Sziasztok,
remélem valaki tud ebben segíteni. Szakdolgozatom témája a tőzsdei bevezetés lenne. Amikor egy cég úgy dönt,hogy részvényeket szeretne kibocsájtani.
Az esettanulmányom egy konkrét cég lenne, akik úgy döntöttek, hogy cégüket bevezetik a tőzsdére.
Ha jól tudom az utolsó kettő a dunahouse és az alteo volt, de sajnos még náluk sem találtam semmi forrást erről a bét dokumentumai között. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban? Nagyon megköszönném. Bocsánat az OFF-ért.
Sziasztok, remélem valaki tud ebben segíteni. Szakdolgozatom témája a tőzsdei bevezetés lenne. Amikor egy cég úgy dönt,hogy részvényeket szeretne kibocsájtani. Az esettanulmányom egy konkrét cég lenne, akik úgy döntöttek, hogy cégüket bevezetik a tőzsdére. Ha jól tudom az utolsó kettő a dunahouse és az alteo volt, de sajnos még náluk sem találtam semmi forrást erről a bét dokumentumai között. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban? Nagyon megköszönném. Bocsánat az OFF-ért.
Tőzsdei bevezetés egy cégnél (szakdolgozat)
remélem valaki tud ebben segíteni. Szakdolgozatom témája a tőzsdei bevezetés lenne. Amikor egy cég úgy dönt,hogy részvényeket szeretne kibocsájtani.
Az esettanulmányom egy konkrét cég lenne, akik úgy döntöttek, hogy cégüket bevezetik a tőzsdére.
Ha jól tudom az utolsó kettő a dunahouse és az alteo volt, de sajnos még náluk sem találtam semmi forrást erről a bét dokumentumai között. Valaki tudna segíteni ezzel kapcsolatban? Nagyon megköszönném. Bocsánat az OFF-ért.