az erdő népe szomorúan vette tudomásul hogy igen fiatal korában mindössze 39 évesen elhunyt ebolában a doki. ((
nagyszerű ember lehetett: ritka az ilyen link
mindeközben a Nyugat-afrikai légitársaság ASKY felfüggesztette a járatok és a Sierra Leone és Libéria közt
Kedves TWD, véleményem szerint ez helytelen gondolkodás ennél a papírnál, jelenleg 16 millió részvény van, ehhez még jöhet akár 50 millió új is augusztusban (a jegyzéstől függ) a közkéz valahol 7-10 millió között lehet.
Nem vagyok se bankár se közgazdász csak a múltból merítek. Ami egyszer meigtörtént az meg fog a jövőben is.Estmedia 100ft-os névértéken indult 1,5 év múlva 55000 és nem egyedi eset
1) Caps lockal írni nagyanyám szokott, de ő 75 éves, meg az aki ordibál az interneten (netikett). Vagy lehet, hogy valami fizetett bértollnok vagy. Tán valami ingyenes gyakornok? :D
2) Bizonyítékok? Van pár sutyerák iroda, meg hatalmas célok. Tervek, tervrajzok, ábrák. Mi van ebből meg? (Semmi, ahogy sejtem. Ha meg is valósul valami az is kimentésre fog kerülni, amire gondolom a korrupt sierra leonei jog, vagy pár köteg dollár lehetőséget ad).
Kicsit a Lord Of Wa c film jut erről eszembe. Nic Cage villantja a dollárköteget és nyílik a sorompó a humanitárius segélyeket szállító - valójában fegyverekkel pakolt - kamionok előtt. :D
3) Mi a pénzügyi, projekt és hasonló alapja az egésznek? 11 szeres emelkedés? Na nemár. Mondj még olyan lufit, ami 11 szeresére emelkedett ÉS nem pukkant ki úgy, hogy közben nem égette el a pénze 99,9% százalékát. Jó példa az estmédia. Hiszen a régi tőkéje milliomod része van csak meg... Ez ám a pénzügy.
Amúgy ezt az egész fórumot, a céget, meg ezt az itt kilistázott anomáliát lehet még most kéne jelenteni az MNB-nek, mielőtt még nagy tőkeemelésre és nyilvános tőkebevonásra kerülne a sor a BÉTen keresztül.
Hogy még egy cég ne csinálhassa ugyanazt, mint a korábbi. Lehet ennek kéne a példának lennie. :)
Az Est média a részvényfelosztás és összevonás miatt mutat ilyen árat. Ha van összevonás, változik a historikus adat is (ahogy én tudom).
Dámosy Zsolt meg valamihez adja a nevét, ahogy nézem, miközben mindhárom cég mögött egy Kapitány János nevü egri fószer van.
A budai iroda mellett a nagy zrt meg egy egri panelból jön: Eger, Kertész utca 84.
Most nemtom, hogy a gyrosos, vagy a zöldség-gyümölcsös bolt a zrt... :D
Lehet hogy majd ott kell leverni az eltüntetett pénzt? :D
NEM FOG 9-NÉL RAGADNI, LEFELÉ MÁR NEM ENGEDIK JOBBAN,MERT OTT MÁR JÁRT, ÍGY CSAK FELFELÉ VEHETI AZ IRÁNYT. SZTEM 50 FÖLÉ MEGY MINDENKÉPPEN SZEPTEMBER VÉGÉRE
LEGNAGYOBBAT A FEJLŐDŐ ORSZÁGOKBAN LEHET KERESNI MEG BUKNNI,DE MÁR 5ÉVE OTT MŰKÖDNEK ÉS TELJESEN FELKÉSZÜLTEN INDÍTANAK MINDEN PROJEKTET. DÁMOSI MEG AZÉRT NEM SZOKTA MŰBALHÉK MELLÉ TENNI A NEVÉT. 2015-ÖT MINDENKÉPPEN MEGVÁROM,NAGYOT FOG SZÓLNI.
TWDINVEST
Új tevékenység.
Új sikersztori!!!!