A topik nyitásával nincs bántó szándékom, sőt még reagálunk és figyeljük is a cselekményt, de kéretik innentől ezt használni folyamatos közvetítő célokra.
amúgy most olvasom ezt a meglepően jó ÁH hiány adatot, azért ez kicsit tolhatott volna a forinton. bár legalább ez export tekintetében ez számunkra egy jó hír, devizahiteleseknek meg nem.
tudtok mutatni nekem egy oldalt ahol figyelemmel tudom kísérni a futik alakulását?
Törölt felhasználó2010. 05. 05. 10:10
Előzmény:
törölt hozzászólás
Már régóta monogatták ezt a 10 ezer milliárd dollár cuccost.
Amúgy meg elég rosszkor időzítettek a görögök :S Elvileg az ország már 2002ben sem teljesitette a maastrichti kritériumokat, hanem eltitkolta a valós adatokat. Ha az anno kiderült volna, már akkor túllehetnénk ezen a görög válság témán. Ebből is látszik, hogy ez a mostani csak fel van fújva. Be is b*szna ha 3 eurózóna tagország bebukna... nekünk sem sikerült (még) becsődölnünk, akkor nehogy nekik sikerüljön már.
Soros meg vásároljon csak be megint jó alacsonyan, gondolom 7400 körül eladta az otpjét, aztán majd 6500on megint vesz meg lehet vesz ilyen trékomot is és akkor már talán felengedik majd őket.
1ébként a pénzt, amit a gazdságba nyomtak, azt a tőzsdén költötték el: hitelezés nincs, a termelés és fogyasztás akadozik, a tőzsdék viszont szárnyaltak, mint disznó. hogy, ha nem a támogatásra szánt zsetonból?
...pláne hogy nem is kérnek belőle (mármint a nép ugye)
Törölt felhasználó2010. 05. 05. 10:00
Előzmény:
törölt hozzászólás
...minden esetre nem irígylem (megint) akik nem forint alapú hitelben vannak. Egyébként amikor mondták hogy "vége van a válsának" én akkor azon gondolkodtam, hogy azért ezt ennyire nem eszik könnyen..
szép a bux grafikon....
Elég rosszul áll a széna továbbra is... Bár mondom szerintem ez az egész dolog kicsit túl van lihegve. Soros már vizionálja a világvégét (mert ugye shortban van és arra spekulál :D ) de azért abban nem hiszek, hogy sorozatos államcsődök lesznek az elkövetkezendőkben, ne adj' Isten egy tőzsdekrach. Ha meg összeomlás lesz akkor meg ahogy irta valaki télleg csak akkor vagy jó, ha van aranyad vagy valami ingatlanod.
Egy kis esés meg már alapból belefért és ha csak az otp-t nézzük, akkor 1-2 hónapja már volt egy ilyen, amikor benézett 6,7k alá és onnan ment fel egészen 7,4k-ig. Szerintem ez a mostani is ilyen lesz. (legalábbis a pénzem érdekében nagyon remélem :D )
ja, olvastam.
mondjuk ahogy néztem a grafikonon, a spanyol adósság 60% alatt van, ami nem olyan veszélyes, ráadásul a spanyol gazdaság sokkal jobban integrálódott az európai vérkeringésbe, mint a görög.
Ezzel szemben a görögök 110%-a (ami már 10 éve is magas volt) hihetetlen, és nem tudom, hogy engedhették be őket az eurozónába anno...
Hi :)
..na mostanra eljutott az árfolyam arra a szintre, hogy pont 0-n vagyok... itt a dilemma, tényleg eladjam, vagy várjak. Nyilván nem választ várok, majd eldöntöm, de a tegnapi "este" c műsorban sem kecsegtettek pozitív hangulattal, ami a tőzsde világát érinti...
TELEKOM online közvetítés
Köszönjük.