Nekem ma még az opus volt fura, lenyomták a végére.. nem voltak nagy támaszok benne.....kevesebb mint 1 millio forintal 5-8forintot huzhato le-fel.,.ugy ugrált mint egy szocske....
Ez nem jo hir, vigyazni kell ott, bár nekem ez már drága volt, igy nincs is...ami eddig bearazodhatott ott az mar bearazodott...amugy sokáig jo stabilan tartotta a szintet...tok erdektelen volt ma..kb 2 millkás forgalom...ez nem hiszem hogy jo egy papirnak...nagy lépcsokkel mehet lefele ha vki megunja....
Hát én pont az enefit az utolso jelentés miatt vettem meg.Jelentésben levo perben a gyergyoi a legnagyiobb ertékum de ott nyertes az enefi lesz, kerdes hogy mennyit kap.Ez a kinai mahartos az apropénz hozzá.Kiváncsi leszek merre megy.
A Fidesz sose volt népszerű a gondolkodó embereknél… az a helyzet a Fideszen belül vannak belső harcok. Egymásnak ugrottak, kezd káosz lenni… mindig fellázad mostanában valamelyik, vagy belerúgnak egymásba. XD
Szerintem a biztosítóra gondolsz… A Postabank kb 2000-es évek közepén szűnt meg. Erste kebelezte be. :) Amúgy a biztositóról nincs hír, lehet az volt eleve a nagy grátisz… Allianz tuti többet ajánlott. Kérdés marad e a postai forgalmazás… mert nélküle semmit sem ér. A baj igazából a posták is panganak már az ürességtől… Gránit bank meg eleve pici…
Nem hinném, hogy hagynák rosszul járni, szerintem valamilyen módon tán csak meglesz majd neki a kompenzáció. De ez persze csak az én feltevésem. Viszont, amit furcsállok, a sok debreceni nagyberuházás - akkumulátor, BMW, és a hozzájuk csatlakozó beszállítók, mittoménkik, úgy képzelem, hogy tetemes raktározási és szállítási igényt generálhatnak. Tehát szerintem a logisztikai bázis létesítése valszeg indokolt. Meglep, hogy nem támogatják, különösen így, hogy a vejnek lenne. Más: a Postabankról és annak kifizetéséről van mostanában bármi hír?
Amúgy a Waberers azért vett egy vasúttársaságot is, hogy a nehéz akkumulátorokat tudják szállítani. EU ezzel a kitüntetett vámokkal a kínai autókra jól megszívatta őket.
Éreztem elkaszálják… jött a sok kérdés a kínai autók és beruházások körül. Gondolom üres a kassza így Tiborcznak sem jut… értelmetlen a beruházás…. Néha jók a megértéseim, holnap beönti, akinek esze van…
Enefi menni fog ahogy megyunk év vége fele...Algeria azert jon szoba mert a ner szereti ázsiát, afrikát, kozelkeletet....ha ott vasbetont akarnak akkor az már levan zsirozva hogy mire kell az a sok vasbeton....amugy szeretem ha egy cég vasbetont gyárt mert azt univerzálisan fel lehet használni...
Toka Club/Geri-inv