a tömeg közlekedés ilyen bérlet/jegy átalakítása életszerűtlen s gazdaságilag èletképtelen...de erre rájönnek hamarosan ... Ez egy teljesen jól bevált marketing ( politikai ) fogás , most mindenki örül hogy milyen jól járt ,majd amikor már rászoktak minden napos lesz hogy autó helyet vonatra szállnak jőnek a folyamatos kis emelések 3 év múlva biztos bevétel lesz ebből . nézd meg a katát mindenki boldog volt hogy hivatalosan dolgozhat apró járulékokért , kiépítettek egy rendszert egy egzisztenciát amit már nagyon kevesen akartak feladni hiába szűnt ( tudom nem szűnt meg ) meg a kata ,inkább fizetnek többet . de ugyan ezt csinálják a streaming szolgáltatok meg a telekommunikációs cégek meg a drog dílerek is
félreértesz nem akarok én védeni senkit sem lázárt sem a mávot 😃 késés 20 éve is volt és 20 év múlva is lesz mert vagy meleg van azért vagy havazik és le fagy a váltó vagy felső vezeték szakadás van vagy a bakter elment szénért mert fázik vagy Csak megkel várni a váltós kolleginát a határon . A lőkösi vonalon még egy ideiig lesz is késés 10 napja voltam arra és van mit kalapálni nekik .
Toka Club/Geri-inv/Labanc TA