nordtelekom jó, nem értem miért ütötték le 6 ftig. az előbb lesz 14-15 mint ez.
Törölt felhasználó2015. 03. 25. 09:59
Az ilyen részvényekbe sok időre beszállni tilos, ez is csak egy lutri, legalja papír. spekipapír a javából, ahogy följött 14-15 Ft-ra, ugyanúgy fog visszaesni, ugyanolyan gyorsan 4-5 Ft-ra ismét szvsz.
Nem kell a duma beültető!
Itt tömés megy szerintem...
ahogy följött 14-15 Ft-ig, limites esésekkel ugyanúgy fog visszamenni 4-5 Ft környékére!
Látni,hogy tömték a libákat, a lúzereket 14-15 Ft-on...így most benne van pár limites esés is!
nézz már magadba ember, nézz tükörbe!!
Beírsz állandóan célárfolyamokat a Fuso topikba, ez neked nem beültetés?? én leírtam a véleményem, de nem trollkodó jelleggel,mint te teszed. egyszer írok egy helyzetjelentést, de nem ismétlem magamat százszor,mint te.
Amúgy meg, aki kíváncsi lui tőzsdei tudására, megnézheti a BTEL fórum utóbbi 2 napos termését, nem kell sokat visszakeresni és láthatja, hogy lui még a shortolás fogalmával sincs tisztában. ember inkább tanulj és nézz magadba, ha még a short fogalmát sem érted, van még mit tanulnod a tőzsdén, mielőtt másokkal foglalkozol. tanulj tinó!
na megyek is,mivel jobb dolgom is van...
Törölt felhasználó2015. 03. 20. 09:58
Előzmény:
törölt hozzászólás
Sajnos ilyen ez a lui, ékes példája a gerinctelen féreg típusnak. Viszont nálam több szót nem is érdemel. nekem ninc sidőm egész nap baromságokkal telenyomni a fórumot, mint pl. luinak, így nem is írok minden nap. Ma is ennyit írok, több időm nincs. Magát minősíti ezzel a stílusával, irigykedő, mitugrász, gerinctelen,legyen az ő baja...
több szót nem is érdemel...
és mi a tevékenség? mennyi a árbevétel?
nem biztatsz vételre? ez akkor mi?
"Természetesen csak óvatosan vele, senkit nem biztatok vételre, mindenki saját belátása szerint dönt.
Jövő héten találkozunk 20 Ft fölött. "
:))
Törölt felhasználó2015. 03. 20. 09:53
Ne felejtsük el, hogy sokáig oldalazott, hónapokon át 4-5 Ft körül és így meg van ágyazva a helyzet egy komolyabb emelkedéshez.
A névértéke: 100 Ft.
Meglátjuk mi lesz, de akik veszik vagy aki veszi elég stabil vevőnek mutatkozik.
Természetesen csak óvatosan vele, senkit nem biztatok vételre, mindenki saját belátása szerint dönt.
Jövő héten találkozunk 20 Ft fölött.
A legjobbakat!
Itt vagyok,látom szépen meg fölfelé a kis kedvencünk is. :-)
Elég jó jel szerintem, hogy átlépte a fillérezős sávot és 10 Ft fölött van elég erős, stabil vételi erővel.
Könnyen lehet itt egy pozitív meglepetés is, már ami az árfolyamot illeti. Azaz sokan várják az emelkedés végét, de a jelek szerint könnyen lehet, hogy csalódniuk kel és a jövő héten egy 20-40 Ft közötti árfolyamot érünk el szigorúan szvsz.
TR INVESTMENT NYRT
Új trükkökkel!