünk. Aztán abban semmi különös nincs, hogy 2008 óta a legmagasabb a lakossági hitelállomány, mivel 2008 után durva adósságleépülés következett. Végül a bérek hatalmasat emelkedtek és aligha fognak már visszaesni oda, ahonnan indultak. Magasabb bérek mellett pedig az ingatlanok értéke is magasabb.
Tökéletesen megértelek.Nehéz időszak ez és már sokan paráznak a következő világválságtól.Én sem vagyok nagyon boldog,hogy nem csak a 700-as és 629-es vételeim vannak mínuszban,hanem a tegnapelőtti 589-esek is. Jó lesz ez,lehet hogy csak utóbb,mint előbb,de az ingatlanbiznisz elég jónak tűnik mostanában.A növekvő hitelkamatoktól tartok csak egy kicsit,de remélem nem lesz túlságosan vészes a tervek megvalósulását illetően.
Igen, igazad van. Csak elegem van az érdektelenségből, esésből, a kisbefektetők átvágásából. Plusz egyébként is nagyon szarul alakulnak a dolgaim BÉT-től függetlenül. Elnézést a hisztiért!
(UP)PENINN