Szerintem szigorúan egy komolyabb emelkedés is benne lehet, 10 Ft fölötti árfolyamokkal, 10 Ft-ig ez csak pötyögés, hisz 10 Ft alatt 0,1 az árlépésköz...
Viszont az is az igazsághoz tartozik, hogy a jelek szerint az eladói oldal, az eladói könyv teljesen kiürült, azaz amennyiben átviszi a 7 Ft-ot stabilan, akkor 30 Ft-ig üres az eladói oldal az ajánlati könyv szerint.
Való igaz, hogy felső limit és a tegnapi záró árfolyam között nincs vevő, viszont eladó sincs nagyon, csak felső limiten,az sem sok,ennél jóval többet megvettek ma.
menj vissza a fusoba,az jobban megy neked. :-)
leírtam a véleményem,igen szerintem könnyen elmehet 10 Ft-ig legalább,mivel kirürült az eladói oldal és hónapokig oldalazott 4 Ft körül...
(#35) Re: TR INVESTMENT NYRT
Értékelés: 0
előzmény (#34: luiguzi) | válasz erre | Ma, 16:36
lui hidd el nekem, hogy ez hamarabb fogja átlépni és stabilan megtartani a 10 Ft-ot, mint a fuso. majd meglátod,én szóltam!
stocking
(#40) Re: TR INVESTMENT NYRT
Értékelés: 0
előzmény (#38: luiguzi) | válasz erre | Ma, 16:42
13 Ft-ig szinte üres a könyv!
szerintem itt lesz egy nagyobb emelkedési hullám 10 Ft fölé!
stocking
én senkit nem biztattam vételre lui de füné :-),ellenben veled,aki fusonál 21 Ft-okat ír pár nap alatt, plusz naponta beírja,hogy ma 13-on zár a fuso,meg hogy felső limit,stb..
bagoly mondja verébnek fünécském! :-)
nereméynkedj és ne ültess be ebben aztán a tényleg 0ftos papírba senkit csak azuért mert elinditottál egy kamuralit. időben ki kell tárazni ahogy tetted most is a 2x 10kval. ne legyél mohó, szállj ki de ne dumáld bele a lúzereket!
Az állami adóhatóság nyilvántartásában 2015.03.15-án/én az alábbi végrehajtási eljárással érintett adószámok szerepelnek:
TR Investment Nyilvánosan Működő Részvénytársaság 23031748241
ha nagy pufferek vannak,na akkor van összeomlás-veszély előbb-utóbb.lásd múlt héten fusonál 13 Ft-ról...
10-20 k vétel beáll,az nem puffer..
az a puffer,ha beáll mondjuk 100-150 k vagy több felső limitre...
TR INVESTMENT NYRT
Új trükkökkel!