TV műsor amit érdemes nézni: (a sport-on és a gold-on kivül!!)
Tegnap volt az RTL klubon a házon kivül mûsora, ami most már számomra tartósan magas színvonalon próbálja meg a kényesebb kérdéseket feszegetni...
Korább i témák:
miért nem kell a szondát megfújni a képvieselõknek,
Mozg ássérültek ügyében mit léptek eddig a kormányok,
teganpi: miért kap 2 SZDSZ-es képviselõ támogatott áron albérletet (22.000 HUFért egy 120m2-est még akkor is, ha \"csak\" panel...) (miközben poziciót töltenek bent abban a KFT.-ben aki intézi az önkormányzati lakáskiadásokat és ezért a pozicióért havi 60.000 forintot kapnak...
Egyáltalán miért kell egy ilyen tevékenységet kiszervezni KFT-be, illetve ha már ki lett szervezve, akkor miért nincs az összeférhetetlenség kizárva???
a több mint 50csatotnámat napi szinten 50percet ha nézem... esetleg ha mégis leülnék egy nagysikerü brazil szappanoperát nézni amint meglátom a reklám feliratot kapcsolok tovább... multkor az asszony mutatott egy srácot az auchanban hogy ő van benne ebben és ebben a reklámban... felsorolt vagy 10et mert álitolag nagyon fel van most kapva a srác... gondolod tudtam kiről van szo...? :)
Törölt felhasználó2005. 06. 06. 05:54
Már bocsánat hogy beleszólok tudom nem hozzám szóltál.De van éjszaka alternatíva,a tv-éppúgy mint az újság a néző igényeit szolgálja ki.Különben nem maradna meg,hiszen kereskedelmi tv-k.Azt hogy sok az akciófilm,sex,box?Mi ért a plázákban milyen filmeket adnak,egy a különbség ott a filmek frissebbek,de éppúgy fogyasztói igényre épülnek.Legyen szép napod.
Azért vannak nézhető műsorok.Pl:sport 1-en profi box,boxlegendák stb..RTL-klub barátok közt.A Győzikéről meg az a véleményem hogy aki szeretné az nézze.A nézettségi mutatói alapján nem kell szégyenkeznie,tehát bizonyos mértékben van rá igény.Egy kereskedelmi csatorna meg kiszolgálja az embereket és adja amire igény van.Szép napot.
Az indexen volt egy cikk a valogatasrol. Ott szerintem teljesen jol meglattak, hogy ez nem lesz mas mint egy pr musor a 100 lepeshez. Szepen elo lehet adni az uj programok reven milyen elonyokhoz jutnak a kerdezok, mennyivel konynebb lesz az eletuk... Kivancsi vagyok lesz-e vmelyik olyan tokos, hogy rakerdez a mentelmi jogra, a parlamenti kepviselok visszahivatosagara vagy a letszamuk csokkentesere. Egyeb kent a musor tenyleg jo. szerencsere(?) nezem az elso adastol, mindig jol fel is huzom magam rajta...
Nálunk biztos nem fognak úgy beolvasni a miniszterelnökúrnak, mint Angliában Blairnek!Nálunk tuti el fognak beszélni az igazi kérdések mellett,a kérdezők is,meg a Gyurcsány is!Mindenesetre meglepne ha nem!De nézni fogom!Szóval pl. Győzike helyett lehetne ilyen műsorokat is betenni ám főműsoridőben!Persze tisztában vagyok vele,hogy ehhez kell bizonyos fokú társadalmi fejlettség!
Mindenkinek ajánlom figyelmébe, bár a következő műsor szerintem inkább lesz agitprop jellegű, mint normális műsor, ahol amatőr önkéntesek próbálják a miniszterelnököt kérdőre vonni... (akinek profi kommunikációs csapata gondolom előre kidolgozott válaszokkal lepi meg a kérdezőket...)
TV műsor amit érdemes nézni: (a sport-on és a gold-on kivül!!)
Korább i témák:
miért nem kell a szondát megfújni a képvieselõknek,
Mozg ássérültek ügyében mit léptek eddig a kormányok,
teganpi: miért kap 2 SZDSZ-es képviselõ támogatott áron albérletet (22.000 HUFért egy 120m2-est még akkor is, ha \"csak\" panel...) (miközben poziciót töltenek bent abban a KFT.-ben aki intézi az önkormányzati lakáskiadásokat és ezért a pozicióért havi 60.000 forintot kapnak...
Egyáltalán miért kell egy ilyen tevékenységet kiszervezni KFT-be, illetve ha már ki lett szervezve, akkor miért nincs az összeférhetetlenség kizárva???