A konferencia utan azon gondolkodtam, hogy hogy ismertek meg egymast a forumosok. Olvastam, hogy tobben taliztak ott, klassz lehetett nagyon! Sajnalom, hogy kimaradtam a bulibol. Tenyleg, volt vmi megbeszelt talipont? :)
Na akkor okés, marad a szkizma ahogy írtad (1házszakadás, külön topik). Az ember 4 topikot fog követni, így pár hét múlva olyan lesz a szemem, mint Matolcsynak. :D Azért a Selmas svéd ékezeteket megtarthatnád. ;)
Úgy látom, hogy összejött már a színe-java ebbe a topikba. Ennél több szerény képességű, nagyzoló pitiáner emberkéket ritkán látni egy csomóban. Sok itt a kétszínű emberke, Kimpával az élen. Gyomorforgató egy banda !!
Visszaolvastam miről beszélsz. Látom játszotta a hülyegyereket s azt hitte nagyon menő ezzel.. 10%-s esések nem stabilizációk, azok bizony pánikok. Ami utána következett hogy meg tudott maradni 500 felett, az volt az. Fogalomzavarban van szegény. Így a nagy napon mikor kihasítottam 100 ezer db-t a 2.5 milliós falból majd eladtam a ralliban, az már jelzett valami életjelet. Utána visszaesett 510-s alsólimitre megint, akkor vártam valóban még lejjebb. De láttam nem megy s megint visszavettem a pakkom. Attól hogy nem írtam már oda, azért kereskedek ;) Mert azt azért tudjuk hogy valóban nem volt meg a 340->805 kör, de a fórumozók 95%-nak sem, mert nem nagyon olvastam eladásokat 800 felett. Így ha nagyon sarkítok és levonom az árfolyamnyereséget amit nyertem az 506-ból akkor azt lehet mondani hogy nagyjából 400-tól a vonaton vagyok megint összehasonlítva azokkal akik csak markolták a pakkot 805-n és 506-n is, mert ők 340-nél se dobták és 805-n sem. Remélem érthető amit írtam.
Tök Opus Topik