Topiknyitó: Portfolio 2009. 09. 25. 16:35

Újra szárnyalhat a forint - technikai elemzés  

Ugrás a cikkhez
Az elmúlt hét viszonylagos nyugalomban telt a devizapiacokon. A hétvége már valószínűleg nem tartogat nagy meglepetéseket, de az EURHUF és az EURUSD devizapárokat már jövő hét elejétől érdemes lesz megkülönböztetett figyelemmel kísérni. EURHUF ...

a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=121821
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2009. 09. 25. 17:41
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
"Továbbra is mélyen a 200 napos mozgóátlag alatt zajlik a kereskedés, ezért alapvetően a negatív trend folytatására számíthatunk, vagyis a forint további erősödésére. Ezt nem értem...."

Nincs ebben semmi ellentmondás. A chart ugyanis EURHUF, azaz az euró szemszögéből nézi a dolgokat. Így a negatív trend = euró ára csökken, azaz a Ft erősödik.

Ezzel együtt azért a megfogalmazás nem szerencsés, mert mi nyilvánvalóan a Ft szempontjából nézzük, pontosabban kellett volna írni.
Törölt felhasználó 2009. 09. 25. 17:38
Törölt hozzászólás
Törölt felhasználó 2009. 09. 25. 17:27
Törölt hozzászólás
martin36
martin36 2009. 09. 25. 17:20
Előzmény: #2  Törölt felhasználó
Már erőm sincs előkeresni,pedig mai cikk,amiben meg azt taglalják éppen,hogy esély sincs szinte a forint erősödésére,annál inkább a gyengülésére...istenem,bár csak fele ennyiért szakérthetnék én is...
Törölt felhasználó 2009. 09. 25. 16:48
Előzmény: #1  portfolio
Továbbra is mélyen a 200 napos mozgóátlag alatt zajlik a kereskedés, ezért alapvetően a negatív trend folytatására számíthatunk, vagyis a forint további erősödésére. Ezt nem értem....

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek